انجمن های تخصصی  فلش خور
بیا جک های خنده ئار بی ادب هم داره سپاسسسسسسسسسسسسسسس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: بیا جک های خنده ئار بی ادب هم داره سپاسسسسسسسسسسسسسسس (/showthread.php?tid=97702)

صفحه‌ها: 1 2

بیا جک های خنده ئار بی ادب هم داره سپاسسسسسسسسسسسسسسس - tom odell - 23-03-2014

فارسه  وخارجیه توی هواپیما پیش هم میشینن خارجیه میگوزه میگه sorry فارسه میگه گوزیده رنگشم میگه Big GrinBig Grin

پسر : عزیزم امشب کجا غذا بخوریم ؟
دختر : هر جا تو بگی عشقم ! p:
پسر : بریم برج پیتزا بخوریم؟
دختر : نــــَـــــــــه ، رژیمم !!
پسر : خب بریم کباب بزنیم امشب ؟ :دی
دختر : نه اونم دیروز خوردم
پسر : بریم اون رستوران که تاز باز شددددددده ؟  
دختر : نه اونم دورِ
پسر : میخوای بریم ساندویچی هات داگ بزنیم ؟
دختر : ایشششش ، من ساند.یچ و اینجور چیزا نمیخورم
پسر : پس بلاااااخرهههههه امشب چی کار کنیییییییم ؟؟
دختر »: هر چی تو بگی عشقم

تلاش دانشمندان برای شناخت زنان همچنان بی نتیجه مانده اس

از مرده میپرسن چند سالته میگه 30  چند سال بعدمیان میگن چند سالته میگه 30 میگه چند سال بعد بودی 30 الان چرا 30 سالته  میگه حرف مرد یکی میشه 

روانی ها میرخسن به یکی از اونا میپرسن جرا نمیرخسی میگه من تازه وادم 

لره میره بیمارستان  دکتره چوب دهنش میزاره میگه بستنی رو خورده چوبشو به من میده 

RE: بیا جک های خنده ئار بی ادب هم داره سپاسسسسسسسسسسسسسسس - P.K.2 - 23-03-2014

با مزه بود ول +18 نداشت.

RE: بیا جک های خنده ئار بی ادب هم داره سپاسسسسسسسسسسسسسسس - ☼ سلنا 1380 ☼ - 23-03-2014

مسخره دوتا جوک بی معنی یعنی چی بی کیفیت

RE: بیا جک های خنده ئار بی ادب هم داره سپاسسسسسسسسسسسسسسس - tom odell - 23-03-2014

(23-03-2014، 19:12)☼ سلنا 1380 ☼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا نمی دونی بی کیفیت چیه   دومن    همش با معنی بودن بی کیفیت خودتی ها

RE: بیا جک های خنده ئار بی ادب هم داره سپاسسسسسسسسسسسسسسس - رامیلا - 23-03-2014

بی مزه؛،بی کفیت،اههههههههههههه.بی..........ConfusedSadHuh

RE: بیا جک های خنده ئار بی ادب هم داره سپاسسسسسسسسسسسسسسس - ☼ سلنا 1380 ☼ - 23-03-2014

(23-03-2014، 19:21)tom odell نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 19:12)☼ سلنا 1380 ☼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادب اموز تا ادیب شوی
تو باید به نظر کاربران احترام بذاری*

RE: بیا جک های خنده ئار بی ادب هم داره سپاسسسسسسسسسسسسسسس - tom odell - 23-03-2014

(23-03-2014، 19:44)☼ سلنا 1380 ☼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 19:21)tom odell نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادب اموز تا ادیب شوی
تو ادب نداری من دارم اخه حرف بیهوده مینویسی 

RE: بیا جک های خنده ئار بی ادب هم داره سپاسسسسسسسسسسسسسسس - سعید 7 - 23-03-2014

(23-03-2014، 19:44)☼ سلنا 1380 ☼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادب اموز تا ادیب شوی
گفتن ادب از که آموختی گفتن از بی ادبان  تو هم به نظر صاحبه پست احرام بذار بیچاره خیلی زحمت کشیده تا اینو جمع آوری کرده
م
گلم ممنون
قشنگ بود

RE: بیا جک های خنده ئار بی ادب هم داره سپاسسسسسسسسسسسسسسس - چرا؟ - 23-03-2014

خوب بود ولی چون من استقلالیمنمیدم سپاس

گلم عزیزم دستت درد نکنه موضوت عالیه دستات درد نبینه اله$یییییییییی