![]() |
ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست (/showthread.php?tid=93807) |
ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست - tyjtfhdhr - 06-03-2014 ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست کنده ، آنگاه به نمک ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می کنیم و می گذاریم به مدت ۶۰ دقیقه بماند. پنیر پارامسان رنده شده را با پودر وخاری مخلوط می کنیم .... ران مرغ سوخاری ,مرغ سوخاری,سوخاری ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست ● مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا ▪ ماهیچه مرغ: ۶عدد ▪ آرد: ۴ قاشق سوپ خوری ▪ نمک و فلفل : به میزان لازم ▪ فلفل قرمز: یک دوم قاشق سوپ خوری ▪ آبلیمو: ۳ قاشق سوپ خوری ▪ تخم مرغ : ۲عدد ▪ پودر سوخاری : ۱ پیمانه ▪ پنیر پارامسان : ۸۰گرم ▪ لیمو ترش تازه : ۱عدد ▪ ماست : ۱ پیمانه ▪ روغن : به میزان لازم ● طرز تهیه : ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست کنده ، آنگاه به نمک ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می کنیم و می گذاریم به مدت ۶۰ دقیقه بماند. پنیر پارامسان رنده شده را با پودر وخاری مخلوط می کنیم . ماهیچه مرغ را در آردغلتانده ، تخم مرغ ها را با چنگال به هم زده ، ماهیچه های مرغ را با مایه تخم مرغ آغشته می کنیم و مجددا درمخلوط پودر سوخاری می غلتانیم ، سپس آن را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. پس از سرخ کردن ، آنها را به شکل دایره روی برگهای کاهو در ظرف موردنظر قرار داده و به دلخواه تزیین می کنیم . این غذا بهتر است همراه با سس ماست سرو شود. ● طرز تهیه سس ماست : ابتدا ماست را مقداری می زنیم ، سپس نمک و فلفل قرمز و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و مایه را کاملا مخلوط می کنیم تا یک دست شود. |