امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تیزهوشان.

خواهرم امتحان داده منم پاسخ نامه سوالا رو براش گرفتم
گفتم یه ثوابی کرده باشم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://sampad.medu.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=NEWS&ID=3d2737a4-abe6-40ad-a6d0-c306fd3cc272&WebPartID=c2f784f3-ea42-4cf9-9916-ecd2d48827a3&CategoryID=42ed219a-8212-4e1c-81b5-9cbbb396be7c
 سپاس شده توسط ℜ. mti
آگهی
منتقل شد ممنون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
نمونه دولتی هم خیلی خوبه . می تونم بگم در حد تیزهوشان . Smile
تیزهوشان. 4
من خودم اول دبیرستانم و فرزانگانم
اونهایی ک برای دبیرستان امتحان دادن باید بگم اولش افت شدییییییییید میکنن ک این افت ممکنه کمی افسردشون کنع
مخصوصا دختر خانمای گل ک رو نمره حساسن
من خودمم اینجوری شدم چون کلا وقتی از یه مقطع وارد ی مقطع دیگه میری افت امر طبیعیه ولی توی تیزهوشان خیلی زود شروع ب امتحان میکنن که ممکنه هر روز امتحان داشته باشن وحجم درسهای تیزهوشان هم در مقابل مدارس عادی زیاد تره
بنابراین اگه سال اول افت کردیو افسرده یا ناراحت نشین چون تو تیزهوشان این امر طبیعی و تازه وسطای سال دوهزاری ادم میوفته ک چی به چیه
امیدوارم همه موفق باشین

(10-05-2014، 13:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تیزهوشانیم خودم .. دوم دبیرستانم و از اول راهنمایی 5 ساله که اینجام ..
راهنمایی که خوب بود .. ولی اگه واسه ورودی دبیرستان اومدید .. باس حتمن بتون بگم اولش ب شدت" افت میکنید ..
ما خودمون ک از راهنــمایی رفتیم خیلی افت کردیم .. حالا شما ببینیذد چی میشید !
دوما ک معلمای دبیرستـآن بیخیالن در حد چی .. هرروز خدا غایبن و نمیان مدرسه ... حالا شاید خوش بحالتون شه ولی خودش واقا بدبختیه ..
معلم دبیرستان براش مهم نی ک تو یاد گرفتی یا نه! درسو میده و میره .. حالا بعضی وختا اصن درسم نمیده !میگه ازینجا تا فلان جارو بخونید امتحانه !

در کل .. فک نکنید میاید تیززهوشان چ گلی قراره ب سرتون بزنن،نخونی بدبخت میشی !
اگه اهل خوندن نیسی بهتره و ب نفع خودته همون مدرسه عادی بمونید !
از من ب شما نصیحت ..

دقیقا درست میگی
درسته تو تیزهوشان قبول شدن یسخته
ولی درس خوندن تو تیزهوشان واقعا سخته فشار زیادی روی ادم میاد
PISHY
تیزهوشان. 4

تیزهوشان. 4

*.*
من برای ورودی هفتم دادم
نسبت ب سال پیش ک استانی بود خیلییییییییییییییی سخت بود از تو کتابا نبود همه سوالا هوش و مفهومی بود..
چند تا از سوالاشونم اشتباه بود...
م محتوا اسپم زا ب جای اینکه اینجا در موردش بحرفی میتونستی بر ی تو گفت گوی ازاد این موضوع رو مطرح نی
ای تف بش ما رد شدیم امتحان وردیش!Big Grin
بيكيفيت بيمحتوا نيازي ب موضوع نيست
Channel
 سپاس شده توسط ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان