![]() |
جک بازار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جک بازار (/showthread.php?tid=96787) |
جک بازار - sepehr *** - 19-03-2014 پسره ۸ سالشه از باباش تبلت میخواد ، ما ۸ سالمون بود دستمونو گاز میگرفتیم جاش بمونه شبیه ساعت مچی بشه ! . . میگم وقتی به زوج های عاشق میگن مرغ عشق ، لابد به زوج های مشکل دار هم میگن انگری بردز ؟ . . امید به زندگى در بین افرادى که تو یخچالشون الویه دارن دو برابر افراد عادیه ، اونایى که نوشابه هم داشته باشن که اصلا میل به جاودانگى پیدا میکنن … . . ﻣﻦ ﻣﻄﻤﺌﻨﻢ ﺳﻠﻮﻻﯼ ﻣﻐﺰﻡ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺧﺎﮐﺴﺘﺮﯼ ، ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯾﻪ ! ﺍﯾﻨﻮ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﺯ ﺗﺼﻤﯿﻤﺎﻱ ﻣﻬﻢ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﻴﻢ ﺭﺍﺣﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪ ! . . روشهای تفکیک دکتر از مهندس : تو خیابون بلند صدا بزن مهندس ؛ اونایی که برگشتن نگات کردن مهندس و بقیه بدون شک دکتر میباشند ! . . قایقی خواهم ساخت ، خواهم انداخت به آب و تو رو هم سوار نخواهم کرد ! . . من حتی رفتم اساسنامه اتحادیه صنف آرایشگر و سلمانی رو خوندم ولی توش به اینکه سلمونیا باید توی شیشه الکل یه مار گزاشته باشن اشاره ای نشده بود ! . . اینایی که میگن حاضریم تمام زندگیمونو بدیم برگردیم به دوران درس و مدرسه … اینا همونایی هستن که خودشونو میزدن به مریضی که نرن مدرسه … .
. به مونالیزا بگید اگه چیزی هست بگه ما هم بخندیم … . . یکی از بهترین احساس های دنیا : از خواب بیدار بشی و نگران این باشی که الان وقت بیدار شدنت بوده ولی ببینی که هنوز ۲ ساعت مونده و میتونی بازم بخوابی … . . با این قیمت سیگار آدم قبل از اینکه سرطان بگیره سکته میکنه … . . میگن تو جهنم یه جایی هست که ایشالا خودتون میرید میبینید … من که میرم بهشت ! . . قانون سوم کون تنبلی : تا زمانی که نارنگی هست خوردن پرتقال الزامی نیست … . . ﻳﻪ ﺭﻭﺯ میخوام ﺑﺮﻡ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﭘﻮﻝ ﺗﻤﺎﻡ پنجشنبه ﻫﺎﻳﻲ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﻢ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺭﻭ ﺑﮕﻴﺮﻡ … ﺩﻫﻪ ﺷﺼﺘﻴﺎ ﻣﻲ ﻓﻬﻤﻦ ﭼﻲ ﻣﻴﮕﻢ ! . . شاعر : من به آمار زمین مشکوکم … زمین : به جهنم که مشکوکی ، خودت بیا بشمار تا دهنت “بوق” بشه ! . . آقا دیدی چی شد ؟ اومدم یه بوگاتی ویرون بخرم صاحبش سر یه حرف کوچیک دبه کرد ، همه چی رو اوکی کردیم فقط من گفتم پول ندارم بهش بر خورد ! . . با پسر عمم نشستیم داریم فیلم جنگی خفن نگاه میکنیم ، آخر فیلم جوگیر شدم سینه خیز رفتم تلوزیونو خاموش کردم ؛ اومدم دیدم پسر عمم تیر خورده مرده … . . نقش مامان من توی خونه = گوگل هرچی گم میشه ازش میپرسم بهم میگه کجاست … یه همچین مامان همه چی دونی دارم ! . . فقط یه کودک ایرانی وقتی میره تو صف نونوایی هرچی صبر میکنه میبینه همش آخره صفه ! . . ما پشت اونایی که پشتمون حرف میزنن حرف نمی زنیم !!! چون خییییییلی جلوییم ازشون … . . اگه گفتی سوراخ های رو نمکدون واسه چیه ؟ واسه اینکه نمک ها خفه نشن … (هار هار هار) مسخره ام خودتونین ! . . یکی از فانتزیام اینه که یکی واسم یه جعبه بزرگ کادو بیاره و توش یه جعبه کوچکتر باشه و همین روند ادامه پیدا کنه و آخرش برسه به سویچ پورشه یا مثلا لامبورگینی ! . . دیشب پشت چراغ قرمز بودیم دیدم افسر داره یکی رو جریمه میکنه که از چراغ قرمز قبلی رد شده … یارو می گفت : سرکار ننویس ندیدمت ! . . این محسن یگانه هم مارو گاگول فرض کرده ، میگه بخند به حال من که حالم خنده داره ؛ همین که نیشمون وا میشه میگه نخند به حال من که حالم گریه داره … . . اعتماد به نفس بعضی ها رو خلال دندون اگر داشت الان تنه ى درخت بود … . . اونقد آدما خون خودشون رو کثیف کردن که مجبور شدم برم گیاهخوار بشم ! (از دفتر خاطرات یک پشه) . . یک اتاق مرتب نشانه ای از کامپیوتر خراب یا اینترنتی قطع شده میباشد ! . . یکى از عادتام اینه که وقتى ساعت رند بشه میتونم درس بخونم ؛ حالا تا ساعت رند میشه دستشوییم میاد و ۵ دقیقه میرم دستشویى بعد ساعت رند نیست ! باید ۵۵ دیقه صبر کنم ! . . آهی عجیب میکشم امشب به یاد تو خود را سلیب میکشم امشب به یاد تو نعنا و پرتقال که هیچ است رفیق دارم دو سیب میکشم امشب به یاد تو . . آقایون محترم انقد نگین دخترا خواستگار ندارن و ترشیدن … خوب پول ندارین زن بگیرین چرا بهانه میارین ؟ . . لقمان را گفتند علم بهتر است یا ثروت ؟ گفت از بی ادبان … . . از جمله افتخاراتم اینه که گوشیه هرکی میاد دستم اسم بلوتوثشو تغییر میدم میزارم “گوسفنده زنده موجود است” . . هیچکس رو بیشتر از کوپنش تحویل نگیرید ؛ بیچاره جو گیر میشه فکر میکنه اوراق بهاداره … . . ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻓﺎﻧﺘﺰﯾﺎﻡ ﺍﯾﻨﻪ که ﺑﺎ مخاطب خاصم دعوا ﮐﻨﻢ ﺑﻌﺪ ﮐﻪ ﺍﺯش ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪﻡ ﺳﯿﮕﺎﺭمو ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﻢ ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﺗﻮ ﻏﺮﻭﺏ ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﻣﯿﺸﻢ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﺰﻧﻪ ﻟﻬﻢ ﮐﻨﻪ ﺑﻌﺪ مخاطب خاصم ﺑﺒﯿﻨﻪ و “ﭼﯿﺮﯾﮏ ﭼﯿﺮﯾﮏ ﭼﯿﺮﯾﮏ” ﺑﺎ کفش ﭘﺎﺷﻨﻪ ﺑﻠﻨﺪ ﺑﺪﻭﻭﻩ ﺑﯿﺎﺩ ﭘﯿﺸﻢ ﺑﮕﻪ آه ﺧﺪﺍی ﻣﻦ ! ﺗﻮ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﻣﻨﻮ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺰﺍﺭﯼ … ﻣﻨﻢ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﻢ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﯾﺮﻩ و بعدش ﺩﻭﺗﺎ ﺳﺮﻓﻪ ﮐﻨﻢ و ﺑﻤﯿﺮﻡ … ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻫﻢ ﺍﺯ ﻧﺒﻮﺩ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﮐﺸﯽ ﮐﻨﻪ !!! ﯾﻪ ﺩﺳﻤﺎﻝ ﺑﺪﯾﻦ ﺍﺷﮑﻢ ﺩﺭﺍﻭﻣﺪ ! . . این هوا هم مى بینه ما یه نفریم ، هى دو نفره میشه … |