انجمن های تخصصی  فلش خور
گراتن ژامبون و سیب زمینی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: گراتن ژامبون و سیب زمینی (/showthread.php?tid=93892)



گراتن ژامبون و سیب زمینی - MONA-GH - 06-03-2014

گراتن ژامبون و سیب زمینی

فر را با دمای 475 درجه فارنهایت معادل 240 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. ابتدا سیر و سپس کره را داخل یک قالب گرد پیرکس 5/22 سانتی‌متری...


گراتن,گراتن ژامبون,گراتن سیب زمینی

گراتن ژامبون و سیب زمینی



مواد لازم برای
آشپزی
آکا

برای
آشپزی
آکا



(برای شش نفر)

سیر - سه حبه
کره نرم شده - دو قاشق چایخوری
خامه غلیظ - 4/1 و ا پیمانه
شیر - 4/3 پیمانه
سیب‌زمینی پخته و ورقه شده - 700 گرم
مغز کرفس ورقه شده - 300 گرم
ژامبون گوشت دودی خردشده - دو تا چهار ورقه



طرز تهیه :

فر را با دمای 475 درجه فارنهایت معادل 240 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. ابتدا سیر و سپس کره را داخل یک قالب گرد پیرکس 5/22 سانتی‌متری به عمق حدود چهار سانتی‌متر بمالید.یک پیمانه خامه و شیر را به همراه سیر درون قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس نصف سیب‌زمینی و نصف کرفس را یکی در میان درون قالب چرب شده بچینید. ژامبون خرد شده و یک پیمانه
پنیر
را روی آنها بپاشید و بقیه سیب‌زمینی و کرفس را روی آن بچینید. مخلوط خامه و شیر داغ را روی مواد درون ظرف بریزید و بقیه خامه و سپس دو قاشق
پنیر
را روی آن بپاشید.قالب را حدود 15 دقیقه یعنی تا وقتی روی غذا طلایی شود در فر بگذارید سپس درجه فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی‌گراد کم کنید و بگذارید حدود 50 دقیقه دیگر در فر بپزد.وقتی زمان پخت تمام شد، اجازه دهید ظرف ده دقیقه بماند تا سرد شود و سپس غذا را سرو کنید .


RE: گراتن ژامبون و سیب زمینی - Mᴏʙɪɴᴀ - 28-03-2014

چه راحت و خوشمزه


RE: گراتن ژامبون و سیب زمینی - روزيتا - 30-03-2014

من امتحان كردم تمشو دوست ندارم ز ياد ...


RE: گراتن ژامبون و سیب زمینی - m016 - 30-03-2014

هانHuh


RE: گراتن ژامبون و سیب زمینی - # αпGεʟ - 31-03-2014

من درست نکردم ولی فکر کنم خوشمزستSmile