مهدی رحمتی : از مربیان ، بازیکنان و هواداران استقلال عذرخواهی می کنم . - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: مهدی رحمتی : از مربیان ، بازیکنان و هواداران استقلال عذرخواهی می کنم . (/showthread.php?tid=95123) |
مهدی رحمتی : از مربیان ، بازیکنان و هواداران استقلال عذرخواهی می کنم . - 30Ḱᗩᔕ - 12-03-2014 رحمتی : از مربیان ، بازیکنان و هواداران استقلال عذرخواهی می کنم سید مهدی رحمتی اظهار داشت : در همین ابتدای صحبت هایم باید از همه مربیان ، بازیکنان و هم تیمی هایم و هم چنین هواداران واقعی استقلال عذر خواهی کنم و اعتراف می کنم دیشب تلخ ترین شب زندگی ام بود . وی افزود : دیشب شب من نبود و متاسفانه هر چه از دقایق بازی می گذشت خود را بیش تر مدیون مردم و بازیکنان و طرفداران استقلال دیدم . می دانم فوتبال دوستان ابرانی از باخت مقابل تیم های ایرانی ناراحت می شوند که به همین دلیل از طرفداران استقلال عذر می خواهم . دروازه بان تیم استقلال در خصوص این که بعد از بازی واکنش هم تیمی هایش چه بود تصریح کرد : بعد از اینکه بازی تمام شد قلعه نویی در رختکن گفت فوتبال همین است و اشکالی ندارد او می گفت فدای سرت که این اتفاق افتاد . بازیکنان نیز خیلی ناراحت بودند و حتی به من دلداری دادند که این موضوع ناراحتی من را دوچندان کرد . آن ها هر چه تلاش کردند من زحماتشان را بر باد دادم و حالا هم از این طریق از آنها عذر خواهی کرده و قول می دهم تمام تلاشم را برای صعود استقلال به دور بعد بازی ها انجام بدهم . رحمتی گفت: فوتبال همین است ولی من یاد گرفته ام که احساس مسئولیت داشته باشم . وقتی زحمت هم تیمی هایم را بر باد دادم باید این شهامت را داشته باشم که از همه عذر خواهی کنم و ترسی هم از این موضوع ندارم. فقط امیدوارم خدا به من عزت بدهد تا رفتار پهلوانانه مربیان ، بازیکنان و تمامی ارکان باشگاه استقلال را جبران کنم . تیم فوتبال استقلال شب گذشته در دومین دیدار خود در لیگ قهرمانان آسیا مقابل الریان قطر متحمل شکست یک بر صفر شد . منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اخبار ورزشی و حواشی ورزشی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مهدی رحمتی : از مربیان ، بازیکنان و هواداران استقلال عذرخواهی می کنم . - امــــــیـــــــر راد - 12-03-2014 باید بیشتر تلاش کنه ممنونم RE: مهدی رحمتی : از مربیان ، بازیکنان و هواداران استقلال عذرخواهی می کنم . - Nazanin♥Xavi - 12-03-2014 آخه عزیز دلم این گلی که خوردی گل بود؟!..............عذرخواهی تو که واس ما هوادارا برد نمیشه............. RE: مهدی رحمتی : از مربیان ، بازیکنان و هواداران استقلال عذرخواهی می کنم . - Nazanin♥Xavi - 15-03-2014 بله......بهترین دروازبان تاریخه...........اشتباه پیش میاد ما ازش ناراحت نیستیم RE: مهدی رحمتی : از مربیان ، بازیکنان و هواداران استقلال عذرخواهی می کنم . - ارواح خبیثه - 16-03-2014 (15-03-2014، 13:58)ژاوی هرناندز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مهدی رحمتی : از مربیان ، بازیکنان و هواداران استقلال عذرخواهی می کنم . - Ã V Ä Ť Å Ŗ - 16-03-2014 خوب شد نرفت تیم ملی دم کروش گرم خدایی ابرومون میرفت تو برزیل RE: مهدی رحمتی : از مربیان ، بازیکنان و هواداران استقلال عذرخواهی می کنم . - # αпGεʟ - 04-04-2014 چرا آخه ما استقلالیا گناه داریم هم فرهاد مجیدی هم مهدی اه. |