چه خبره؟دخترا پسرا همه بیااااااان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: تصاویر دیدنی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=61) +---- موضوع: چه خبره؟دخترا پسرا همه بیااااااان (/showthread.php?tid=99560) صفحهها:
1
2
|
چه خبره؟دخترا پسرا همه بیااااااان - ✘ӍДЯЈДл✘ - 03-04-2014
look it یه سری از آدما باید شعور و تربیت رو از وسایل الکترونیکی یاد بگیرن! الان موبایل و سینمای خانگی هم ، روشن میشن سلام می کنن، تازه نوکیا دستم میده! one direction دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این نوشته نشون میده پسرا چقدر بی جنبه و منحرفند میخوای بدونی چرا اینو میگم این مطلبو بخونید متوجه میشید چرا اینو میگم!!!!!!!!!!! (البته از از دوستام معذرت میخوام از اینکه این مطلبو گذاشتم)از یه پسره میپرسن:تا حالا ضایع شدی؟ میگه: اره یه شب تو خونه تنها بودم دختر عموم زنگ زد گفت خونمون خالیه بیا کارت دارم................... رفتم اونجا دیدم کسی نیست دختر عموم گفت من میرم تو اتاق خواب بعد 10 دقیقه بیا تو....... بعد 10 دقیقه رفتم تو دیدم چراغا خاموشه که بد روشن شد همه خاندانمون بودن و گفتن تولدت مبارک..........!!!!! به پسره گفتم اینجا که تو ضایع نشدی؟؟؟؟؟ گفت بابا نگرفتی چی شد؟ من لخت رفتم تو اتاق!!!!!!!!!!!به نظرت از این ضایع تر میشدم!!!!!!!!!!!!!!! سر تا پای یک پسر خفن امروزی: برای اینکه خودشونو به یه پسر خفن امروزی تبدیل کنن کارای زیر رو مرحله به مرحله انجام می دن: اول می رن از تو اتاق خواب مامان جونشون یواشکی موچین و چند تا کرم بر می دارن . بعد از رو یکی از عکسای مامان ابروهاشونو درست می کنن.چون ابروی بیشتر پسرشونو با پاچه ی بز پیوند زدن درنتیجه باید نصف ابرو رو بردارن به طور خیلی ضایع هر چی ضایع تر بهتر.بعد یه تیغ بر می دارن ۲-۳ تا خط عمودی میندازن تو ابروهاشون (که مثلا آره داداش ما این کاره ایم و تو دعوا وقتی داشیم یکی رو از ساختمون پرت می کردیم این بلا سرمون اومده (آب زررررشک حالا خوبه شلوارشونم نمی تونن بکشن بالاها ادعای دعوا کردنم می کنن).بعد کرمارو قاطی می کنن یه چیز مزخرفی در میاد اونو می مالن به صورتشون تا پوست یکم از حالت اسکاجی دراد.(البته اگه قبلش قید ریشو میشو سیبیلو بزنن!!!). بعد با استفاده از تف و چسب مایع و روغن لادن و اتو مو موهاشونو رو به هوا نگه می دارن.هر قسمت از مو به یک سمت بره.(ضایع ترین مدلی که می تونن تا درست کنن تا بیشتر خوشگل شن).یا دستاشونو می کنن تو پریز برق تا زود زود موهاشون درست شه.(این برای آدم های کم حوصله اس ولی اونطوری بیشتر ضایع می شن) بعد می رن و یکی از تی شرتایی که ماله کوچیکیاشون بوده رو میارن (هر چی کوچیک تر بهتر)یه اسکلتی چیزی روش می کشن.حالا کم کم سعی کنن تی شرتو تنشون کنن. حالا یقه ی تی شرتونو تا سر نافشون جررررر می دن و دقت می کنن که شکمشون باید از زیر تی شرت بزنه بیرون.یه لباس زیره تنگ تنگ(ترجیحا به رنگ های قرمز یا بنفش یا آبی پر رنگ یا زرد قناری یا سبز پر رنگ یا سرخابی)میپوشن و هر چقدر که در توانشونه میکشن پایین.