ع****ا***ش****ق****ا*****ن****ه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ع****ا***ش****ق****ا*****ن****ه (/showthread.php?tid=93596) |
ع****ا***ش****ق****ا*****ن****ه - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 06-03-2014 یه حساب تو دلتنگی هات برام باز کن شاید برنده کل دلتنگی هات شدم ! . . . ای غصه مرا دار زدی خسته نباشی / آتش به شب تار زدی خسته نباشی ای غصه دمت گرم که در لحظه ی شادی / با رگ رگ من تار زدی خسته نباشی . . . . . . امشب دلم از آمدنت سرشار است / فانوس به دست کوچه دیدار است آنگونه تو را در انتظارم که اگر / این چشم بخوابد ، آن یکی بیدار است ! . . . ۱ ۲ ۳ ۴ هزار هزار قطاز قطاز پاییز و بهار دیوونه وار تو لاله زار تو بیشه زار مثل بهار بالا بری پایین بیای دوستت دارم دیوونه وار ! . . . چشات دیگه از من خسته و سیره / اما هنوز چشمای من اسیره فقط بدون که این دل شکسته / منتظره بگی واست بمیره . . . . . . هر کسی را نه بدان گونه که « هست »، احساس می کنند بدان گونه که « احساسش » می کنند ، هست . . . اگر دارم دلی فدای دوست میسازم / در این دنیای بی حاصل به لطف دوست میسازم . . . . . . سر و پایت طلا باشه گل من / وجودت بی بلا باشه گل من به غیر از من اگر یاری بگیری / الهی بی وفا باشه گل من ! . . . قلب ها شیشه های احساسند ، تقدیم به وجودی که احساس قلبش منم . . . . . . همیشه این واسم سوال بود که عشق چیه ؟ اما الان با تو به زیباترین جواب رسیده ام . . . . . . سه نوع گل داریم : یکی تو خونه ، یکی تو گلخونه ، یکی داره اس ام اس میخونه ! . . . در شیارهای قلبم به دنبال کدامین عشق می گردی ؟ عشق من در آینه ای است که هر روز به آن می نگری . . . . . . به سلام ها دل نمی بندم ، از خداحافظی ها غمگین نمی شوم دیگر عادت کرده ام به تکرار یکنواخت دوری و دوستی خورشید و ماه . . . . . . خدایا طاقت هجرش ندارم ، تو میدانی که او را دوست دارم شده در زندگی لیلای عشقم ، و من مجنون عشقش در دیارم . . . افسار دلم دست خدا بود چنین شد / ای وای اگر دست خودم بود چه می شد ؟ مقصود دلم مهر و وفا بود چنین گشت / گر مقصود دلم جور و جفا بود چه می شد . . . ؟ . . . ای عشق، شکسته ایم، مشکن ما را / اینگونه به خاک ره میفکن ما را ما در تو به چشم دوستی می بینیم / ای دوست مبین به چشم دشمن ما را . . . . . . از نفرت تا علاقه یک محبت از دشمنی تا دوستی یک لبخند از جدایی تا پیوند یک قدم از دوری تا صمیمیت یک اس ام اس RE: ع****ا***ش****ق****ا*****ن****ه - Blązing~Ŝtąr - 06-03-2014 خیلی خوب بودن مرسیـــــــــــــع RE: ع****ا***ش****ق****ا*****ن****ه - tarsatatali - 14-03-2014 khobbbbbbbbbbbbbbbbb:cool: RE: ع****ا***ش****ق****ا*****ن****ه - dj erfan - 16-03-2014 عشق یعنی وقتی هزار دلیل برای رفتن هست ولی هنوز دنبال یه بهونه ای که بمونی RE: ع****ا***ش****ق****ا*****ن****ه - کریستال - 16-03-2014 مممممرررررسسسسسییی RE: ع****ا***ش****ق****ا*****ن****ه - m.r.gomez - 16-03-2014 ممنون ... نه چتر با خود داشتی نه روزنامه نه چمدان عاشقت شدم! از کجا باید میفهمیدم مسافری؟ RE: ع****ا***ش****ق****ا*****ن****ه - Mιѕѕ UηυѕυαL - 16-03-2014 اشکم در اومد خعلی قشنگ بود (: !! RE: ع****ا***ش****ق****ا*****ن****ه - hanieyh - 16-03-2014 مرسييييييييييييييييي خييييييييليييييييي قشنگ بوووووووووووووووووووووووود |