![]() |
کباب موهامورا (غذای لبنانی) -آکا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کباب موهامورا (غذای لبنانی) -آکا (/showthread.php?tid=93883) |
کباب موهامورا (غذای لبنانی) -آکا - MONA-GH - 06-03-2014 کباب موهامورا (غذای لبنانی) -آکا پرتال آکاایران سایت آشپزی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای عربی- کباب موهامورا (غذای لبنانی ) طرز تهیه کباب موهامورا, پخت کباب لبنانی, مواد لازم برای کباب موهامورا کباب موهامورا آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 30 دقیقه مواد لازم : سس موهامارا نصف فنجان گوشت (گاو یا گوسفند. چرخ کرده. خیلی چرب نباشد.) 450 گرم ادویه 1 قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چایخوری پیاز 1 عدد نمک به میزان دلخواه روش تهیه : 1. پیاز و جعفری را داخل کاسه ی غذاساز بگذارید و به اندازه ی ممکن ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکی ب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکی ب شوند. 2. یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. می توانید به جای سیخ دور آن را فویل بپیچید. به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 400 درجه ی فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا سوسیس های گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیتا و سالاد سرو کنید. منبع : sooran.com |