اس ام اس های فاز سنگین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های فاز سنگین (/showthread.php?tid=95739) |
اس ام اس های فاز سنگین - Blązing~Ŝtąr - 14-03-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هم قد گلوله توپ بود … گفتم : چه جوری اومدی اینجا ؟ گفت : با التماس ! گفتم : چه جوری گلوله رو بلند میکنی میاری ؟ گفت : با التماس ! به شوخی گفتم : میدونی آدم چه جوری شهید میشه ؟ لبخندی زد و گفت : با التماس ! تکه های بدنش رو که جمع میکردم فهمیدم چقدر التماس کرده … . . بعضی وقتا دروغ خوبه ! به مادر کم طاقت باید دروغ گفت : باید بهش بگی حالم خوبه غذا خوبه هوا خوبه دلمون خوشه وقتی مادر خوب باشه یعنی همه چیز خوبه … . . چایت را بنوش و نگران فردا نباش از گندم زار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها … نیما یوشیج . . پدرش بهش گفت این ۱۰۰۰تا چسب زخم رو بفروش تا برات کفش بخرم … بچه نشست با خودش فکر کرد یعنی باید آرزو کنم ۱۰۰۰نفر یه جاشون زخم بشه تا من کفش بخرم ؟ ولش کن ، همین خوبه … . . در جایی که همه زغال فروش شده اند و دیگران را سیاه میکنند بیا کمی از مد افتاده باشیم ! سپید بمانیم … . . نخ به نخ همه ی روزهای ما مثل سیگاری بر لب های زندگی دود می شود ! . . یه میز هرچقدرم که گرون قیمت و شیک و سلطنتی باشه اگه ۴تا پایه ش مثل هم و یه اندازه نباشن میز نمیشه … کسی رو پیدا کن که پایه ت باشه ! . . به جرم اینکه بهشت زیر پایشان بود دنیا را برای خود جهنم کردند ! به سلامتی مادرها … . . بهار را باور کن و دوباره آغاز کن ؛ شکوفه خواهی زد ! . . یه روزی میاد که بعدش دیگه مهم نیست فردایی در کار هست یا نه ؟ اون روز یا خیلی خوشبختی یا خیلی بدبخت … . . نیمه گمشده را بیخیال شو لطفا ، اگر سهم تو بود که گم نمی شد !!! همین نیمه ای که هستی رو پیدا کن … . . انسان های ساده را احمق فرض نکنید ؛ باور کنید آنها خودشان نخواستند که “هفت خط” باشند … . . رابطه ی فکری مهم تر از رابطه ی خونیه ! بعضی آدم ها در ذهن آدم یک بار برای همیشه خلق می شوند … . . هیچوقت با تایر رفتارت روی دل کسی ترمز نکن ! . . تابلو نقاش را ثروتمند کرد شعرِ شاعر به چند زبان ترجمه شد کارگردان جایزه ها را درو کرد و هنوز سر همان چهارراه واکس میزند کودکی که بهترین سوژه بود ! . . هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست ! . . تراژدى زندگى مرگ نیست بلکه آنچه درون تو به هنگام زنده بودن میمیرد تراژدى است ! . . اگه یه زن تو رو اونقدر دوس داشته باشه که از آرزوهاش به خاطرت بگذره ، از خدا یه عمر تازه بخواه … یه عمر واسه خوشبخت کردنش خیلی کمه ! . . اعتماد مثل پاک کن میمونه ؛ هر دفعه کوچیک تر و کوچیک تر میشه بعد از هر اشتباه … . . می خواهی قضاوتم کنی ؟ کفش هایم را بپوش راهم را قدم بزن دردهایم را بکش سال هایم را بگذران بعد قضاوت کن !!! . . میتوان برگی بود و با نسیمی افتاد یا درختی بود و با داغ هزاران برگ تا رسیدن بهار ایستاد ! . . شیرمردانند در عالم مدد آن زمان کافغان مظلومان رسد بانگ مظلومان ز هرجا بشنوند آن طرف چون رحمت حق میدوند . . انسان حرفیست زده می شود ، خوانده می شود ، ترانه می شود ، به یاد می ماند … ولی گاه ناله ایست که تنها خاک خوب می فهمدش ! . . چه افکار غریبی داشت کرم ابریشم ؛ تمام عمر قفس میساخت ولی فکر پریدن داشت ! . . مکه از نظر حسین پناهی مکه که رفتم خیال میکردم دیگر تمام گناهانم پاک شده است غافل از اینکه تمام گناهانم گناه نبوده و تمام درستهایم به نظرم خطا انگاشته و نوشته شده بود … در مکه دیدم خدا چند سالیست که از شهر مکه رفته و انسانها به دور خویش میگردند … در مکه دیدم هیچ انسانی به فکر فقیر دوره گرد نیست ، دوست دارد زود به خدا برسد و گناهان خویش را بزداید غافل از اینکه آن دوره گرد خود خدا بود … در مکه دیدم خدا نیست و چقدر باید دوباره راه طولانی را طی کنم تا به خانه خویش برگردم و در همان نماز ساده خویش تصور خدا را در کمک به مردم جستجو کنم … آری شاد کردن دل مردم همانا برتر از رفتن به مکه ایست که خدایی در آن نیست … . . . ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ Valentine ﺭﻭﺯ ﻋﺸﻖ ﺍﺳﺖ ! ﻣﻦ ﻧﻪ ﻋﺸﻘﯽ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﻭ ﻧﻪ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﯾﮏ ﻣﺸﺖ ﻧﻘﺎﺏ ﺭﻭﺯ ﺗﺌﺎﺗﺮ پیشاپیش ﻣﺒﺎﺭﮎ . . . . . . خدایا اونی که تو زندگیمون نیست ، تو خوابمونم نباشه خواهشا . . . . . . کرم دندانهایم را خورد . . . از بس در قاب زندگی گفتم : سیب ! . . . این خیره ماندن ها به ساعت . . . تمرین برای روزهاییست که میدانم “نمی آیی” . . . نه کسی منتظر است . . . نه کسی چشم به راه . . . نه خیال گذر از کوچه ی ما دارد ماه وقتی از عشق نصیبی نبری غیر از آه . . . من هنوز ندیدم کسی رفتن بلد باشد و بماند ! . . . اولین بار که گفتی دوستم داری گریه ام گرفت حالا اگر کسی بگوید دوستم دارد ؛ خنده ام میگیرد ! . . . از من خواست حلالش کنم همان کسی که با بی رحمی محبت هایم را حرام کرده بود ! . . . اون فک کرد همه مث منن ، رفت سراغ بقیه . . . منم فک کردم همه مث اونن ، خط کشیدم دور همه ! . . . صدایم میزد گلم و من گلی بودم در باغچه ی دلش اما او باغبان عاشقی نبود ، گاهی سر میزد و دل می برد ! سالها بعد دانستم که من تنها نبودم ، او باغبان گلهای زیادی بود . . . . . . آنقدر مرا سرد کرد از خودش . . . از عشق . . . که حالا به جای دلبستن یخ بسته ام آهای ! روی احساسم پا نگذارید.. لیز می خورید . . . هر دو خالی بودند سر من از عقل که تو را دوست داشت ! قلب تو از عشق که مرا دوست نداشت ! . . . ﭼﺮﺍ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ؟ ﺗﻮ ﮐﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﮑﺮﺩﯼ !؟ ﻓﻘﻂ ﯾﮏ ﮐﺒﺮﯾﺖ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﺮﺩﯼ ﻭ ﺭﻓﺘﯽ ؛ ﻣﻦ ﺑﯽ ﺟﻨﺒﻪ ﺑﻮﺩﻡ ، ﺳﻮﺧﺘﻢ ! . . . یه چیزی همیشه یادت باشه : لطف مکرر میشه حق مسلم ! بیش از حد لطف نکن . . . . . . سال ها دویده ام . . . با قلبی معلق و پایی در هوا دیگر طاقت رویاهایم تمام شده است دلم رسیدن میخواهد ! . . . آرام بگیر دلم ، او بدون تو آرام است ! . . . اشتباه از من بود من از کسی انتظار داشتم سکوتم را بفهمد که حتی فریادم را نشنید ! . . . خیلی وقت است در انتظار “هیچ کس ” نیستم اما هنوز وقتی نویز موبایل روی اسپیکر می افتد دلم میلرزد . . . رفتنش به من رسید و رسیدنش به دیگری ! . . . هیچ میدانی ؟ جای ” عزیزم غصه نخور ” های تو را دیازپام گرفته است ! . . . سرگرمی ام شده گرفتن فال حافظ و من خسته از جواب های تکراری ” غم تمام میشود ” ” غصه نخور ” ” مشکلات حل میشود ” و . . . ! دلم میگیرد چرا حافظ نمیداند بی او هیچ چیز تمامی ندارد جز این زندگی . . . ! . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.Shadihaa.blogfa.com . ﺗﻮ ﺟﺎ ﺯﺩﻱ ﻣﻦ ﺟﺎ ﺧﻮﺭﺩﻡ ﺍﻭ ﺟﺎ ﮔﺮﻓﺖ و ﻫﻤﻴﻦ یک ﺟﺎﺑﻪ ﺟﺎﻳﻲ ﺟﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ ! . . . سر تا پا سوال بودم وقتی . . . مرا جواب کرد . . . . . . زیرچشم آرزوهایم بدجورکبود شده . . . عجب دست سنگینی دارد این سرنوشت. . . ! . . . ﺑﻔﻬــــــــــــﻡ ! . ﺍﮔﺮ ﺗﻼﻓﯽ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ، ﻧـَﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﺍﮔﺮ ﺗﻼﻓﯽ ﮐﻨﻢ ، ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ” ﺗﻮ ” ﮔﻔﺘﻢ ؛ ﺗﻮﻫﯿﻦ ﻣﯿﺸﻪ . . . ﻭ ﺍﯾﻦ ﺗﻮﻫــــــــــﯿﻦ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻣﻪ . . . ! . . . گاهی وقتها , تو زندگی میرسی به یه جاییکه . . . بن بست نیست , اما . . . --- دیگه مقصد نداری ! RE: اس ام اس های فاز سنگین - گیلدا 15 - 14-03-2014 ممنونم RE: اس ام اس های فاز سنگین - @mahsa078@ - 15-03-2014 ممنون |