![]() |
گریه دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: گریه دار (/showthread.php?tid=96363) |
گریه دار - Blązing~Ŝtąr - 17-03-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() سخت است بغض داشته باشی و بغضت را هیچ آهنگی نشکند جز صدای کسی که دیگر نیست ! . . . این روزها ، ” بغض ” دارم ، ” گریه ” دارم ، تا دلت بخواهد ، ” آه ” دارم . . . ولی بازیگر خوبی شده ام ” می خندم ! . . . من مانده ام با یاد تو و بغضی که لگد می زند بر حنجــــــــــــره ای پا به ماه . . . گاهی دلت میخواد همه بغضهات از توی نگاهت خونده بشن . . . میدونی که جسارت گفتن کلمه ها رو نداری . . . اما یه نگاه گنگ تحویل میگیری یا جمله ای مثل : چیزی شده ؟! اونجاست که بغضت رو با لیوان سکوت سر میکشی و با لبخندی سرد میگی : نه ، هیچی . . . برایت گردنبندی از گریه خریدم٬یادت باشد فراموش نکنی گریه هایم گردن توست . . . ! . . . معلم گفت فعل را صرف کن ! گفتم : رفتم رفتی رفت و سکوتی کلاس را فرا گرفت . . . بغض گلویم را فشرد ، بغضم را شکستم و گفتم : دلم را شکست و رفت ، غرورم را له کرد و رفت ، عشقم را بی رحمانه رها کرد و رفت . . . او برای همیشه رفت ، رفت ، رفت . . . . . . اشک های گستاخ ! گونه های من جای لیز خوردن نیستند ، آرامش صورتم را برهم نزنید ! . . . انگار قرار نیست با تو بی حساب شوم . . . سالهاست که رفته ای اما . . . هنوز هم اشکهایم دارند حساب “ دیدنت ” را با چشم هایم صاف می کنند . . . شاید قبلا اشکها بخاطر نبود محبت بود اما حالا ! چون عادت به بی مهری کرده ایم محبت که میبینیم اشک میریزیم . . . هی بغض و ای گریه ی پنهان دلم ، آن هنگام که می فشاری گلویم را ، کو ؟ کجاست که ببیند انعکاس نامش به میان چشمانم پیداست ؟ . . . بی تو هر کاری گریستن است ؛ حتی خندیـدن . . . . . . با من لج نکن بغض نفهم . . . اینکه خودت را درگوشه ی گلویم قائم کنی چیزی راعوض نمیکند . . . بالاخره یا اشک میشوی درچشمانم یا عقده دردلم هردورازیاد دارم . . . . . . طلبکارت که نیستم دوستم نداری ؟ خب . . . نداشته باش ! . . . اگه کسی گریه میکنه به خاطر این نیست که ضعیفه ، به خاطر اینه که واسه یه مدت طولانی قوی بوده . . . . . . اینروزها حسابی دورم شلوغ است دیگر تنها نیستم وقتی یادت هست خاطراتت هست غمت هست غصه ات هست فقط نمیدانم چرا گریه میکنم . . . . . . کآش فقط بودی ، وقتی بغـــض میکردم بغلـم میکردی و میگفتی ، ببینــــم چِشــآتو منـــو نیگــآ کُن اگه گریــه کنی قهر میکنـم میرم . . . بی تو هر شب از خواب هایم صدای گریه می آید ! . . . یادت هست مادر؟ اسم قاشق را گذاشتی :هواپیما. قطار. کشتی تا یک لقمه بیشتر بخورم ومن عادت کردم هرچیزی را بدون آنکه دوست داشته باشم قورت بدهم . . . حتی بغض های نترکیده ام را . . . . . . سخت است میان هق هق شبانه ات ایرانسل بهت پیام بده ! . . . بی تو برای خود مردی شده ام مردی ک برای خودش گریه میکند . . . . . . ای ابر ها نبارید ! من دریا را به پایش ریختم . . . برنگشت ! . . . دست خالی که نمیشود به پیشواز خاطره رفت ! من هم وقتی چمدانم پر از گریه شد راه میافتم . . . . . . