![]() |
آغوش و بغل کردن♥♥♥ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: آغوش و بغل کردن♥♥♥ (/showthread.php?tid=94924) |
آغوش و بغل کردن♥♥♥ - Blązing~Ŝtąr - 11-03-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [align=center]آغوش گرم تـــــو مهر باطلی ست بر همه ی سردی های روزگار . . . . . آغــوشت بوی تلخ که هیچ , بوی غرور میدهد ! و چه لذت بخش است که ریه هایم از عطر مردانگی ات پر شود . . . ! . . . قــفل دستانت را بـــگشا آنقدر خسیس مــباش ! فقط کمی آغوش میخواهم همین . . . . . . گاهی اوقات آنقدر دلــت گرفته و آنقدر خــسته ای که مـــحتاج یـــک آغوش میشوی . . . حتی یک آغوش خیـــالی . . . ![]() . . . در آغـــوشم که میگیری حلقه ی دستانت به دور کمرم حلقه ای ست از جنس “نیاز” . . . و “ناز” من این چشمانم است که با هر پلک زدن تو را هوایی میکند . . . ! . . . زیــباترین معــاشقه , آغوش است… زمانی که عاشق تمام معشوق را در برمیگیرد…! . . . “بیــا بــغــلم” به راستی چه سحر و جادویی ست در این دو کلمه ؟ که شنیدنش در اوج غم ها عجیب آدم را آرام میکند . . . . . . دیگر بالش هم آغـــوش مرا دوست ندارد… این را از گل های پژمرده شده ی روی لباسش فهمیدم… ![]() . . . دریا که آغوش تــــو باشد من شــناگری میشوم مبتدی! مرا رهــا کن بــگذار غرق شوم در این دریــای پــراحســاس… . . . حسود نیستم… اما گاهی بدجور حسودی میکنم به آن هایی که شب ها در آغوش خـــیالی یکدیگر به خواب می روند… چه رویـــای شـــیرینی … خوش به حالشان… ![]() . . . من “کوهی” از دردم بـــیا مرا در آغــوش بـــگیر بــگذار تـــمام غم هایم در عــظمت آغوشت “کاه” شـــود… ! هوا سرده خونه سرده زندگی سرده دوستا سرد ان دستام سرد ان فقط آغوش گرم تو مونده که اونم تو دریغ میکنی ! . . . سرمایی که بوده ام ، همیشه . . . ولی . . . بین خودمان بماند . . . سرمایی تر میشوم ، وقتی پای آغوش تو در میان باشد . . . ! . . . وقتی دلم گرفته برام اسمون ریسمون نباف ! جوک نگو ! فیلسوف نشو ! فقط دستمو بکش و بغلم کن ! . . . گاهی چه دلتنگ میشویم برای یک مواظب خودت باش برای یک هستم برای یک نوازش برای یک آغوش . . . . . . نگاهت هر قدر هم که دور باشد ، آرامم میکند . . . و آوایی آمدنت را در گوشم زمزمه . . . چقدر رسیدنت را دوست دارم . . . آغوشم در ازدحامِ سرمای تنهایی . . . تنها برای ” تــــــو ” ، هنوز گرم است ♥ . . . ﻣﺸــﺮﻭﺏ ؟ ﻧﻪ ﻣﻤﻨــﻮﻧﻢ . . . ﺳﯿﮕﺎﺭ ؟ ﻧﻪ ﻣﻤﻨﻮﻧـﻢ . . . ﻣﺴﺎﻓــﺮﺕ ؟ ﻧﻪ ﻣﻤﻨﻮﻧـﻢ . . . ﺩﯾﺎﺯﭘﺎﻡ ؟ ﻧﻪ ﻣﻤﻨﻮﻧـﻢ . . . ﻣــﻦ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺁﻏــﻮﺷﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻧﯿــﺎﺯ ﺩﺍرم :| . . . می خواهم بدهم دنیا را برایم تنگ کنند به اندازه ی آغوش تو تا وقتی به آغوشت می رسم بدانم همه ی دنیا از آن من است . . . . . . سایه ام با من نیست . . . آخرین بار در آغوش سایه ات رفته بود . . . . . . یه چیزی هست به اسم “بغل “…. لامصب دوای هر دردیه . . . . . . به یک “ هستم ” به یک “ نترس ” به یک “ نوازش ” به یک “ آغوش ” به یک “ دوستت دارم ” خلاصه بگویم به “ تو ” نیازمندم ! . . . آغوش گرمم باش ، بگذار فراموش کنم لحظه هایی را که در سرمای بی کسی لرزیدم . . . . سلامتیه حرفایی که نه میشه اس ام اس کرد ! نه تو چت تایپ کرد ! نه میشه پای تلفن گفت ! حرفایی که فقط مال وقتیه ! که تو رو در آغوش دارم . . . . . . میروم تا در آغوش خاک قرار گیرم ، و تمام خاطراتمان را به خاک بسپارم چون دیگر بعد تو پناهی بهتر از آغوش خاک ندارم . . . . . . بوسه هایت انار را می ترکاند ، نفس هایت سیب را می رساند ، آغوشت ابر را می باراند پاییزترینی تو ! . . . نمیدونی چقد دنیا برام تنگ شده ! قد آغوش تو ! . . . بوس بی دلیل ، کادو بی دلیل ، بغل بی دلیل ، اس ام اس بی دلیل ، زنگ بی دلیل . . . چیزهای خوب دلیل نمیخوان . . . . . . آغوش قلبها را نزدیک می کند وقتی دردی نشسته باشد روی قفسه سینه و آرام هم نمی گیرد . . . آغوش هایمان را ذخیره نکنیم ؛ آغوش را باید خرج کرد ! باید دوست داشتن را بین بازوان احساس گرفت ! . . . بانو ! آن پیرهن قرمز پولک دارت را بپوش و مثل یک ماهی به آغوش من بیا . . . من هنوز دریا دریا تو را دوست دارم . . . . . . دوام نمی آورم سردی پاییز امسال را . . . باید کوچ کنم به قشلاق آغوشت ! . . . آدم باید عین مرسوله پستی سفارشی باشه . . . یکی باشه همیشه تحویلش بگیره ، بگیرتش تو بغل ! امضا هم بده که تحویل گرفته شده و پس گرفته نمی شود . . . . . . دوام نمیاورم سرمای زمستان امسال را باید کوچ کنم . . . به قشلاق آغوشت . . . |