پیش غذایی ساده و خوشمزه با بادمجان! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پیش غذایی ساده و خوشمزه با بادمجان! (/showthread.php?tid=9925) |
پیش غذایی ساده و خوشمزه با بادمجان! - امیررضا* - 23-06-2012 مواد لازم برای متبل ایرانی: بادمجان=4 عدد متوسط جعفری ریز شده=2/1 لیوان پیازچه ریز شده=2/1 لیوان کشک=1 لیوان مایونز=1 قاشق غذاخوری ارده=1 قاشق غذاخوری نمک=1 قاشق مرباخوری آبلیمو=2 قاشق غذاخوری سیر کوبیده شده=2 عدد روغن زیتون=4 قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1. بادمجان ها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت 1 ساعت با حرارت 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجان ها خوب بپزند و مغز آن نرم شود. 2. بادمجان ها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آنها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید. 3. متبل را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید. 4. روی متبل را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید. نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود. |