02-06-2014، 18:17

نیم ساعته می تونی یه غذای شیک و خوشمزه درست کنی
کلا استیک جات مورد استقبال همه هست ، این استیک رو از مجله هنر آش.پزی درستیدم هم خیلی آسونه هم خیلی خومشزه و هم سریعه و مقوی که واسه ماه رمضان و افطاری گزینه ی خوبیه
مواد لازم:
سینه ی مرغ 2 عدد
ماست ترش 2 قاشق
روغن زیتون 1.5 قاشق
آبلیمو 2 قاشق
پیاز متوسط 1 عدد
زیره مقداری
شوید 1 قاشق
رنده ی جوز هندی و فلفل سیاه و نمک و روغن سرخ کردنی
اول مرغ رو برش میدیم تقریبا به ضخامت 1 سانت، اگه معمولی باشه اندازه ی سینه ی مرغ 3 قسمت میشه.
ماست ، روغن زیتون ، آبلیمو ، پیاز خلال شده ، زیره ، رنده ی جوز هندی ، شوید و نمک و فلفل رو مخلوط کرده و مرغ رو توی این مواد مارینه میذاریم 3 ساعت توی یخچال استراحت کنه.
کمی روغن سرخ کردنی در تابه ریخته تا داغ بشه بعد یک تکه مرغ که فقط پیازهاشو برداشتین ( ادویه و موادش بمونه ) بذارین توی روغن و درب تابه رو چند لحظه بذارین تا روغن بیرون نپاچه.
حرارت رو خیلی کم نکنین تا استیک سفت نشه ، تقریبا 4 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه اما هر دقیقه یکبار برش گردونین تا یکدست سرخ بشه.
برای دورچین غذا :
سیب زمینی سرخ شده:
سیب زمینی رو چندبار چنگال زده و میذاریم توی ماکروویو تا بپزه بعد از پخت توی فویل پیچیده تا راحت پوستش کنده بشه بعد پوست گرفته و خورد کرده ، نمک و فلفل و کمی روغن کانولا زده و در ظرف میچینیم و میذاریم گریل بشه.
موز سرخ شده:
موز رو حلقه کرده و توی کمی کره تفت میدیم طعم خیلی خوبی پیدا میکنه و دورچین خوش طعمیه.
سس گوجه:
گوجه فرنگی رو پوست گرفته و هسته هاشو بگیرین و پوره کنین و با 1 قاشق چایخوری رب گوجه مخلوط کرده با کمی روغن باقی مانده روی حرارت بذارین ، 2 قاشق آبلیموی تازه و نمک و فلفل بریزین و بذارین چند دقیقه روی حرارت تا غلیظ بشه.