انجمن های تخصصی  فلش خور
کباب موهامورا (غذای لبنانی) -آکا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کباب موهامورا (غذای لبنانی) -آکا (/showthread.php?tid=93883)



کباب موهامورا (غذای لبنانی) -آکا - MONA-GH - 06-03-2014

کباب موهامورا (غذای لبنانی) -آکا
پرتال آکاایران سایت
آشپزی
بخش
آموزش آشپزی
آکا و طرز تهیه هزاران غذا و
آشپزی
آسان قسمت غذاهای عربی- کباب موهامورا (غذای
لبنانی
)

طرز تهیه کباب موهامورا, پخت کباب لبنانی, مواد لازم برای کباب موهامورا

کباب موهامورا


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه


مواد لازم :
سس موهامارا نصف فنجان
گوشت (گاو یا گوسفند. چرخ کرده. خیلی چرب نباشد.) 450 گرم
ادویه 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
پیاز 1 عدد
نمک به میزان دلخواه


روش تهیه :
1. پیاز و جعفری را داخل کاسه ی غذاساز بگذارید و به اندازه ی ممکن ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی
ترکی
ب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم
ترکی
ب شوند.

2. یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. می توانید به جای سیخ دور آن را فویل بپیچید. به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 400 درجه ی فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا سوسیس های گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیتا و
سالاد
سرو کنید.

منبع : sooran.com