انجمن های تخصصی  فلش خور
یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم (/showthread.php?tid=96365)

صفحه‌ها: 1 2

یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - سفیدبرفی قرن21 - 17-03-2014

آره آبجی داشتم میگفتم ، این زندگی به ما وفا نکرده...

یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم 1 

ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﺪﻡ ﺗﻮ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻋﺮﻭﺱ ﺩﻭﺗﺎ ﺩﺧﺘﺮ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮐﻠﯽ ﺩﻗﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﮐﻠﯿﭙﺲ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺩﻭﻣﺎﺩﻩ!
*
ﻃﺮﻑ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻟپ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺷﻮ ﮔﺎﺯ ﺑﮕﯿﺮﻩ
ﺍﺯ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮊﻻﺗﯿﻦ پاشیده بیرون...:|

بچه های مردم میرن المپیاد فیزیک و ریاضی مدال طلا میگیرن،بعد من هنوز کله مو میکنم تو آستین موقع لباس پوشیدن :|

ﻣﻤﻪ ﻋﺒﺎﺭﺕ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﻣﺨﻔﻒ ﺳﻪ ﮐﻠﻤﻪ :
1-ﻣﺤﺒﺖ
2-ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ
3-ﻫﻨﺮ
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻫﺮﭼﯽ ﺳﺎﯾﺰﺗﻮﻥ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺑﺎﺷﻪ
ﻣﺤﺒﺖ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ﻭ ﻫﻨﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ داشت !

یارو با پلیس زن ازدواج میکنه ، شب اول 7 بارجریمه میشه:
1 : سرعت زیاد
2 : ورودممنوع
3 : نبستن کلاه ایمنی
4 : تخریب اراضی 
5 : عبورازچراغ قرمز
6 : بستن وسایل اضافه بزیرخودرو
7 : عدم توجه به فریادهای پلیس!

به دوس دخترم گفتم ﺗﻮ ﭼﺮﺍ ﻣﺜﻪ ﺑﻘﯿﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﺎ یک ﺷﻤﺎﺭﻩ ی ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺯﻧﮓ ﻧﻤﯿﺰﻧﯽ ﻣﻨﻮ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯽ؟؟؟
ﮔﻔﺖ: آﺧﻪ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻡ!!!! Sad((
ﺗﻮ ﻋﻤﺮﻡ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻗﺎﻧﻊ ﮐﻨﻨﺪﮔﯽ ﻧﮕﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ :||||||
چه شناخته بدی از من داره هاااا :|

ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎ ﻗﯿﺎﻓﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺭﻓﺘﻪ ﭘﻠﯿﺲ + 10 ﺑﺮﺍﯼ ﮔﻮﺍﻫﯿﻨﺎﻣﺶ ، ﺑﺮﺩﻧﺶ ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ :|
*
آقا این ایرانسل خیلی موزیه!
مسیج نمیده نمیده درست همون زمانی که منتظر یه اس ام اس فوری فوتی هستی خودشو مسابقشونو ویترین و همه آبو اجدادش رگباری میریزن سرت!!
*
زنه سره زایمان میگوزه
دکتر میگه برید کنار بچه مسلحه!!

یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم 1

+۱۸
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﻨﺪﻩ ﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﯼ ﺩﺍﺭﻩ ﺩﻧﺒﺎﻝ
ﭘﺴﺖ ﺧﺎﮎ ﺑﺮﺳﺮﯼ ﻣﯿﮕﺮﺩﻩ
ﺧﻮﺩﺕ ﺩﯾﺪﯼ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺷﯿﺮﺟﻪ ﺯﺩ ﺍﯾﻦ ﭘﺎﺋﯿﻦ
ﯾﻪ ﮔﻨﺎﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﺟﻤﻊ ﮔﻨﺎﻫﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﺤﺮﻑ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻦ!

مردی متوجه شد که گوش همسرش سنگین شده و شنوایی اش کم شده است.به نظرش رسید که همسرش باید سمعک بگذارد ولی نمی دانست این موضوع را چگونه با او درمیان بگذارد. به این خاطر، نزد دکتر خانوادگی شان رفت و مشکل را با او درمیان گذاشت.
دکتر گفت: برای اینکه بتوانی دقیقتر به من بگویی که میزان ناشنوایی همسرت چقدر است، آزمایش ساده ای وجود دارد.
این کار را انجام بده و جوابش را به من بگو: ابتدا در فاصله 4 متری او بایست و با صدای معمولی ، مطلبی را به او بگو. اگر نشنید، همین کار را در فاصله 3 متری تکرار کن. بعد در 2 متری و به همین ترتیب تا بالاخره جواب بدهد.
آن شب همسر آن مرد در آشپزخانه سرگرم تهیه شام بود و خود او در اتاق پذیرایی نشسته بود. مرد به خودش گفت: الان فاصله ما حدود 4 متر است. بگذار امتحان کن.
جوابی نشنید بعد بلند شد و یک متر به جلوتر به سمت آشپزخانه رفت و همان سوال را دوباره پرسید و باز هم جوابی نشنید. بازهم جلوتر رفت و به درب آشپزخانه رسید. سوالش را تکرار کرد و بازهم جوابی نشنید. این بار جلوتر رفت و درست از پشت همسرش گفت: " عزیزم شام چی داریم؟"
و این بار همسرش گفت:"مگه کری؟! برای چهارمین بار میگم؛ خوراک مرغ!!"
حقیقت به همین سادگی و صراحت است. مشکل ، ممکن است آن طور که ما همیشه فکر میکنیم، در دیگران نباشد؛ شاید در خودمان باشد.

RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - REZA.N.A - 17-03-2014

خعلي باحال بوت

RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - asal.hz - 17-03-2014

خیلی خوب بوود ممنونSleepy

RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - ♥♥ONLY-DADDy♥♥ - 17-03-2014

خـــــــــــــوب بـود ....:× ولیــــــــــــــــــــ بعضــــیآش تکـــــرآریـــــــــــــ

RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - ZAHRA LOVE 1D - 17-03-2014

چیزی ندارم واس گفتن ! :|

RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - yujymy - 17-03-2014

خیلی جالب بود ایولBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongueTongueTongueTongue

RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - RєƖαx gнσѕт - 17-03-2014

بد نبود

RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - ✘PETER✘ - 19-03-2014

خوب بود ممنونم

RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - Serenay2 - 19-03-2014

مرسی |

RE: یکی دوتاش +۱۸ ....بقیه ش مجازه هه بیاااااااااین دوستای گلممممم - Andrea - 19-03-2014

آخریش از همه بهتر تر بود
اما اون پلیسه خعلی باحال بود