![]() |
وان دایرکشن و سوپرمغز ایران8 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: وان دایرکشن و سوپرمغز ایران8 (/showthread.php?tid=95306) |
وان دایرکشن و سوپرمغز ایران8 - سوپرمغز - 13-03-2014 اون ما رو تقسیم کرد:تیلور و آستین -زین و ثنا-جاستین و شکیبا-ارسلان و نیلو-نایل و مایلی-لیام و سلنا-من و هری من همش میگفتم الان با ارسلانم اما ببین چی شد.اخه کس دیگه ای جز هری نبود؟! فلیپ:خب از الان.باید دو نفری تمرین کنید.چون برای ویدیوی آهنگ به فرانسه واسپانیا میریم باید 2هفته تمام رو تمرین کنید و آماده سفر بشید تا اسم فرانسه و اومد مردم از خوشحالی.وااااااااااییییییییییی اما انا از منم خوشحالتربود. تیلور:انا جون طوری رفتار میکنی ک انگار تو عمرت نرفتی فرانسه ! تا اینو شنیدم آتیشی شدمو گفتم:ببخشید ها اما این طرز حرف زدن اصلا مناسب شخصیت ی ادم نیستش!!!!!!!!(منظورم:تو ادم نیستی) و خواستم ادامه بدم که طبق معمول ثنا جلومو گرفت.منم ب فارسی گفتم:بابا این یارو هرچی از دهنش دراومد ب انا گفت.اونوقت من ساکت بشینم و مثل ب/ز کوهی نگاش کنم؟............. همش داشتم حرف میزدم و اصلا حواسم نبود ک ارسلان و زین دارن اون وسط ریسه میرن.وای آبروم!!!!!!!!!!!!!! من:چیه؟آدم مدافع حقوق بشر ندیدید تا حالا؟فکر نکنم! فکر کنم زیاده روی کردم و همه فهمیدن چی میگم.ای بخشکی شانس.من فقط ی مغز دارم و عاری از هرگونه شانس هستم ب هر حال حرفای ناتموم فلیپ تمومیدن و ما از روی مبل ها بلند شدیم و راه افتادیم.داشتم از در میرفتم بیرون و وان دایرکشن و بقیه پشت سرم بودن ک تیلور و سلنا صدام کردن.تیلور:بهتره پاتو از گریم ما بکشی بیرون وگرنه بد میبینی! منم ک بازم حواسم نبود همه پشت سرمن شروع کردم:من؟تو؟گریمتون؟ببخشید شما؟اصلا ب فرض ک من تورو بشناسم ک اصلا نمشناسم.تو اصلا گریمت کجا بود؟کی با تو کار داره؟ تیلور( در حالی که ضایع شده بود و صورتش مثل لبو)برگشت و راهشو کشید و رفت.(چهار هیچ به نفع من) هری:اهممممم........اهم .اهم. من:م/ر/ض اهم گرفتی؟چته؟ هری و جاستین و لیام همونجا زدن زیر خنده.هری:میخواستم بگم کجا تمرین کنیم؟ من زیر ل/ب گفتم:با این عقل ناقصش ی حرف درست و حسابی زد.بهش امیدوار شدم.پس امیدی ب عاقل شدنش هست. شکیب:چی میگی با خودت نگین؟نکنه دوباره داری ریاضی حل میکنی؟ من:هیچی هیچی شما برید .منم میام(اونا همه رفتن و من و هری موندیم).(رو ب هری کردم و گفتم)نمیدونم کجا بریم!!! هری:خب خونه من چطوره ![]() من:جاااااااااااااااااااااااااااان؟ هری :خونه من دیگه.اونجا ن کسی مزاحممون میشه نه از صدامون اذیت میشه منم رفتم ک ارضیابی کنم .(بعد از 4 ثانیه):باشه.از کی بیام؟ هری ک داشت از خوشحالی منفجر میشد گفت:فلیپ ک گفت از همین امروز شروع کنید.میبینی که همه با هم رفتن که شروع کنن و فقط من و تو موندیم. دوباره 4ثانیه فکر کردم و گفتم میبینی ک.ثنا ماشین منو برده! هری:؟خب باشه مشکلی نیست .خونتون کجاست؟ من؟؟چرا؟ هری:خب بدون لباس میخوای دو هفته رو سر کنی؟ اره دیگه من چقدر باهوشم.من و اون رفتیم سمت خونمون ک توی محله هیل مور (بالا شهر لندن)بود .وقتی رسیدیم هری ی سوت بلند کشید و گفت:وضع تو که از من بهتره! من:خب مادرم رییس شرکت فیس تو فیس (برترین شرکت انگلستان)هستش ها!منم که ی خواننده ایرانی بودم و هستم و کلی اهنگ ب زبون فارسی بیرون دادم و تازه استاد دانشگاه آکسفورد هستم(سوپر مغزم دیگه).مانکن هستم.مهندس و پزشک هم هستم.پس دیگه این تعجبی نداره که پولم از پارو بالا بره. هری ی نگاه شیطنت آمیز بهم انداخت که نزدیک بود از خجالت زمین دهن وا کنه و من برم توش........................ بچه ها اگه نظرات زیاد باشه ادامه میدم .درغیر این صورت ادامه نمیدم.تازه تو قسمتهای بعدی فوتبالیست ها و بازیگرا و خواننده های زیادی وارد داستان میشن که داستانو خیلی عالی میکنه.پس نظر بدید که ادامشو بزارم ![]() RE: وان دایرکشن و سوپرمغز ایران8 - ~KiAηA~ - 13-03-2014 هع!اول داستانت چه کسایی رو بهم ربط دادی!!! ولی اجی با این داستانات،وسط مشاهیر میگردی!!!! RE: وان دایرکشن و سوپرمغز ایران8 - ~HiSssh~ - 13-03-2014 ايول باحال بودش ![]() RE: وان دایرکشن و سوپرمغز ایران8 - DiReCtIoNeR GiRl - 13-03-2014 عالی بود نه خواهش می کنم هر طور شده ادامشو بزار RE: وان دایرکشن و سوپرمغز ایران8 - سوپرمغز - 13-03-2014 ممنون از نظراتتون .باشه ادامه میدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: وان دایرکشن و سوپرمغز ایران8 - موروارید عاشق - 13-03-2014 جالبه ![]() ![]() RE: وان دایرکشن و سوپرمغز ایران8 - *Nafas* - 13-03-2014 گفتم همه ی اینا رو یه موضوع کن>ــــــــــــــ< بسته شد |