دقیقا تا سر مرز!!!حالا یه شلوار کهنه و کوچیک و پاره پوره که از تو انباریشون پیدا کردن چند جاشو می سوزونن و سوراخ می کنن بعدمی پوشنش ولی لازم نیست که به خودشون زحمت بدن زیاد بالا بکشنش تا ۴ انگشت بالای رون بسه.... طوری که لباس زیرشون کاملا تابلو باشه.آفرین حالا کفشاشونو برمی دارنو تا می تونن با ماژیک روش حروف انگلیسی و چرت و پرت مینویسن چند جاشم پاره می کنن. هر چی انگشتر و گردنبند پیدا می کنن به خودشون آویزون می کنن.چند تا عکس حشره مشره هم(مثل سوسک و خرچنگ و عنکبوت و خر چسونه و ...)رو بازوشون بکشن و چند تا پیکسل با طرح های ضایع هم به سر تا پاشون وصل کنن(از ساق هم استفاده می کنن تا ضایع تر شن).بعد یه عینک آفتابی که ۵ برابر چشماشونه رو می زنن حالا شلوارشون رو یکم بکشید پایین تر دستاشونو می کنن تو جیبشون. راستی آدامسشونو یادم رفت حداقل ۱۲ تا آدامس میندازن تو دهنشون و به حالت ضایع می جونش): پسرا از نظر شخصیت به 5 گروه تقسیم میشن:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه اول پسرایی هستند که دخترا رو بدبخت میکنن! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه دوم پسرایی هستند که اشک دخترا رو در میارن! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه سوم پسرایی هستند که جوون دخترا رو به لبشون میرسونن! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه چهارم پسرایی هستند که کاری میکنن دخترا روزی ۱۸ بارآرزوی مرگ کنن! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گروه ۵ پسرایی هستند که به اشتباه فکر میکنن جزو هیچکدوم از گروههای بالا نیست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
6 راه برای کنف کردن پسرا... ۱.وقتی که حرف میزنن مثل دیوار باهاشون رفتار کنین. ۲.وقتی میخوان شمارو عصبانی کنن در کمال خونسردی بهشون لبخند بزنین. ۳.وقتی توی خیابون دارن مثله ندید بدیدا نگاتون میکنن زل بزنین تو چشاشون. ۴.وقتی پیش جمعی از دوستان ارازل و اوباششون میخوان شماره بدن سریع و بدون توجه ردبشین تا پیش دوستاشون خیط بشن ۵.وقتی با خل بازی هاشون پیش مامانتون میخوان اذیتتون کنن به مامانتون پناهنده نشین بلکه با گفتن حرف هایی مثل:«آقا کوچولو بدو یه لیوان آب واسه خاله بیار»نادیده شون بگیرین. ۶.برای عملکرد بهتر خوفه یه سری به کلاسهای رزمی بزنین.اونجا فوت و فنّ مبارزه رو بهترو بیشتر یاد میگیرین. خدایا....خدایا در آفرینش مردها کیفیت را فدای اقلیت نکن... کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن...........!!!!!!! بِـﮧ بعضیآ بآس گُفت: هَــــر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چِقَـــנرَґ بِـﮧ خـ9נت برωــــے; بـــآز بِـﮧ مَـــن نمیــرωـــے... وقتی در رابطه دوستی بعضی ها به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شارژ ایرانسل فکر میکنن و بعضی ها به مسائل جنسی... درک میکنی تنهایی زیاد هم بد نیست... دوســتــــ داشــتــن را
نـــه مـی نـویـسـنـد
نـــه مـی گـویـنـد
ثـابـ تــ مـی کـنـنـد!!!!
هــيــچــوقـــت ...
