27-06-2012، 15:18
کلوچه شکلاتی
مواد لازم:
کره نرم شده 100 گرم
بادام تست شده خرد شده 50 گرم
شکر 90 گرم
شکلات تخته ای خرد شده 50 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ متوسط 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 5/1 قاشق چایخوری
آرد 5/1 پیمانه پلوپز
به جای بادام میتوان از گردو یا فندق هم استفاده کرد. میتوان از مخلوط مغزها استفاده کرد اما مجموع آنها باید همان 50 گرم باشد.
کره اگر گیاهی باشد بهتر است. کره را خرد کرده و میگذاریم به دمای اتاق برسد.
بادام را اگر پوست داشته باشد داخل آب گرم خیس میکنیم بعد که آبش را گرفتیم روی پارچه پهن میکنیم تا آبش گرفته شود بعد داخل سینی فلزی داخل فر با درجه کم قرار میدهیم گهگاهی با قاشق زیر و رو میکنیم مقداری تغییر رنگ دهد فندق را هم میتوان به همین روش تست کرد با پارچه کمی در دستمان به حالت ساییدن فشار میدهیم تا پوست آنها جدا شود.
شکر را در ظرف میریزیم کره اضافه میکنیم وانیل هم اضافه کرده و با همزن برقی هم میزنیم تا مواد مخلوط شده و کرم رنگ شود. تخم مرغ را هم اضافه میکنیم کمی هم میزنیم شیر را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم همزن را کنار میگذاریم. بکینگ پودر و آرد و کاکائو را با هم مخلوط میکنیم الک میکنیم و آرام آرام به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
شکلات تخته ای خرد شده و بادام را هم به مواد اضافه میکنیم.
مواد را خوب مخلوط میکنیم کف سینی کاغذ روغنی می اندازیم چون هم قالب سالم می ماند و هم کیفیت شیرینی موقع جدا کردن از قالب بهتر خواهد بود.
دستمان را آرد میزنیم و به اندازه گردو از مواد برداشته در دست گرد میکنیم و داخل سینی میگذاریم و با دست کمی فشار میدهیم تا مقدار خیلی کم صاف شود.
کلوچه ها را با فاصله داخل سینی میچینیم چون داخلش کره دارد موقع پختن و آب شدن کره اگر به هم نزدی باشند میچسبند.
در مورد شکلات تخته ای شکلاتهای مخصوص برای داخل فر هستند که اگر از آنها تهیه کنید بهتر است.
سینی را داخل طبقه وسط فر که با 180 درجه 15 – 10 دقیقه قبل روشن کرده ایم میگذاریم و حدود 15 – 10 دقیقه زمان میدهیم تا کلوچه ها پخته شوند.
اطراف کلوچه ها که طلایی شد نشانه پختن آنهاست اگر داخل فر حرارت زیاد باشد شکلات میسوزد.
کلوچه ها که آماده شد در ظرف مورد نظر میچینیم. کلوچه ها داخل فر اگر زیاد بمانند خشک میشوند.
مواد لازم:
کره نرم شده 100 گرم
بادام تست شده خرد شده 50 گرم
شکر 90 گرم
شکلات تخته ای خرد شده 50 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ متوسط 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 5/1 قاشق چایخوری
آرد 5/1 پیمانه پلوپز
به جای بادام میتوان از گردو یا فندق هم استفاده کرد. میتوان از مخلوط مغزها استفاده کرد اما مجموع آنها باید همان 50 گرم باشد.
کره اگر گیاهی باشد بهتر است. کره را خرد کرده و میگذاریم به دمای اتاق برسد.
بادام را اگر پوست داشته باشد داخل آب گرم خیس میکنیم بعد که آبش را گرفتیم روی پارچه پهن میکنیم تا آبش گرفته شود بعد داخل سینی فلزی داخل فر با درجه کم قرار میدهیم گهگاهی با قاشق زیر و رو میکنیم مقداری تغییر رنگ دهد فندق را هم میتوان به همین روش تست کرد با پارچه کمی در دستمان به حالت ساییدن فشار میدهیم تا پوست آنها جدا شود.
شکر را در ظرف میریزیم کره اضافه میکنیم وانیل هم اضافه کرده و با همزن برقی هم میزنیم تا مواد مخلوط شده و کرم رنگ شود. تخم مرغ را هم اضافه میکنیم کمی هم میزنیم شیر را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم همزن را کنار میگذاریم. بکینگ پودر و آرد و کاکائو را با هم مخلوط میکنیم الک میکنیم و آرام آرام به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
شکلات تخته ای خرد شده و بادام را هم به مواد اضافه میکنیم.
مواد را خوب مخلوط میکنیم کف سینی کاغذ روغنی می اندازیم چون هم قالب سالم می ماند و هم کیفیت شیرینی موقع جدا کردن از قالب بهتر خواهد بود.
دستمان را آرد میزنیم و به اندازه گردو از مواد برداشته در دست گرد میکنیم و داخل سینی میگذاریم و با دست کمی فشار میدهیم تا مقدار خیلی کم صاف شود.
کلوچه ها را با فاصله داخل سینی میچینیم چون داخلش کره دارد موقع پختن و آب شدن کره اگر به هم نزدی باشند میچسبند.
در مورد شکلات تخته ای شکلاتهای مخصوص برای داخل فر هستند که اگر از آنها تهیه کنید بهتر است.
سینی را داخل طبقه وسط فر که با 180 درجه 15 – 10 دقیقه قبل روشن کرده ایم میگذاریم و حدود 15 – 10 دقیقه زمان میدهیم تا کلوچه ها پخته شوند.
اطراف کلوچه ها که طلایی شد نشانه پختن آنهاست اگر داخل فر حرارت زیاد باشد شکلات میسوزد.
کلوچه ها که آماده شد در ظرف مورد نظر میچینیم. کلوچه ها داخل فر اگر زیاد بمانند خشک میشوند.