یخ در بهشت! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: یخ در بهشت! (/showthread.php?tid=99132) |
یخ در بهشت! - # αпGεʟ - 31-03-2014 موادلازم:
آرد برنج:75گرم
شیر:1لیتر
نشاسته گل:200گرم
آب:750میلی لیتر(3پیمانه)
شکر:600گرم.
گلاب:250میلی لیتر
پودرهل:1قاشق چایخوری
زعفران آبکرده:1قاشق سوپ خوری
روغن مایع:1قاشق سوپ خوری
پودرپسته:به میزان لازم
پودرنارگیل:به میزان لازم
دستورپخت:
آردبرنج رادرشیرحل کنید.نشاسته را هم در3پیمانه آب سردحل کنید و خوب هم بزنید و ازصافی رد کنید.سپس آن را به آرد برنج که با شیر مخلوط شده است اضافه کنید وشکروگلاب را به موادبیفزاییدوهمه را باهم خوب مخلوط کنید.آنگاه روی حرارت ملایم قراردهیدوبه طور مداوم هم بزنیدتاوقتی که جای خط قاشق روی آن باقی بماند.دراین مرحله پودرهل رااضافه کنیدو هم بزنید(اگرحرارت ملایم نباشدبعدازپختن آرد و نشاسته بوی خامی میدهد).بعدقالبی مستطیل یا مربع شکل را کمی با روغن چرب کنید.نیمی از مایه را درآن بریزیدوبا پشت قاشق روی آنرا کاملاصاف کنید.به بقیه موادزعفران را اضافه کنید و خوب هم بزنید و آنراروی لایه سفیدرنگ بریزید.آنگاه با پشت قاشق آنرا کاملاصاف کنیدو1قاشق روغن مایع روی آن بریزیدتاروی آن خشک نشود.سپس به مدت2ساعت دریخچال بگزاریدوبعدبه صورت لوزی برش بزنیدوبا پودرپسته و نارگیل آن را تزئین کنید.
نوش جان!
RE: یخ در بهشت! - 975 - 20-04-2014 چه اسون بود مرسیییییییی |