02-10-2014، 14:33
بنظرمن که موضوع خوبیه حیف که الان حضورذهن ندارم جوک بگم اماخوبه هرکسی بیادیه جوک بامزه بگه
|
بهترین جکی که تاحالا شنیدی چی بوده؟ |
|||||||||||
02-10-2014، 14:33
بنظرمن که موضوع خوبیه حیف که الان حضورذهن ندارم جوک بگم اماخوبه هرکسی بیادیه جوک بامزه بگه
14-11-2014، 21:58
14-11-2014، 22:04
موضوع خیلی خوبیه هرکی خوشش نمیاد هری
يکي از دوستام تعريف مي کرد : "با اتوبوس از يه شهر ديگه داشتم ميومدم يه بچه ء 5-6 ساله رو صندلي جلويي بغل مامانش يه شکلات کاکايويي رو هي ميگرف طرف من هي ميکشيد طرف خودش. منم کرمم گرفت ايندفعه که بچه شکلاتو آورد يه گاز بزرگ زدم!بچه يکم عصباني شد ولي مامان باباش بهش يه شکلات ديگه دادن.خيلي احساس شعف ميکردم که همچين شيطنتي کردم .يکم که گذشت ديدم تو شکمم داره يه اتفاقايي ميوفته.رفتم به راننده گفتم آقا نگه دار من برم دستشويي. خلاصه حل شد.يه ربع نگذشه بود باز همون اتفاق افتاد.دوباره رفتم...سومين بار ديگه مسافرا چپ چپ نيگا ميکردن.اينبار خيلي خودمو نگه داشم ديدم نه انگار نميشه رفتم راننده گفت برو بشين ببينيم توام مارو مسخره کردي...رفتم نشستم سر جام از مامان بچه پرسيدم ببخشيد اين شکلاته چي بود؟گفت اين بچه دچار يبوسته، ما روي شکلاتا مسهل ميماليم ميديم بچه ميخوره!!!خلاصه خيلي تو مخمصه گير کرده بودم.خيلي به ذهنم فشار آوردم بالاخره به خانومه گفتم ببخشيد بازم ازين شکلاتا دارين؟گف بله و يکي داد..رفتم پيش راننده گفتم بايد اينو بخورين. الا و بلا که امکان نداره دستمو رد کنين.خلاصه يه گاز خوردو من خوشحال اومدم سر جام . ده دقيقه طول نکشيد راننده ماشينو نگه داشت!!!منم پياده شدم و خوشحال از نبوغي که به خرج دادم! يه ربع بعد باز ماشينو نگه داشت...! بعد منو صدا کرد جلو گفت اين چي بود دادي به خورد من؟ گفتم آقا دستم به دامنت منم همين مشکلو داشتم! کار همين شکلاته بود! شما درکم نميکردين! خلاصه راننده هر يه ربع نگه ميداشت منو صدا ميکرد ميگفت هي جوون! بيا بريم!
14-11-2014، 22:27
باش بابا اینم یه تاپیکه واس خودش
دختره میگه میخوای دوستیمونو چجور شروع کنیم؟ میگم مایه آرامش همدیگه باشیم میگه مایه آرامش چیه دیگ میخوام عین سگ منو بکنی جوری ک زیرت از درد بمیرم برا فردا مکان جور کن حالم بده هیچی دیگ سیم کارتمو با اتو سوزوندم ترسیدم بهم تجاوز کنه...
14-11-2014، 22:32
خیلی باحال بود اینی ک گفتی
14-11-2014، 22:37
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-11-2014، 22:38، توسط dark heart.)
تو چتیمیتی بود
| |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|