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() این اشک های بی دلیل من ، باز هم تو را بهانه می کنند ! می بینی چه شادمان بر سرسره گونه های من میلغزند ؟! حق دارند ، آخر از زندان دلتنگی من،این بار هم گریخته اند . . . . . . جای خالیت را آنقدر با چشمانم آب میدهم که باز کنارم سبز شوی . . . . . . خدایا ؟ حواست هست ؟ صدای هق هق گریه هایم از گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری . . . . . . کاش یکی پیدا میشد که وقتی میدید گلوت ابر داره و چشمات بارون ، به جای اینکه بپرسه “ چته ؟ چی شده ؟ ” ؛ بغلت کنه و بگه “ گریه کن ” . . . . . . گاهی با یک قطره ، لیوانی لبریز می شود گاهی با یک کلام ، قلبی آسوده و آرام می گردد گاهی با یک کلمه ، یک انسان نابود می شود گاهی با یک بی مهری ، دلی می شکند مراقب بعضی” یک ها “باشیم ! در حالی که ناچیزند ، همه چیزند . . . ! . . . اشکی که بی دلیل بیاید ، اشک دلتنگی نیست ، اشک بی کسی است ! . . . فقط رفت بدون کلامی که بوی اشک دهد . . . فقط رفت بدون نگاهی که رنگ حسرت داشته باشد . . . فقط رفت . . . فقط رفت و من شنیدم که توی دلش گفت : راحت شدم . . . . . . می دونستی اشک گاهی از لبخند با ارزش تره ؟ چون لبخند رو به هر کسی می تونی هدیه کنی اما اشک رو فقط برای کسی می ریزی که نمی خوای از دستش بدی . . . . تمام عشق تو را قطار جدایى روى ریل سرنوشتم برد ولى هنوز گل یادت اینجا گوشه اى از قلبم منتظر برگشتنت است . . . من هر روز یادت را با اشکهایم آب میدهم . . . کو دهقان فداکار احساس هایت ؟ . . . اشک های تلخی که بر گورها می چکند ، حرف هایی هستند که روزگاری باید بر زبان می آمدند . . . . . . ببین با من چی کار کردی ، ببین دیگه نمیخندم تو برمیگردی با گریه ، دوباره ، شرط میبندم ! . . . دو ابر که عاشق یکدیگر می شوند ، بغض می کنند و یکدیگر را در آغوش می کشند اما نمی دانند این وصال نابودشان می کند . . . . . . حالا اشکها هم شبیه تو شده اند گریه که میکنم نمی آیند . . . . . . اون منم که عاشقونه شعر چشماتو میگفتم / هنوزم خیس میشه چشمام وقتی یاد تو می افتم هنوزم میای تو خوابم تو شبای پر ستاره / هنوزم میگم خدایا کاشکی برگرده دوباره . . . . . . اونی که گریه می کنه یه درد داره اما اونی که می خنده هزار و یه درد . . . . . . اشک ها قطره نیستند بلکه کلماتى هستند که مى افتند فقط بخاطر اینکه پیدا نمیکنند کسى را که معنى این کلمات را بفهمد . . . . . . خدایا یا فریاد گلویم را بگیر یا بغض گلویم را . . . هر کدام راه دیگری را بسته اند ! . . . مرا می شکنی سرت را با افتخار بالا می گیری ببین از سقف بالای سرت چگونه اشک چکه می کند . . . مغرور نباش که روزی این سقف شکسته روی سرت خراب می شود . . . RE: گریه دار - m.r.gomez - 17-03-2014 ![]() ![]() ![]() ممنون از اینکه اشکمو دراوردی اجیییییی × رفــــــيق .. ! حوآستـــ بآشهــ قلبــی که هرجآ گیــر کنه ؛ قلبــــ نیس ! قـــُــــــــلّابه [!] RE: گریه دار - جواد89 - 18-03-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: گریه دار - نگیسا - 18-03-2014 ![]() ![]() ![]() |