08-05-2014، 20:16
مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس
آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 40 دقیقه
مواد لازم :
پخت : 40 دقیقه
مواد لازم :
آرد
220 گرم
شیر ولرم
60 میلی لیتر
کره
170 گرم
شکر قهوه ای
180 گرم
تخم مرغ
1 عدد
روغن مایع
40 میلی لیتر
وانیل
به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام 2 قطره )
دارچین
1 قاشق چای خوری
هل
1.2 قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده
به میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده کمی
به میزان لازم
پودر بادام
1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر
1 قاشق مربا خوری
بیکینگ سودا
1.2 قاشق چای خوری
پسته
به میزان لازم
پودر هل و دارچین
به میزان لازم
میوه یوهانس بر
به میزان لازم
شکر
برای تزیین
220 گرم
شیر ولرم
60 میلی لیتر
کره
170 گرم
شکر قهوه ای
180 گرم
تخم مرغ
1 عدد
روغن مایع
40 میلی لیتر
وانیل
به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام 2 قطره )
دارچین
1 قاشق چای خوری
هل
1.2 قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده
به میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده کمی
به میزان لازم
پودر بادام
1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر
1 قاشق مربا خوری
بیکینگ سودا
1.2 قاشق چای خوری
پسته
به میزان لازم
پودر هل و دارچین
به میزان لازم
میوه یوهانس بر
به میزان لازم
شکر
برای تزیین
طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :
كره و شكر (من از شكر قهو ه اى استفاده كردم) را خوب زدم تا یكدست شد.
بعد یك عدد تخم مرغ اضافه كردم و خوب زدم.
دو قطره وانیل مایع با طعم بادام، یك قاشق جایخورى دارچین،
نصف قاشق چایخورى هل، كمى جوز هندى رنده شده و كمى زنجبیل تازه رنده شده هم به این مواد اضافه كردم و خوب هم زدم.
سپس پودر بادام، شیر ولرم و روغن مایع را افزوده و هم زدم.
در اخر هم آرد سه بار الك شده به همرا ه بكینگ سودا و بكینك پودر را كم كم اضافه کردم و آرام هم زدم.
مواد را در قالب چرب شده و كمى آرد پاشیده شده ریختم.
روش را میوه یوهانس بر بقول آلمانى ها و كمى مغز پسته ریختم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ٤٠ دقیقه قرار دادم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعد پخت و سرد شدن كمى پودر هل و شكر و دارچین روش پاشیدم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[url=http://www.taknaz.ir/news_cats_77.html]
[url=http://www.taknaz.ir/news_cats_77.html]