![]() |
اس ام اس های به یــــــــــاد بودن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های به یــــــــــاد بودن (/showthread.php?tid=94936) |
اس ام اس های به یــــــــــاد بودن - Blązing~Ŝtąr - 11-03-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() هر دم به بهانه ای تو را یاد کنم / افسرده دلم به یاد تو شاد کنم بی تو دل من چو کلبه ای خاموش است / با یاد تو این خرابه آباد کنم . . . . . . “ بربادرفته ” صد بار بهتر است از “ از یاد رفته ” . . . یاد تو حس قشنگی است که در دل دارم چه تو باشی چه نباشی “ نگهش میدارم ” . . . . . . آسمانم انتهایش قلب توست / مهربان این آسمان از آن توست آسمانم هدیه ای از سوی من / تا بدانی قلب من هم یاد توست . . . علت بی خوابی ام را چگونه بگویم ! وقتی یاد تو از سقف اتاقم چکه میکند . . . . . . یادم باشه یادت بدم یاد بگیری یادت نره که یاد تو همیشه در یاد منه . . . . . . برایم دعا کن ! اجابتش مهم نیست ! نیاز من آرامشی است که بدانم تو به یاد منی . . . . . . تقسیم میکنم ، سهم روزهای آینده ام را ! یا در کنار تو یا در یاد تو . . . . . . اولین ها و آخرین ها هرگز از یاد نمیروند ! پس بیهوده تلاش نکن به این سادگی ها کسی را فرامــوش کنی که هـم اولین بوده ، هم آخرین . . . . . . ” یاد تو ” پرچم صلحیست میان شورش این همه فکر . . . . . . هر آدمی تو زندگیش یه بی معرفت داره که اون بی معرفت ، دوست داشتنی ترین آدمای روزگاره ! بی معرفت ، به یادتم . . . . . . مینویسم نامه و روزی از اینجا میروم / با خیال او ولی تنهای تنها میروم در جوابم شاید او حتی نگوید کیستی ؟! / شاید او حتی بگوید لایق من نیستی منویسم من که عمری با خیالت زیستم / گاهی از من یاد کن ، اکنون که دیگر نیستم . . . گاهی شاید لازم باشد از یاد ببریم ، یاد آنهایی را که با بودنشان ، بودنمان را به بازی گرفتند . . . ! مطمئن باش تو را از یاد خواهم برد . . . . . . در سینه ام دل نیست ؛ که یاد تو ضربان دارد همه ! . . . یادها فراموش نخواهند شد ، حتی به اجبار و دوستی ها ماندنی هستند ، حتی با سکوت . . . ! . . . ستاره ها هیچ گاه از خاطر آسمان نمی روند ، بگذار دل من آسمان باشد و یاد تو ستاره ! . . . از اسراییل غاصب تر یاد توست که سال هاست زندگی ام را اشغال کرده . . . . . . هنوز رو خاکیم یادمان نمیکنند ! وای به روزی که خاکمان کنند ! . . . کاش وقتی آسمان بارانیست ، چشم را با اشک باران تر کنیم کاش وقتی که تنها می شویم ، لحظه ای یاد یکدیگر کنیم . . . اس ام اس ها گاهی پیامی ندارن ، فقط ارسال میشن که باور کنی اونی که فکرشو نمی کنی الان به یادته . . . . . . هرقدر رفاقت بکنم می ارزی / اظهار صداقت بکنم می ارزی آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست / صدبار که یادت بکنم می ارزی . . . اغلب فکر میکنیم اینکه یاد کسی هستیم و با خاطره ی کسی زندگی می کنیم ، منتی است بر گردن او غافل از اینکه اگر یاد کسی هستیم این هنر اوست ، نه هنر ما . . . . . . جز یاد خودت هیچ خیالی به سری نیست / از سر نرود فکر تو چون مختصری نیست آنگونه مرا کرده دو چشمان تو جادو / کز خود شده ام بیخود و از من اثری نیست . . . مشکل از اونجایی شروع شد که خودش رفت اما یادش نه . . . تو را میخواهم . . . در این جمله اندوهی ست ؛ اندوه نداشتنت ! . . . در دفتر دل یاد تو سر مشق من است یاد من هم نکنی ، یاد تو تکلیف من است . . . . . . همه ی حواسم را جمع میکنم تا خیالت را کم کنم اما تمام یادت در” من ” ضرب میشود و “ من ” تقسیم میشوم در “ تو ” . . . می بینی ؟ عجب دنیای بی حساب و کتابی ست ؟ . . . ” تو ” آن نیستی که به یادت بیاورم ، “ تو ” آن همیشه ای که به یادم می مانی . . . . . . نوشته ها بهانه است ! فقط مینویسم که یادآوری کنم به یادتم باورش با تو . . . یاد تو حس قشنگی ست که در دل دارم چه تو باشی چه نباشی “ نگهش می دارم ” . . . روزهاست از سقف لحظه هایم یاد تو می چکد اگر باران بند بیاید از این خانه می روم . . . . . . من یاد تو را تا کردم و لای آن کتاب حافظ روی طاقچه که تو به من هدیه کرده بودی پنهان کردم . . . آری خوب می دانم که دیگر نیستی ولی چه کنم که همه ی فال هایم تا ابد بوی تو را خواهند داد ؟! . . . با صداقت مینویسم من اسیر نازتم گر بخواهی یا نخواهی نازنینم یادتم . . . نمی دانم وقتی صدای اس ام اس شنیدی دوست داشتی کی باشه ؟ متاسفم که اون نیستم ! ولی بیشتر از اونی که منتظرش هستی بیادتم . . . . . . اجابتش مهم نیست نیاز من به آرامشی است که بدانم تو به یاد منی . . . . . . یادت که می افتم ، از شوق دهان چشمانم آب می افتد ! . . . من که میدانم به دنیا اعتباری نیست میان مرگ و زندگی قول و قراری نیست من که میدانم اجل نا خواسته می آید و راه فراری نیست پس چرا یادت نباشم ؟ . . . مرا از یاد برد آخر . ولی من بجز او ، عالمی را بردم از یاد . . . . . . آنهایی که با چشم کمتر دیده میشوند ، در قلب بیشتر یاد میشوند مثل “ تو ” . . . تـبریک نـمی گویی ؟ زندگـیه مـشترکم را شـروع کردم دیروز عـقدم کـردند مــن و یاد تو ! هـم از تو با وفاتر است هم بـهتر هـم دوســتم دارد هـم تـرکم نمی کند ما باهم خـــوشبـختیم ، ولـی زنـدگی بـی مــشکل نـمیشود یــک تـنِ واقـعی کـم داریــم یـــادت را کـه دادی کـاش تــنـت را هـم مـی دادی . . . . . . به یاد کسى بودن قشنگ ترین هدیه اى که نیاز به بسته بندى ندارد ! . . . من مانده ام با یاد تو و بغضی که لگد می زند بر حنجــــــــــــره ای پا به مـــاه . . . تمام ذهن مرا گرفته است نام تو ، یاد تو ، کلام تو ، نگاه تو ، صدای تو ، ولی دستانم خالیست ! . . . یادت را از من نگیر ! بگذار من هم مثل سهراب بگویم:دلخوشی ها کم نیست ! |