کاریکلماتور - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: کاریکلماتور (/showthread.php?tid=96750) |
کاریکلماتور - Blązing~Ŝtąr - 19-03-2014 شکوه علفزار را در شکم گوسفند دیدم ! . . برای پولدارها زندگی «جاری» است و برای بی پول ها «زن بابا» ! . . لب هایم آلزایمر گرفته و لبخند را فراموش کرده است ! . . چون عرضی نیست ، مدام طــــــــول میدهیم ! . . چشمانش شور بود اما خودش بی نمک ! . . اگر حال بد باشد ، اتاق خواب که بدتر است ! . . کاسه صبرم در برخورد با مشکلات شکست ! . . آنقدر دست روی دست گذاشت که پا روی دمش گذاشتند ! . . موش توی سوراخ نمی رفت ، گربه گفت آخ جون ! . . باز هم فراموش کردم فراموشش کنم ! . . قند خون مزه تلخی به زندگی می دهد ! . . بعضی ها با هم می خورند و بعضی ها به هم ! . . پلیس شخصی است که نبودن او باعث ایجاد امنیت برای مجرمان خواهد شد ! . . وقتی نوشته هایش را نقد کردم ، چک کشید ! . . بعضی ها صدایشان ضعیف است و بعضی ها گوش هایشان کثیف ! . . آن ها که بلند فکر می کنند ، هیچوقت کوتاه نمی آیند . . قورباغه ها به دلیل لکنت زبان قوری را قورقور می خوانند ! . . با بی رحمی ، برگهای غنچه گل را باز کردم اما او به من لبخند زد ! . . سایه ها در هوای ابری خستگی در می کنند ! . . آن هایی که زبانشان دراز است شخصیتی کوتاه دارند ! . . گل شیپوری ، نوازنده بزرگ ارکستر باغ است ! . . من با رویا زندگی میکنم و رویا با دیگری ! . . بهانه شب برای نماندن ، طلوع خورشید است ! . . گل را زیر پایش له کرد ، اما زورش به بوی آن نرسید ! . . هشت به هفت گفت : من روی پاهای خودم ایستاده ام اما تو خیلی سر به هوایی ! . . فریاد از سکوت تقاضای پناهندگی کرد ! . . برای باز شدن بختش کلید ساز آورد ! . . کمربند سکوتم همیشه بسته است مگر به هنگام فریاد ! . . ساعت لاشه ی زمان است که بر روی مچ سنگینی می کند ! . . آنقدر در خودم فرو رفتم که سر از قوزک پایم درآوردم ! . . . بارش سراب ، آواز ناودانها را برنمی انگیزد ! . . مرگ کجایی که زندگی مرا کشت ؟؟؟ . . حوصله که سر برود ، اجاق زندگی خاموش میشود ! . . ماهی در آسمان واژگون پرواز میکرد ! . . در انتخاب واحد زندگی ، صداقت پیش نیاز همه درسهاست ! . . جاده عمر جاودان ، بن بست است ! . . بهترین جا برای تبعید زنبوران مجرم ، گلهای قالی است ! . . تاریکی ، تنهایی را به آینه تحمیل میکند ! . . گل آفتابگردان طلوع را تا غروب مشایعت میکند ! . . چه بی خویشتن است آینه ! . . اسرارم را به سکوت سپرده ام ! . . افسون گل ، از یاد ریشه غافلم کرد ! . . سرطان ستم باید عشق درمانی شود ! . . فروتنی دروغین ، خودستایی به عبارت دیگر است ! . . خدا چشم را برای چشم و همچشمی نیافریده است ! . . چشم سطل زباله به دست جاروست ! . . کاریترین زخمها ، با نیزه زبان زده شده اند ! . . رشته کلامش طناب پیچم کرد ! . . دریا غرق در خود است ! . . با آب و تاب تمام ، محاسن استفاده از عینک دودی را برای گلهای آفتابگردان شرح میداد ! . . خشم ، چشم دیدن خنده را ندارد ! . . دلم تنگ می شود ، آن را قالب کفاشی می زنم ! . . برای اینکه حرف های بزرگ بزنم ، همیشه آنها را متر می کنم ! . . با مخالفت باد ، رضایت بادبادک برای پرواز جلب می شود ! . . بچه را که از شیر بگیری ، به تو حمله میکند ! . . اگر پرندگان اسم مترسک را می دانستند نمی ترسیدند ! . . پشه ها با پوست تنم دارت بازی می کنند ! . . دلم برای آدم های گرسنه کباب است ! . . با تکه های اعصاب خورد شده ام ، پازلی جدید ساختم ! |