انجمن های تخصصی  فلش خور
سمبوسه با سس تمبر هندی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سمبوسه با سس تمبر هندی (/showthread.php?tid=99076)



سمبوسه با سس تمبر هندی - # αпGεʟ - 31-03-2014

موادلازم:
گوشت چرخ کرده:250گرم.
سیب زمینی پخته:1کیلوگرم.
تره و جعفری:250گرم.
عصاره تمبرهندی:یک دوم پیمانه.
پیازداغ:2قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل:به میزان لازم.
ادویه کاری و زرد چوبه:به میزان لازم.
نان لواش و روغن:به میزان لازم.
موادلازم سس تمبرهندی:
رب گوجه فرنگی:1قاشق غذاخوری.
عصاره تمبرهندی:یک دوم پیمانه.
سرکه:یک چهارم پیمانه.
شکر:1قاشق غذاخوری.
روغن مایع:1قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل:به میزان لازم.
دستورپخت:
پیازداغ را با مقداری روغن و ادویه روی حرارت قرار دهید وسپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنیدتا زمانی که رنگ گوشت تغییرکند.بعدسیب زمینی های پخته را پوست گرفته خرد کرده همراه با تره و جعفری به گوشت اضافه کنیدودر نهایت عصاره تمبرهندی را بیفزایید.نان های لواش را به شکل مستطیل و به ابعاد7x20سانتی متربرش بزنید و از مخلوط سرد شده یک قاشق غذا خوری در یک گوشه مستطیل نان قرار داده و آنرا به شکل مثلث تا بزنید.در آخر لبه نانرا با مقداری آب و آرد که خمیر نسبتا رقیقی شده است بچسبانیدتا سمبوسه ها باز نشوند و بعد در روغن غوطه ور داغ سرخ کنید.
طرز تهیه سس تمبر هندی:
همه مواد سس را باهم ترکیب کرده و روی حرارت قراردهید.
بعد از چندجوش سس آماده است.نوش جان!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سمبوسه با سس تمبر هندی 1



RE: سمبوسه با سس تمبر هندی - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 01-04-2014

آخ که من چقدر سمبوسه دوست دارمTongueTongueTongueTongue


RE: سمبوسه با سس تمبر هندی - # αпGεʟ - 02-04-2014

فقط1نظر هست؟Undecided