خنده بازار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: خنده بازار (/showthread.php?tid=95368) |
خنده بازار - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 13-03-2014 یه سوال دارم ، اینکه میگن سی و دو بار غذاتونو بجوین رو کی رعایت کرده ؟ والا ما اومدیم رعایت کنیم ۱۷-۱۸ بار جویدیم داشت حالمون بهم میخورد :| انگار با گوشت کوب له کردی غذارو یه استکان آبم قاتیش کردی :| . . . دختره پدرش ایرانیه مادرش آلمانی … تمام عمرش آلمان بوده عین بلبل فارسی حرف میزنه انگار ۴۵۶ سال تو ایران بوده حالا دختره از ایران ۶ ماه میره خارج ! حرف که میزنه آدم میخواد با خاک انداز یه ۷ امتیازی بذاره تو صورتش :| لحجش عوض شده ! شینش میزنه ، سینش میزنه ، ت دسته دارش هم میزنه ! . . . هنوزم که هنوزه ، هستند کسایی که وقتی میخوای بری بیرون میـپـرسن: ” کجا !؟ “ و بلافاصله بعد از شنیدن جواب ” میــــرم بیرون “ از جانب شما قانع شده و به آرامش خاصی میرسند :| ! . . . از تاکسی که پیاده شدم یه پیرزنه هم با من پیاده شد زمزمه میکرد که “حالا چطوری از خیابون رد بشم “ آقا ما هم حس جوانمردیمون زد بالا ، حواسمو جم کردم که خلوت بشه برگشتم به پیرزنه بگم آروم با من بیا ، دیدم نیستش دور و برم رو نیگا کردم دیدم اونطرف خیابونه داره گوله میره ! :| [واقعی] . . . خیلی دوست دارم یکی بهم بگه “قدر این روزاتونو بدونید” بعد بزنم پس گردنش و بگم دقیقا کدوم روزا؟ نشون بده با دست! . . . خدایا آخرش نفهمیدم اینجایی که هستم ، تقدیر من است یا تقصیر من !؟ . . . منتظر هیچ دستی در هیچ جای این دنیا نباش … اشکهایت را با دستهای خودت پاک کن ؛ همه رهگذرند ! . . . امروز تو ۳۰ دقیقه ای که یارو نشسته بغل دستم کف دستش میخاره میگه پول داره میاد … گوشش میخاره میگه دارن پشتم حرف میزنن … کفه پاش میخاره میگه پول داره میره … اصلا ۱%به ذهنش نمیرسه که حموم بره شاید درست شه…. . . . پیر شدن این نیست که : نشونه ی پیری در ظاهرتون پیدا بشه …. هر زمانی که از درون احساس شادی نکردید ؛ اون موقع دارید پیر میشید … !!! . . . دانشجوی ارشد دانشگاه تهران تو پایاننامش به عنوان منبع نوشته گوگل دات کام ! . . . فرزندم! دانشگاه کسی را آدم نمی کند. علم را از دانشگاه بیاموز ،ادب را از مادرت . . . - بریم بیرون یه چیزی بخوریم + نه من شام درست کردم. - واسه همین گفتم! . . . اون تیکه ی آخر پیتزا که سیر شدی و می مونه و خورده نمیشه همون لعنتیه که روحش وقت گشنگی میاد سراغت ! . . . فامیلمون یه اس.ام.اس فلسفی فرستاده بود؛ نمیدونم چی شد replay رو اشتباهی زدم اس.ام.اس خالی براش سند شد. جواب داد: دنیایی از حرفهای نگفته … مرسی! ینی یه آدم سالم دور و برمون نیست به خدا :| . . . شبیه معادلات چند مجهولی شده ام ؛ این روزها …. هیچ کس از هیچ راهی مرا نمی فهمد … !!! . . . پیر شدم آخرشم نفهمیدم کاربرد مداد سفید تو جعبه مداد رنگی چی بوده !؟ . . . ﻋﻤﻪ ﻫﺎﻡ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﻮﻥ، ﺳﻪ ﺗﺎﯾﯽ ﺩﺍﺭﻥ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﺎﺩﺭﺷﻮﻫﺮﻫﺎﺷﻮﻥ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ. ﺩﻟﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻣﯽ ﺳﻮﺯﻩ ﮐﻪ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﻪ ﺗﻮ ﺑﺤﺜﺸﻮﻥ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻨﻪ ! ) . . . همیشه باید یکی باشه که سه نقطه ی آخر جمله تو بفهمه ! RE: خنده بازار - ERFANBARANI - 13-03-2014 دمت گدم خیلی باحال بود RE: خنده بازار - 1399 - 15-03-2014 قیشنگ بود RE: خنده بازار - dj erfan - 16-03-2014 عالی بود سپاسیدم RE: خنده بازار - I LOVE YOU FARHAD - 16-03-2014 خیلی باحال بودن دمت گرم |