بــه خــاطـر هـيــچـکـس ... از ارزشـهــايــت دســت نـکـــش ... چـــون زمـــانـي کـه آن فــرد از تــو دســت بـکـشـــد .. تــو مـي مـانــي و يـک "مــــن" بــي ارزش ... زن جنس عجیبی ست
چشمهایش را که می بندی دید دلش بیشتر،
دلش را که میشکنی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باران لطافت از چشم هایش سرازیرتر ... انگار درست شده تا روی عشق را کم کند
به نام خدایی که زن آفرید / حکیمانه امثال من آفرید
خدایی که اول تو را از لجن / و بعداً مرا از لجن آفرید ! برای من انواع گیسو و موی / برای تو قدری چمن آفرید ! مرا شکل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طاووس کرد و تورا / شبیه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بز و کرگدن آفرید ! به نام خدایی که اعجاز کرد / مرا مثل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آهو ختن آفرید تورا روز اول به همراه من / رها در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بهشت عدن آفرید ولی بعداً آمد و از روی لطف / مرا بی کس و بی وطن آفرید خدایی که زیر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سبیل شما / بلندگو به جای دهن آفرید ! وزیر و وکیل و رئیس ات نمود / مرا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خانه داری دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خفن آفرید برای تو یک عالمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کِیْسِ خوب / شراره ، پری ، نسترن آفرید برای من اما فقط یک نفر / دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. براد پیت من را حَسَنْ آفرید ! برایم لباس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عروسی کشید / و عمری مرا در کفن آفرید به نام خدایی که سهم تو را / مساوی تر از سهم من آفرید
به نام خداوند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مردآفرین / که بر حسن صنعش هزار آفرین خدایی که از گِل مرا خلق کرد / چنین عاقل و بالغ و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نازنین خدایی که مردی چو من آفرید / و شد نام وی احسنالخالقین پس از آفرینش به من دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هدیه داد / مکانی درون بهشت برین خدایی که از بس مرا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوب ساخت / ندارم نیازی به لاک، همچنین رژ و ریمل و خط چشم و کرم / تو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زیبایی ام را طبیعی ببین دماغ و فک و گونهام کار اوست / نه کار پزشک و پروتز، همین ! نداده مرا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عشوه و مکر و ناز / نداده دم مشک من اشک و فین! مرا ساده و بیریا آفرید / جدا از حسادت و بیخشم و کین زنی از همین سادگی سود برد / به من گفت از آن سیب قرمز بچین من دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ساده چیدم از آن تک درخت / و دادم به او سیب چون انگبین چو وارد نبودم به دوز و کلک / من افتادم از آسمان بر زمین و البته در این مرا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پند بود / که ای مرد پاکیزه و مهجبین تو حرف دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زنان را از آن گوش گیر / و بیرون بده حرفشان را از این که زن از همان بدو پیدایشات / نشسته مداوم تو را در کمین !
اهل حمامم
اهل حمامم! پوستم مهتابيست چشمهايم آبیست! پدرم دلاك است سر طاسي دارد! لُنگ مياندازد... شامپو مصرف كرد كلهاش هي كف كرد! و سپس مويش ريخت و چه اندازه سرش براق است! حرفهام دلاكيست هدف من پاكيست... مينشيند لب سكو آرام يك نفر با احساس و تصور كرده، خوش پر و پاست! كودكي را ديدم ميدود در پي صابون و لگن اي نهان در پسِ در خشك آوردم، خشك! مشتريهاي عزيز لگن خاصرهتان سالم باد! رخت ها را نكنيد آبمان بند آمد !
[rtl]ارتباط ترانه ها با مباحث شرعي! [/rtl]
[rtl]خوشگلا بايد برقصن...(امر به معروف) اي قشنگتر از پريا , تنها تو کوچه نريا...(نهي از منکر) اي خانوم کجا کجا؟ (صيغه فضولي) دلم فقط تو رو مي خواد (تارک الدنيا) بابا تو ديگه کي هستي دسته شيطونو بستي...(ذنوب الشياطين) يه ماچ داد و دمش گرم ...(اکرام ايتام) نمره بيست کلاسو نميخوام (ايثار) منو تهديد ميکني که يه روز از پيشم ميري (کظم غيض) تو محشري از همه سري (ذکر) خواهرا التماس دعا ! [/rtl] [rtl] نانوا: آردی زندانی: فراری مجنون : لیلاند ولکای آبادان: کامارو نفهمیدی؟ بابا ماشیناشون بود دیگه! [/rtl] [rtl] [/rtl] دسته بندی آقا پسر ها :
بدون شوخی واغراق 6 دسته هستن:
1- هم ضاهر زیبایی دارن هم باطن زیبایی.(1 %) 2- نه ظاهر زيبايی دارن و نه باطن زيبايی . (30%) 3- ضاهر زيبا و مغروری دارن اما باطنشون کثیفه.(40%) 4- ظاهر زيبايی ندارن اما باطن زيبا ودلنشين و جذابی دارن. (9 %) 5- به ظاهر پسرن اما دوست دارن دختر باشن و دخترانه رفتار میکنن.(10%) 6- ببخشید شرمنده خر به دنيا میان و گاو از دنيا ميرن. خر به دنيا ميان چون از زندگی هيچی نميدونن و گاو از دنيا ميرن چون تمام عمرشون به خوردن و خوابيدن مشغول بودن .(10 %) تو جزء کدوم گروهی؟ جهنم و بهشت!
جهنم وقتیه که : اتومبيل آمريکايي، زن بريتانيايي، خونه چيني، غذاي آلماني و حقوق ايراني داشته باشی !بهشت وقتیه که: حقوق آمريکايي، خونه بريتانيايي، غذاي چيني، اتومبيل آلماني، و زن ايراني داشته باشی ! [rtl]هشت دليل محكم براي اينكه:
1- هميشه از نام خانوادگی شما استفاده می شه ! به مرد بودن خود افتخار كنيد![/rtl] 2- مدت زمان مكالمه ي تلفني شما حداكثر30 ثانيه ست ! 3- واسه يک مسافرت يک هفته اي فقط يك ساك كوچیك دستي نياز دارين! 4- در تموم شيشه هاي مربا و ترشي رو خودتون باز ميكنين! 5- دوستاتون توجهي به كاهش يا افزايش وزنتون ندارن! 6- جنسیتتون موقع مصاحبه استخدام مطرح نيست ! 7- لازم نيست كيفي پراز لوازم بي استفاده رو همه جا دنبالتون بكشين! 8- ظرف 10 دقیقه حمامتون تموم می شه! [rtl]این هم یه شعر از یک بچه آفریقایی که استدلال جالبی داره:[/rtl] وقتي به دنيا ميام، سياهم! وقتي بزرگ ميشم، سياهم! وقتي ميرم زير آفتاب، سياهم! وقتي مي ترسم، سياهم! وقتي مريض ميشم، سياهم! وقتي مي ميرم، هنوزم سياهم... و تو، آدم سفيد! وقتي به دنيا مياي، صورتي اي! وقتي بزرگ ميشي، سفيدي ! وقتي ميري زير آفتاب، قرمزي! وقتي سردت ميشه، آبي اي! وقتي مي ترسي، زردي! وقتي مريض ميشي، سبزي! و وقتي مي ميري، خاکستري اي ! شش شباهت پسرا با سوسک 1. سياهن 2. کثيفن 3 . موزي ان 4. ترسو ان 5. تو کوچه و خيابون ولن 6 . ازسر و کول دخترا بالا مي رن ! شعری در وصف زن زليلان
الهــــی! به مــــــردان در خانه ات!
