انجمن های تخصصی  فلش خور
ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست (/showthread.php?tid=93807)



ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست - tyjtfhdhr - 06-03-2014

ران مرغ
سوخاری
همراه با سس ماست

ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست کنده ، آنگاه به نمک ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می کنیم و می گذاریم به مدت ۶۰ دقیقه بماند.
پنیر
پارامسان رنده شده را با پودر وخاری مخلوط می کنیم ....



ران مرغ سوخاری ,مرغ سوخاری,سوخاری

ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست



مواد لازم برای
آشپزی
آکا

برای
آشپزی
آکا


▪ ماهیچه مرغ: ۶عدد
▪ آرد: ۴ قاشق سوپ خوری
▪ نمک و فلفل : به میزان لازم
▪ فلفل قرمز: یک دوم قاشق سوپ خوری
▪ آبلیمو: ۳ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ
: ۲عدد
▪ پودر
سوخاری
: ۱ پیمانه

پنیر
پارامسان : ۸۰گرم
▪ لیمو ترش تازه : ۱عدد
▪ ماست : ۱ پیمانه
▪ روغن : به میزان لازم


● طرز تهیه :
ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست کنده ، آنگاه به نمک ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می کنیم و می گذاریم به مدت ۶۰ دقیقه بماند.
پنیر
پارامسان رنده شده را با پودر وخاری مخلوط می کنیم . ماهیچه مرغ را در آردغلتانده ،
تخم مرغ
ها را با چنگال به هم زده ، ماهیچه های مرغ را با مایه
تخم مرغ
آغشته می کنیم و مجددا درمخلوط پودر
سوخاری
می غلتانیم ، سپس آن را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. پس از سرخ کردن ، آنها را به شکل دایره روی برگهای کاهو در ظرف موردنظر قرار داده و به دلخواه تزیین می کنیم . این غذا بهتر است همراه با سس ماست سرو شود.

● طرز تهیه سس ماست :
ابتدا ماست را مقداری می زنیم ، سپس نمک و فلفل قرمز و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و مایه را کاملا مخلوط می کنیم تا یک دست شود.