25-06-2012، 10:29

بررسی جدیدترین فهرست نمرات منفی خودروهای سواری داخلی بیانگر کاهش نمره منفی و رشد کیفی بیشتر خودروهای سواری داخلی در اردیبهشت ماه است.
مقایسه جداول خلاصه میانگین نمره منفی خودروهای سواری داخلی در ماههای فروردین و اردیبهشت ماه ۱۳۹۱ نشان میدهد که بیشتر خودروهای سواری داخلی روند کیفی رو به رشد داشتهاند. البته نکته جالب آن است که تمام خودروهای سواری تولید داخل در بخش رنگ دارای نمره منفی هستند.
در جدیدترین جدول نمرات منفی خودروهای سواری داخلی، نمره منفی نیسان تیانا ژاپنی (مونتاژی پارس خودرو) در اردیبهشت ماه کاهش قابل توجه یافته و از ۴٫۳ به ۳٫۵ رسیده است و این به معنی رشد محسوس کیفی این خودرو در اردیبهشتماه است. البته این خودرو در بخشهای تزئینات داخلی و خارجی و رنگ نمره منفی داشته است.
پس از تیانا، مزدا۲ ژاپنی (مونتاژی گروه بهمن) کمترین نمره منفی را داشته است. نمره منفی این خودرو در ماههای فروردین و اردیبهشت در عدد ۱۵ ثابت مانده است. این خودرو تنها در بخش رنگ نمره منفی داشته است.
پس از این خودروها کمترین نمره منفی متعلق به نیسان ماکسیما ژاپنی (مونتاژی پارس خودرو) با عدد ۱۵٫۸ است که البته با کاهش نمره منفی و به عبارت دیگر بهبود کیفیت نسبت به ماه قبل روبرو بوده است. نمره منفی این خودرو در ماه فروردین ۱۷٫۵ بوده است. ضمن آنکه این خودرو نیز در بخشهای تزئینات داخلی و خارجی، بدنه و رنگ نمره منفی دارد.
سوزوکی گراند ویتارا ژاپنی (مونتاژی ایرانخودرو) نیز پس از خودروهای یاد شده با کسب ۲۰ نمره منفی چهارمین خودرو داخلی باکیفیت کشور در این ردهبندی است که نمره منفی آن در دو ماه اخیر ثابت مانده است. این خودرو نیز در بخشهای تزئینات داخلی و خارجی، بدنه و رنگ نمره منفی دارد.
پس از آن مگان فرانسوی (مونتاژی پارس خودرو) با کسب ۲۲٫۱ امتیاز منفی با افزایش کیفیت روبرو شده است. این خودرو در بخشهای ترمز، تزئینات داخلی و خارجی، صداهای غیر عادی، بدنه و رنگ نیز نمره منفی دارد. نمره منفی پنجمین خودرو باکیفیت داخلی در فروردین ماه عدد ۲۲٫۵ بوده است.
اما نمره منفی تندر ۹۰ پارس خودرو (محصول مشترک ایران و فرانسه) در اردیبهشت ماه نسبت به فروردین کاهش یافته (افزایش کیفیت) و از ۲۳٫۳ به ۲۲٫۱ رسیده است. این خودرو در بخشهای موتور و انتقال قدرت، تزیینات داخلی و خارجی، صداهای غیر عادی، بدنه و رنگ نمره منفی دارد و در جایگاه ششم نشسته است.
نمره منفی تندر ۹۰ ایران خودرو نیز مانند همتای پارس خودرویی خود با کاهش روبرو شده (افزایش کیفیت) و از ۲۳ به ۲۲٫۴ رسیده است. این خودرو در بخشهای ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزیینات داخلی و خارجی، صداهای غیر عادی، بدنه و رنگ حائز نمره منفی شده است.
اما نمره منفی هشتمین خودرو با کیفیت داخلی یعنی پژو ۲۰۶ SD فرانسوی (مونتاژی ایران خودرو) در دو ماه اخیر ثابت مانده و در عدد ۲۳ جا خوش کرده است. این خودرو در بخشهای موتور و انتقال قدرت، تزئینات داخلی و خارجی، صداهای غیر عادی، بدنه و رنگ دارای نمره منفی است.
در اردیبهشت ماه امسال هیوندایی آوانته کرهیی (مونتاژی خودروسازی راین) نیز با کاهش نمره منفی (افزایش کیفیت) روبرو شده و از ۲۴٫۴ به ۲۳٫۵ رسیده است. نهمین خودرو باکیفیت داخلی نیز در بخشهای فنربندی، تعلیق و فرمان، تجهیزات الکتریکی، تزئینات داخلی و خارجی، بدنه و رنگ دارای نمره منفی بوده است. البته این خودرو در حال حاضر تولید نمیشود و قرار است یک محصول جدید چینی به نام وولیکس جایگزین آن شود.
