با هم هرهر کنیمـــــــــــــــــــــــــــــ5 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: با هم هرهر کنیمـــــــــــــــــــــــــــــ5 (/showthread.php?tid=95268) |
با هم هرهر کنیمـــــــــــــــــــــــــــــ5 - (^_^)Negar Styles - 12-03-2014 ------------------------------------------------------------------------------------------------- پسری که به ابروهاش دست نزنه که پسر نیست... لامصب زن زندگیه!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------- زمان مکالمات تلفنی : پسر به پسر = ۰۰:۰۰:۵۹ مادر به پسر = ۰۰:۱۰:۳۰ پدر به پسر = ۰۰:۰۲:۳۶ پسر به دختر = ۰۱:۱۵:۰۱ دختر به دختر = ۰۰:۲۹:۵۹ دختر به پسر = ۰۰:۰۰:۰۵ ------------------------------------------------------------------------------------------------- ما ازهمون بچگی بازیچه ی دست نویسندگان شدیم ...! وگرنه کدام روباهی احمقی پنیر میخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------- ساعت شش صبح تو رادیو گفت: "با هرکی قهرین همین الان بهش زنگ بزنین و آشتی کنین." والا با هر کی هم آشتی باشیم اون موقع صبح بهش زنگ بزنیم باهامون قهر می کنه! ------------------------------------------------------------------------------------------------- رفتم بقالــی ماســـت بخرم بقالی گفت؛ دیــویــستـــی داری؟؟ . . . . . . . . منم دست کردم تو جیبم یه آدامــــس بهش دادم گفتــم؛ امروز روز انتقامــــه ))))) ------------------------------------------------------------------------------------------------- ﺍﺯ ﻋﺰﯾﺰﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﻓﺘﻮﺷﺎﭖ ﺑﻠﺪﻥ ﺗﻘﺎﺿﺎ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺗﻮ ﻋﮑﺴﺎﯼ ِ ﺩﺳﺘﻪ ﺟﻤﻌﯿﺸﺎﻥ ﻓﻘﻂ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﺭﻭﺗﻮﺵ ﻧﮑﻨﻦ ﻭ ﯾﻪ ﺩﺳﺘﯽ ﺍﻡ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﻘﯿﻪ ﺑﮑِﺸَﻦ !..... ﻫﻢ ﺛﻮﺍﺏ ﺍُﺧﺮﻭﯼ ﺩﺍﺭﻩ , ﻫﻢ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﺎﺑﻠﻮ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺎﻝ ﺩﺍﺩﯼ ,..... ﻭﺍﻻ ------------------------------------------------------------------------------------------------- صدای اسمس گوشی دوستم: سلام عزیزم خوبی عشقم؟ خیلی دوست دارم قربونت برم مواظب خودت باش نفسم . . . صدای اسمس گوشی من: تخفیف ویژه ی هایپر استار از ۲۰ لغایت ۳۰ با داشتن این پیامک از ۲۰ درصد تخفیف برخوردار گردید :| ای خدااااااا ------------------------------------------------------------------------------------------------- ی روز دوستم بم زنگید حالا مکالمه ی مارو داشته باشید من:الو سلام اون:فداچشات قربونت من :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............مر30 اون:ببند دهنتو دارم باپسر آجیم حرف میزنم !!!!!! ینی الآن من شاهرگ خودمو بزنم ------------------------------------------------------------------------------------------------- آدم 800تابشقاب بشوره اما گیر ی دونه قابلمه سوخته نیفته! کصافط خیلی عوضیه!اصن تمیز نمیشه! ------------------------------------------------------------------------------------------------- آخرش نفهمیدم این مدرسان شریف داره واسه فوق لیسانس تبلیغ میکنه یا واسه مهد کودک . . . . کلاس کجا برم, مدرسان شریف کجابرم بهم قصه بگن,مدرسان شریف سرسره هم داره؟مدرسان شریف تلفن بیست ونه دوتا شیش ------------------------------------------------------------------------------------------------- من نمیدونم چرا اکثر خواننده های ایران یه دختر ولشون کرده و رفته. من هر موقع آهنگاشونو می گوشم حس می کنم که شکست عشقی خوردم. اصلا نافشونو با شعر های غمگین بریدن. والا با این نوناشون. ------------------------------------------------------------------------------------------------- مــا بـــچــــه کـــه بـــودیــم مـامـانــمـون یــه دمــپـایــی داشـتـــ کـه اگـه تــو دعــوا پــرتــــ مــیــکـــرد طـــرفــت و جـــاخــالــی نـمـیـدادی مــرگ مــغـــزی مــیــشــدی بــه خــدا!!! حــالــا مــامــانــاى امـــروزى مــیــخــوان تــنـبـیـه کـنـن مـیـگـن: . . . . . . . . . آیــپـد جــدیــد کــه اومــد دیــگــه بــرات نــمــیـخــریــم ســیــمِ ایــکــس بــاکــســتــم بــرمــیــدارم پــســورد لــپ تــاپــتــم عــوض مــیــکــنــم بــهــت نــمــیــدم کــــه ادبــــــــــــ شــی! بـــچــه ی بـــی تــربــیــتـــــ. هـعـیییییییی روزگــار مـا نـه از بـچـگـی شـانـس اوردیـم نـه از جـوونـی ------------------------------------------------------------------------------------------------- آقا شنیدین میگن لذتی که در عفو هست در انتقام نیست به نظر من این جمله برای موقعی هست که کار به پلیس و دادگاه کشیده و گرنه وسط دعوا وقتی تو گوشی میخوری هیچی لذت بخش تر از کشتن طرف نیست ------------------------------------------------------------------------------------------------- مسابقه ای تلوزیونی در شهر حیف نون اینا سوالات اطلاعات عمومی مجری: گرمترین نقطه جهان؟ حیف نون : حمام مجری: سردترین نقطه ی جهان؟ حیف نون : رختکن حمام سوالات ادبیات: مجری: این شعر از کیست؟ سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز / مرده آن است که نامش به نکویی نبرند حیف نون: یه راهنمایی بکنید مجری: اسم شاعر در خود شعر اومده حیف نون : فهمیدم ، نکونام مجری: نه حیف نون: علی دایی مجری: نه حیف نون: خداد عزیزی مجزی: میریم مرحله بعد ------------------------------------------------------------------------------------------------- معلم:دفتر مشقت کجاست؟ بچه: خونست... _:اونجا چی کار میکنه؟؟؟!!! _:داره ی روز بهتر از مال من رو سپری میکنه ------------------------------------------------------------------------------------------------- استاد:ای کاش ی کمی ب من توجه داشتین دانشجو:استاد من ب کم ترین اندازه ای ک میتونم ب شما توجه دارم!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------- رفـتـیـم شـهـربـازی مــسـئــول وســیـلــه بــازیــا هـمـچـیــن قــیــافـه مــیــگیره انـگـار طـــراحــشــه!! تـــو دکــمــتــوووووووو فــشــار بـــده بااااااااااااااااااابااااااااااااااااااااااااااااا RE: با هم هرهر کنیمـــــــــــــــــــــــــــــ5 - (^_^)Negar Styles - 13-03-2014 نظرا کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |