كتلت مرغ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: كتلت مرغ (/showthread.php?tid=9922) |
كتلت مرغ - امیررضا* - 23-06-2012 مواد لازم : یك عدد سینه مرغ متوسط دو عدد پیاز متوسط سه عدد سیب زمینی متوسط سه عدد تخم مرغ یك دوم قاشق چایخوری زعفران ساییده یك فنجان پودر سوخاری نمك و فلفل به مقدار دلخواه طرز تهیه : سینه مرغ را همراه با یك لیوان آب، یك عدد پیاز، كمی نمك و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم میپزیم تا آب آن كشیده شود. سیب زمینیها را پخته و گرم گرم آن را رنده و یا چرخ میكنیم. مرغ و سیب زمینی را مجدداً چرخ كرده و پیاز را هم رنده میكنیم و با تخم مرغ، زعفران حل كرده، نمك و فلفل آن را خوب ورز میدهیم و كف دستمان را به پودر سوخاری آغشته كرده و از مایه به اندازه یك عدد پرتقال متوسط برمی داریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شكل میدهیم و در روغن سرخ میكنیم و آنها را در دیس میچینیم.. |