انجمن های تخصصی  فلش خور
همبـرگر بمبئــی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: همبـرگر بمبئــی (/showthread.php?tid=97304)



همبـرگر بمبئــی - *Nafas* - 21-03-2014

مواد لازم برای چهار نفر:
مایونز یك پیمانه

پودر كاری شش قاشق چایخوری

ماست ساده 2/1 قاشق غذاخوری

سس كچاپ 2/1 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده یك حبه

گوشت مرغ یا بوقلمون چرخ شده 800 گرم

جعفری خرد شده 6 قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده 4/1 پیمانه

پودر زنجبیل یك قاشق چایخوری

دارچین دو قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز 4/3 قاشق چایخوری

نمك یك قاشق چایخوری

روغن زیتون یك قاشق غذاخوری

نان همبرگر كوچك 12 عدد


طرز تهیه:

سه چهارم پیمانه سس مایونز، دو قاشق چایخوری پودر كاری را به همراه ماست، كچاپ و سیر در كاسه‌ای با هم مخلوط كنید تا سس غذا آماده شود. بگذارید این سس مدتی در دمای اتاق بماند تا بقیه غذا آماده شود.

گوشت چرخ شده مرغ یا بوقلمون، جعفری، پیازچه، پودر زنجبیل دارچین، فلفل و نمك را به همراه بقیه سس مایونز و چهار قاشق چایخوری پودر كاری در كاسه بزرگی بریزید و با دست یا چنگال كمی هم بزنید تا مواد فقط با یكدیگر مخلوط شوند. این مایه را به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید.
.
یك قاشق روغن در تابه بریزید و روی حرارت متوسط نزدیك به زیاد بگذارید. در تابه را ببندید و بگذارید حدود چهار دقیقه سرخ شود و بپزد. سپس با كفگیر كمی روی آنها فشار دهید و آنها را یكی یكی برگردانید تا طرف دیگر همبرگرها هم چهار دقیقه سرخ شود. همبرگرها را روی نیمه زیرین نان‌های همبرگری بگذارید و روی آنها كمی سس بریزید و سرو كنید. در صورت تمایل در آخر می‌توانید همبرگر را با خیار، گوجه‌فرنگی و ... تزئین كنید.



RE: همبـرگر بمبئــی - Mᴏʙɪɴᴀ - 28-03-2014

کاش عکسشو میذاشتی


RE: همبـرگر بمبئــی - I LOVE YOU FARHAD - 29-03-2014

خیلی ممنون HeartHeart
دهنم اب افتاد
دلم تاب افتاد