نمره منفی پژو ۲۰۶ اما با افزایش روبرو شده (کاهش کیفیت) و از ۲۳٫۶ در فروردین ماه به ۲۴٫۱ رسیده است. ضمن آنکه این خودرو در بخشهای فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور و انتقال قدرت، تجهیزات الکتریکی، تزئینات داخلی و خارجی، صداهای غیر عادی، بدنه و رنگ دارای نمره منفی است. پژو ۲۰۶ در اردیبهشت ماه دهمین خودرو کیفی داخلی بوده است.
در میانههای جدول نمره منفی MVM530 چینی (مونتاژی مدیران خودرو) در اردیبهشت ماه کاهش یافته (افزایش کیفیت) و از ۶۱٫۳ به ۶۰ رسیده است. ضمن آنکه این خودرو در تمام بخشها به جز نفوذ آب حائز نمره منفی بوده است و در نهایت در رتبه ۱۱ قرار گرفت.
سمند ایرانی (تولید ایرانخودرو) نیز در اردیبهشت ماه به عنوان دوازدهمین خودرو باکیفیت داخلی با کاهش نمره منفی (افزایش کیفیت) روبرو شده و از ۶۵٫۶ به ۶۳٫۸ رسیده است. این خودرو نیز به جز ترمز و نفوذ آب دارای نمره منفی است.
در پژو پارس خراسان نیز نمره منفی این خودرو فرانسوی در دو ماه اخیر در عدد ۶۴٫۷ ثابت مانده است. ضمن آنکه سیزدهمین خودرو باکیفیت داخلی به جز نفوذ آب در بقیه بخشها دارای نمره منفی است.
همچنین نمره منفی پژو ۴۰۵ خراسان در اردیبهشت ماه کاهش یافته و از ۶۶٫۹ به ۶۵٫۹ رسیده که نشان دهنده رشد کیفی این خودروست. چهاردهمین خودرو باکیفیت داخلی نیز مانند پژو پارس خراسان در تمام بخشها به جز نفوذ آب دارای نمره منفی است.
پژو ۴۰۵ فرانسوی نیز به عنوان پانزدهمین خودرو کیفی داخلی در اردیبهشت ماه با کاهش نمره منفی (افزایش کیفیت) روبرو شده و از ۶۷٫۱ به ۶۶٫۶ رسیده است. این خودرو در تمام بخشها دارای نمره منفی است.
خودرو چینی MVMX33 یا همان تیگو (مونتاژی مدیران خودرو) نیز به عنوان شانزدهمین خودرو باکیفیت داخلی شاهد کاهش نمره منفی (افزایش کیفیت) روبرو بوده و از ۷۰ به ۶۷ رسیده است. ضمن آنکه این خودرو در تمام بخشها به جز صداهای غیر عادی دارای نمره منفی است.
نمره منفی خودرو چینی لیفان ۶۲۰ (مونتاژی کرمان خودرو) نیز در اردیبهشت ماه کاهش یافته (افزایش کیفیت) و از ۷۰ به ۶۹٫۶ رسیده است. ضمن آنکه این خودرو در تمام بخشها به جز نفوذ آب دارای نمره منفی است.
در خودرو ایرانی تیبا (تولیدی سایپا) نیز اگرچه وضعیت آن در بررسی فروردین ماه شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران قید نشده، اما نمره منفی آن در اردیبهشت ماه در مقایسه با اسفند پارسال کاهش یافته (افزایش کیفیت) و به ۷۵٫۵ رسیده است. البته این خودرو در تمام بخشها به جز نفوذ آب دارای نمره منفی است. تیبا در جایگاه هجدهم این فهرست قرار دارد.
در بخش زیرین این جدول نیز نمره منفی چری ویانا چینی (مونتاژی سناباد خودرو توس) در اردیبهشت ماه با کاهش قابل ملاحظهای (افزایش کیفیت) همراه بوده و از ۱۰۲٫۵ به ۹۷٫۵ رسیده است. ضمن آنکه این خودرو در بخشهای ترمز، تزیینات داخلی و خارجی، بدنه و رنگ دارای نمره است. چری ویانا موفق به کسب رتبه ۱۹ شده است.
در خودرو چینی MVM110 (مونتاژی مدیران خودرو) نیز شاهد رشد نمره منفی (کاهش کیفیت) این خودرو هستیم؛ به طوری که نمره منفی آن از ۹۸٫۸ در فروردین ماه به ۱۰۰ در اردیبهشت ماه رسیده است. ضمن آنکه این خودرو در تمام بخشها به جز نفوذ آب دارای نمره منفی بوده و رتبه ۲۰ را به خود اختصاص داد.
در محصولات گروه ایکس ۱۰۰ شامل سایپا ۱۳۱، سایپا۱۳۲ و سایپا ۱۳۱ پارس خودرو نیز شاهد کاهش نمره منفی (افزایش کیفیت) در اردیبهشت ماه هستیم. البته این خودروها در تمام بخشها دارای نمره منفی هستند.