به آن زن ذلیلان فـــــرزانــــــه ات! به آنانکه با امـــــر "روحی فداک"! نشینند و سبـــــــــــــزی نمایند پاک! به آنانکه از بیـــــــخ وبن زی ذیند! شب و روز با امــــــر زن می زیند! به آنانکه مرعــــــــــوب مادر زنند! ز اخلاق نیکـــــــــوش دم می زنند! به آن شیــــــــــــر مردان با پیشبند! که در ظـــرف شستن به تاب و تبند! به آنانکه در بچـــــــــه داری تکند! یلان عوض کــــــــــــردن پوشکند! به آنانکه بی امــــــــــــر واذن عیال نیاید در از جیبشان یک ریــــــــال! به آنانکه با ذوق و شــــــــــوق تمـام به مادر زن خود بگویند: مـــام (!) به آنانکه دارند بــــا افتخـــــــــــــار نشان ایزو...نه! "زی ذی نه هزار"! به آنانکه دامـــــــن رفــو می کنند! ز بعد رفــــــــویش اُتـــو می کنند! به آنانکه درگیــــر ســــوزن نخند! گرفتـــــــــــار پخت و پز مطبخند! به آن قرمــــــــه سبزی پزان قدر! به آن مادران به ظاهــــــــــر پدر(!) الهـــــــــی! به آه دل زن ذلیــــــل! به آن اشک چشمان ممّد سبیل(!) به تنهای مردان که از لنگـــه کفش چو جیــــــــغ عیالاتشان شد بنفش! :که مارا بر این عهـــد کن استوار! از این زن ذلیلی مکن برکنـــــــار! به زی ذی جماعت نما لطف خاص! نفرما از این یوغ مــــــارا خلاص! z
امان از دست ایرانیا !
مردهاي فرانسوي هم زن دارن هم معشوقه... اما زنشونو بيشتر دوست دارن! مردهاي آمريکايي هم زن دارن هم معشوقه... اما معشوقشونو بيشتر دوست دارن! مردهاي ايراني هم زن دارن هم معشوقه... اما مامانشونو بيشتر دوست دارن! [rtl]يه بال گيل گيلی[/rtl]
[rtl]يه بال دارم گيل گيليه!
رِد و وايت و بُلوييه ميزنم به ارس وِدر ميره نميدونی تا به وِر ميره؟ من اين بالو دُنت هو بودم هُم وُرکمو گوود نوشتم! پاپام بهم عيدی گيو[/rtl] [rtl] يه بال گيل گيلی گيو![/rtl]
[rtl]1- سيبيل [/rtl]
2- گردن کلفت3- شکم در حد حاجي بازاري 4- کلاه شاپو 5- تسبيح شامقصود اصل 6- یه ماشين البته لازم به ذکره که قبلا قبلنا اين نکات 10تا بوده: 7- غيرت 8- مرام و معرفت 9- لوطي گري 10- صفا و عخش (عشق) قیافه نگیر تو چشمات خودمو ديدم ! () ()
( Ö ) (()) موش ,,,,
o(. .)o (--) میمون <).".(> (oo) گاو
><((((;> ماهی
تا زودتر برگردی باغ وحش !همه دلتنگ تو هستن... حالا سپااااااااااااااااااااااس اگه دوست داشتی بده RE: چه خبره؟دخترا پسرا همه بیااااااان - ( DEYABLO ) - 03-04-2014 ممنون RE: چه خبره؟دخترا پسرا همه بیااااااان - noosha joon - 03-04-2014 دوست دارم 100000 بهت سپاس بدم حیف که نمیشه RE: چه خبره؟دخترا پسرا همه بیااااااان - _єяяσя_ - 03-04-2014 مر300 RE: چه خبره؟دخترا پسرا همه بیااااااان - ✘ คl๏ภє ✘ - 03-04-2014 چه خبره!@ RE: چه خبره؟دخترا پسرا همه بیااااااان - ALI REZA.AF - 03-04-2014 هههههههههههههههههه با حال بود RE: چه خبره؟دخترا پسرا همه بیااااااان - Blązing~Ŝtąr - 03-04-2014 اووووووووووووووه چه خبرع! RE: چه خبره؟دخترا پسرا همه بیااااااان - Navisa. - 03-04-2014 مرسى انگار واقعا خبرايى بوده باحال بود سپاس RE: چه خبره؟دخترا پسرا همه بیااااااان - ღ narges ღ - 09-04-2014 وای خیلی باحال RE: چه خبره؟دخترا پسرا همه بیااااااان - Faust - 09-04-2014 عالیییییییییییییییییییی بوداجی قربونت برم واقعاممنون |