بی معرفتــــــی* - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: بی معرفتــــــی* (/showthread.php?tid=94988) |
بی معرفتــــــی* - Blązing~Ŝtąr - 11-03-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رفیق بی معرفت ؛ مثل پنجره ی رو به دیوار میمونه . . . چطوری پنجره ؟ . . . به لطف بی معرفتی دوستان فهمیدم معرفت گنجینه ای است که اگه انسان نداشته باشه انگارهیچ چیز ندارد ! . . . بهت نمی گم آدم بی معرفتی هستی چون بی معرفت ها که آدم نیستند ! . . . مرسی خوبم شما خوبی؟ چه عجب یادی از ما کردی ! طرح شرمنده کردن دوستان ! . . . هنوز رو خاکیم یادمان نمیکنند ! وای به روزی که خاکمان کنند ! . . . اگه کوه باشی بلندی اگه دریا باشی روانی اگه رود باشی درازی اگه اسمون باشی وسیعی اگه اگه ادم باشی یه اس ام اس میفرستی ! . . . یک جام پر از شراب دستت باشد / تا حال من خراب دستت باشد این چندمین پیامک است ندادی / پاسخ ای دوست فقط حساب دستت باشد ! . . . خیلی بامرامی . اصلا مثل تو من رفیق ندارم . . . آخر معرفتی . ته رفیقی . . . ( ستاد رو کم کنی رفیقای بی مرام ) . . . تو ای سمبل معرفت ! کجایی ؟ سلام / این هم رسم توست ، دوستی بی کلام ندیدم کسی ، هیچ مانند تو / یک روز خوب ،ی ک روز بد، بی مرام . . . معرفت در گرانیست به هر کس ندهند / پر طاووس گران است به کرکس ندهند ! . . . نیم کیلو باش ولی رفیق باش ! . . . سلامتی رفیق بی معرفتی که اسم ما گوشه موبایلش خاک میخوره ! . . . سلام ای بی وفا ای بی مروت . سلام ای ساز گیتار محبت سلام کردم نگی تو بی وفایی / وگرنه ما که عاشقیم بی مروت ! . . . این اس ام اس رو میزنم به سلامتی همه بی معرفتا که سخت مشغول شطرنج زندگی اند و نمیدونن ما مات رفاقتشون هستیم . . . . . . رفیق بی معرفت را کمتر از دشمن نمی دانم / شوم قربان آن دشمن که بویی از معرفت دارد . . . . . . به سلامتی دوستای بی معرفت ! که اگه نبودن نمی شد قدر دوستای با معرفت رو دونست . . . . . . به لطف بی معرفتی دوستان فهمیدم ، معرفت گنجینه ای است که اگه انسان نداشته باشه انگار هیچ چیز ندارد ! . . . هر چقدر هم هویج می خورم باز هم چشم دیدن آدم بی معرفت رو ندارم ! . . . دوستی این نیست بی معرفتی سنگدلی نامردی دوستی این نیست این نیست که دیرآمدی و زود روی . . . رفیق بی معرفت ، مثل پنجره ی رو به دیوار میمونه ! چطوری پنجره !؟ . . . مردی و نامردی ، جنسیت سرش نمی شود ! معرفت که نداشته باشی ، نامردی . . . . . . به خیال کدامین آرزو ، صفای با تو بودن را از ما گرفتی ای بی معرفت . . . . . . من همان دخترک غم زده ی دیروزم من همان کودک بی تاب برای بودن که دلش رادراندوه به زنجیرکشید و به اندازه ی دل رنج کشید و به اندازه ی بی معرفتی دردکشید . . . . . . علم بهتر است یا ثروت ؟ باور کنید هیچکدام ! فقط ذره ای معرفت ! . . . یه زغال برمیدارم دورت خط میکشم و مینویسم : این بی معرفت دنیای منه ! . . . چه شده ؟ ای دل دیوانه هوایش کردی ؟ با دو چشمان پر از اشک صدایش کردی ؟ گفته بودم که دلش معدن بی معرفتی ست تو نشستی و دلت خوش به وفایش کردی ؟ . . . بهت نمی گم آدم بی معرفتی هستی ! چون بی معرفت ها که آدم نیستند . . . . . . آنقدر مرا از رفتنت نترسان، قرار نیست همیشه بمانیم ! روزی همه رفتنی اند . . . ماندن به پای کسی معرفت میخواد نه بهانه ! . . . بی معرفت تو اون کسی بودی که اومدی زیر چترم ، نه برای همراهی با من ، بلکه فقط برای اینکه خیس نشی ! بارون که بند اومد ، رفتی که رفتی . . . . . . درویشی را دیدم شتابان مى دوید گفتم درویش ، کجا ؟ گفت مراسم عزا ، گفتم مگه کی مرده ؟ آهی کشید و گفت : معرفت و وفا . . . . . . وقتی برگ های پاییز رو زیر پات له می کنی ، یادت باشه روزی بهت نفس هدیه می کردن بی معرفت . . . . . . حقیقت گم نشده ، تکه تکه شده به اسم معرفت ، افتاده دست یه مشت آدم بی معرفت . . . RE: بی معرفتــــــی* - ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ - 11-03-2014 ممنون گلم. RE: بی معرفتــــــی* - رومینا اتیش پاره 1 - 11-03-2014 بدترین کلمهای که بدم میاد بی معرفتیه RE: بی معرفتــــــی* - sahar-s - 11-03-2014 مرسی عزیزم RE: بی معرفتــــــی* - pari$amliali - 11-03-2014 بیمعرفت دوربرم زیاده |