انجمن های تخصصی  فلش خور
ژامبون و تخم مرغ فنجانی برای صبحانه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ژامبون و تخم مرغ فنجانی برای صبحانه (/showthread.php?tid=93890)



ژامبون و تخم مرغ فنجانی برای صبحانه - MONA-GH - 06-03-2014

پرتال آکاایران سایت
آشپزی
بخش
آموزش آشپزی
آکا و طرز تهیه هزاران غذا و
آشپزی
آسان قسمت غذاهای اروپایی- ژامبون و
تخم مرغ
فنجانی برای صبحانه

ژامبون,فنجانی,تخم مرغ

ژامبون و تخم مرغ فنجانی برای صبحانه

درون تابه بزرگی ژامبون‌ها را به مدت 5- 3 دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند.سپس آن‌ها را از درون روغن
مواد لازم :
ژامبون : 6 تکه
نان : 6 تکه
پنیر
چدار رنده شده : نصف پیمانه
تخم‌مرغ : 6 عدد
نمک و فلفل : به مقدار کافی

طرز تهیه :
فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید.
درون تابه بزرگی ژامبون‌ها را به مدت 5- 3 دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند.سپس آن‌ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک‌کن قرار دهید.
نان‌ها را یا با استفاده از کیک‌بر به اندازه کف قالب‌ها برش دهید و آن‌ها را درون کف قالب‌ها قرار دهید.
تکه‌های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان‌ها بپیچانید.
در وسط هر تکه نان مقدار کمی
پنیر
رنده شده بریزید.
روی
پنیر
های هر قالب یک عدد تخم‌مرغ بشکنید.
قالب را در فر قرار داده و به مدت 15 دقیقه یا تا حدی که ژامبون‌ها ترد شده و تخم‌مرغ‌ها بپزند، حرارت دهید.
سپس با یک چاقو دور دیواره هر قالب را آزاد کرده و آن‌ها را بیرون آورید.
نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کرده و تا سرد نشده، میل کنید.


RE: ژامبون و تخم مرغ فنجانی برای صبحانه - Mᴏʙɪɴᴀ - 28-03-2014

ژامبون برا صبحونه؟


RE: ژامبون و تخم مرغ فنجانی برای صبحانه - روزيتا - 30-03-2014

حال به همه راستيتش -___-
ولي مغسي عروسكم