یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم (/showthread.php?tid=96365) صفحهها:
1
2
|
یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - سفیدبرفی قرن21 - 17-03-2014 آره آبجی داشتم میگفتم ، این زندگی به ما وفا نکرده... ***
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﺪﻡ ﺗﻮ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻋﺮﻭﺱ ﺩﻭﺗﺎ ﺩﺧﺘﺮ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮐﻠﯽ ﺩﻗﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﮐﻠﯿﭙﺲ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺩﻭﻣﺎﺩﻩ! *
ﻃﺮﻑ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻟپ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺷﻮ ﮔﺎﺯ ﺑﮕﯿﺮﻩﺍﺯ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮊﻻﺗﯿﻦ پاشیده بیرون...:| * بچه های مردم میرن المپیاد فیزیک و ریاضی مدال طلا میگیرن،بعد من هنوز کله مو میکنم تو آستین موقع لباس پوشیدن :| ***
ﻣﻤﻪ ﻋﺒﺎﺭﺕ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﻣﺨﻔﻒ ﺳﻪ ﮐﻠﻤﻪ :
1-ﻣﺤﺒﺖ
2-ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ
3-ﻫﻨﺮ
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻫﺮﭼﯽ ﺳﺎﯾﺰﺗﻮﻥ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺑﺎﺷﻪ
ﻣﺤﺒﺖ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ﻭ ﻫﻨﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ داشت !
یارو با پلیس زن ازدواج میکنه ، شب اول 7 بارجریمه میشه:
1 : سرعت زیاد 2 : ورودممنوع 3 : نبستن کلاه ایمنی 4 : تخریب اراضی 5 : عبورازچراغ قرمز 6 : بستن وسایل اضافه بزیرخودرو 7 : عدم توجه به فریادهای پلیس! ***
به دوس دخترم گفتم ﺗﻮ ﭼﺮﺍ ﻣﺜﻪ ﺑﻘﯿﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﺎ یک ﺷﻤﺎﺭﻩ ی ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺯﻧﮓ ﻧﻤﯿﺰﻧﯽ ﻣﻨﻮ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯽ؟؟؟ ﮔﻔﺖ: آﺧﻪ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻡ!!!! (( ﺗﻮ ﻋﻤﺮﻡ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻗﺎﻧﻊ ﮐﻨﻨﺪﮔﯽ ﻧﮕﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ :|||||| چه شناخته بدی از من داره هاااا :| ***
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎ ﻗﯿﺎﻓﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺭﻓﺘﻪ ﭘﻠﯿﺲ + 10 ﺑﺮﺍﯼ ﮔﻮﺍﻫﯿﻨﺎﻣﺶ ، ﺑﺮﺩﻧﺶ ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ :|
*
آقا این ایرانسل خیلی موزیه!
مسیج نمیده نمیده درست همون زمانی که منتظر یه اس ام اس فوری فوتی هستی خودشو مسابقشونو ویترین و همه آبو اجدادش رگباری میریزن سرت!! *
زنه سره زایمان میگوزه
دکتر میگه برید کنار بچه مسلحه!! ***
+۱۸
. . . . . . . . . . . . . . . . ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﻨﺪﻩ ﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﯼ ﺩﺍﺭﻩ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭘﺴﺖ ﺧﺎﮎ ﺑﺮﺳﺮﯼ ﻣﯿﮕﺮﺩﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺩﯾﺪﯼ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺷﯿﺮﺟﻪ ﺯﺩ ﺍﯾﻦ ﭘﺎﺋﯿﻦ ﯾﻪ ﮔﻨﺎﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﺟﻤﻊ ﮔﻨﺎﻫﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﺤﺮﻑ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻦ! ***
دکتر گفت: برای اینکه بتوانی دقیقتر به من بگویی که میزان ناشنوایی همسرت چقدر است، آزمایش ساده ای وجود دارد. این کار را انجام بده و جوابش را به من بگو: ابتدا در فاصله 4 متری او بایست و با صدای معمولی ، مطلبی را به او بگو. اگر نشنید، همین کار را در فاصله 3 متری تکرار کن. بعد در 2 متری و به همین ترتیب تا بالاخره جواب بدهد. آن شب همسر آن مرد در آشپزخانه سرگرم تهیه شام بود و خود او در اتاق پذیرایی نشسته بود. مرد به خودش گفت: الان فاصله ما حدود 4 متر است. بگذار امتحان کن. جوابی نشنید بعد بلند شد و یک متر به جلوتر به سمت آشپزخانه رفت و همان سوال را دوباره پرسید و باز هم جوابی نشنید. بازهم جلوتر رفت و به درب آشپزخانه رسید. سوالش را تکرار کرد و بازهم جوابی نشنید. این بار جلوتر رفت و درست از پشت همسرش گفت: " عزیزم شام چی داریم؟" و این بار همسرش گفت:"مگه کری؟! برای چهارمین بار میگم؛ خوراک مرغ!!" حقیقت به همین سادگی و صراحت است. مشکل ، ممکن است آن طور که ما همیشه فکر میکنیم، در دیگران نباشد؛ شاید در خودمان باشد. ***
RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - REZA.N.A - 17-03-2014 خعلي باحال بوت RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - asal.hz - 17-03-2014 خیلی خوب بوود ممنون RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - ♥♥ONLY-DADDy♥♥ - 17-03-2014 خـــــــــــــوب بـود ....:× ولیــــــــــــــــــــ بعضــــیآش تکـــــرآریـــــــــــــ RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - ZAHRA LOVE 1D - 17-03-2014 چیزی ندارم واس گفتن ! :| RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - yujymy - 17-03-2014 خیلی جالب بود ایول RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - RєƖαx gнσѕт - 17-03-2014 بد نبود RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - ✘PETER✘ - 19-03-2014 خوب بود ممنونم RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - Serenay2 - 19-03-2014 مرسی | RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - Andrea - 19-03-2014 آخریش از همه بهتر تر بود اما اون پلیسه خعلی باحال بود |