27-06-2012، 16:05
سوپ باقالی
مواد لازم:
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز 2 عدد
سیب زمینی نگینی 3 عدد
باقالی سبز 450 گرم
آب مرغ 5/1 تا 2 لیتر یا عصاره مرغ 1 تا 2 عدد
گشنیز تازه خرد شده برای روی سوپ
تخم گشنیز پودر شده یک دوم قاشق چایخوری
خامه 150 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
اول ظرف را روی حرارت میگذاریم گرم میکنیم 2 قاشق روغن داخل ظرف میریزیم باقالیهایی که انتخاب میکنید حتما با پوست باشد و ریز و کوچک باشد تا لذیذتر باشد در این غذا باقالی را با پوست دوم میپزیم و با پوست هم میخوریم پیاز را داخل روغن که گرم شده میریزیم زیاد تفت نمیدهیم همین که نرم شود کافیست. (این سوپ خیلی سریع آماده میشود) سیب زمینی را به پیاز اضافه میکنیم و یک تفت خیلی کوچک میدهیم باقالی را هم اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه میگذاریم با آب روی حرارت بجوشد بعد گشنیز خرد شده و
آب مرغ یا عصاره مرغ را اضافه میکنیم مجدداً 15 دقیقه میگذاریم روی حرارت بماند بعد یکی دو ملاقه از مواد را برداشته و کنار میگذاریم بقیه مواد را میکث میکنیم این موادی که برداشتیم را آخر کار با خامه و تخم گشنیز و اگر خواستیم با زیره هم مخلوط میکنیم و روی سوپ میریزیم.
مواد لازم:
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز 2 عدد
سیب زمینی نگینی 3 عدد
باقالی سبز 450 گرم
آب مرغ 5/1 تا 2 لیتر یا عصاره مرغ 1 تا 2 عدد
گشنیز تازه خرد شده برای روی سوپ
تخم گشنیز پودر شده یک دوم قاشق چایخوری
خامه 150 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
اول ظرف را روی حرارت میگذاریم گرم میکنیم 2 قاشق روغن داخل ظرف میریزیم باقالیهایی که انتخاب میکنید حتما با پوست باشد و ریز و کوچک باشد تا لذیذتر باشد در این غذا باقالی را با پوست دوم میپزیم و با پوست هم میخوریم پیاز را داخل روغن که گرم شده میریزیم زیاد تفت نمیدهیم همین که نرم شود کافیست. (این سوپ خیلی سریع آماده میشود) سیب زمینی را به پیاز اضافه میکنیم و یک تفت خیلی کوچک میدهیم باقالی را هم اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه میگذاریم با آب روی حرارت بجوشد بعد گشنیز خرد شده و
آب مرغ یا عصاره مرغ را اضافه میکنیم مجدداً 15 دقیقه میگذاریم روی حرارت بماند بعد یکی دو ملاقه از مواد را برداشته و کنار میگذاریم بقیه مواد را میکث میکنیم این موادی که برداشتیم را آخر کار با خامه و تخم گشنیز و اگر خواستیم با زیره هم مخلوط میکنیم و روی سوپ میریزیم.