![]() |
متن و ترجمه فارسی اهنگ Bang Bang از Selena Gomez - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن و ترجمه فارسی اهنگ Bang Bang از Selena Gomez (/showthread.php?tid=93572) |
متن و ترجمه فارسی اهنگ Bang Bang از Selena Gomez - -м α є ∂ є- - 06-03-2014 My new boy used to be a model دوست پسر من برای خودش یه مانکنی هست He looks way better than you اون نگاهاش خیلی جذاب تر از تو هست He looks way better than you اون نگاهاش خیلی جذاب تر از تو هست My new boy, gets it how to get me این پسر جدید میدونه چطوری منو به دست بیاره His love is deeper, you know عشق اون خیلی عمیقه تو میدونی He’s a real keeper, you know اون واقعا ادم و واسه خودش نگه میداره Bang, bang, bang I’m breaking in بنگ بنگ بنگ من دارم میام تو Stealing all my love back, giving it to him همه ی عشقم رو برمیدارم و میدم به اون Bang, bang, bang, this time I win بنگ بنگ بنگ اینبار من بردم I thought your love was all that, فک میکنم ک همه عشقت همون بود Til I let him in تا وقتی بذارم اونم بیاد You’re gonna be the one (x4) تو میتونی بهترین بشی برام That’s hoping به این میگن امید You’re gonna be the one (x2) تو قراره بهترین بشی When I’m done having fun وقتی که دیگه من سرگرمی رو بذارم کنار You’re gonna be the one تو قراره برترین بشی That’s broken اون از بین میره My new boy knows the way I want it دوست پسر جدیدم میدونه که من چی ها میخوام He’s got more swagger than you اون خیلی بیشتر از تو برای خودش ارزش قائل میشه He’s got more swagger than you do اون بیشتر از تو خود ستایی میکنه My new boy really likes to flaunt this دوست پسر جدیدم واقعا یه تیکه هست برا خودش He’s not hiding me you know اون منو مخفی نمیکنه میدونی .. He’s showing me off you know اون منو همه جا نشون میده و تو میدونی Bang, bang, bang I’m breaking in بنگ بنگ بنگ من دارم میام تو Stealing all my love back, giving it to him همه ی عشقم رو برمیدارم و میدم به اون Bang, bang, bang, this time I win بنگ بنگ بنگ اینبار من بردم I thought your love was all that, فک میکنم ک همه عشقت همون بود Til I let him in تا وقتی بذارم اونم بیاد You’re gonna be the one (x4) تو میتونی بهترین بشی برام That’s hoping به این میگن امید You’re gonna be the one (x2) تو قراره بهترین بشی When I’m done having fun وقتی که دیگه من سرگرمی رو بذارم کنار You’re gonna be the one تو قراره برترین بشی That’s broken اون از بین میره I hope you slip and fall and trip امیدوارم هنوز پات بلغزه و زمین بخوری و زمین گیر بشی All over my heart and just lay there alone دور تا دور عشقم و اونجا تنها بمونی Yeah, you got what you wanted اره ، تو هر چی که بخوای بدست میاری On your hands and knees, روی دست هات و زانو هست Grasping for air, grasping for me به اسمون فکر میکنی و به من فکر میکنی Baby don’t hold your breath عزیزم نفس رو حبس نکن I’ve moved on to the next من میام پیشت تو قدم بعدی Bang, bang, bang I’m breaking in بنگ بنگ بنگ من دارم میام تو Stealing all my love back, giving it to him همه ی عشقم رو برمیدارم و میدم به اون Bang, bang, bang, this time I win بنگ بنگ بنگ اینبار من بردم I thought your love was all that, فک میکنم ک همه عشقت همون بود Til I let him in تا وقتی بذارم اونم بیاد You’re gonna be the one (x4) تو میتونی بهترین بشی برام That’s hoping به این میگن امید You’re gonna be the one (x2) تو قراره بهترین بشی When I’m done having fun وقتی که دیگه من سرگرمی رو بذارم کنار You’re gonna be the one تو قراره برترین بشی That’s broken اون از بین میره Bang, bang, bang I’m breaking in بنگ بنگ بنگ من دارم میام تو Stealing all my love back, giving it to him همه ی عشقم رو برمیدارم و میدم به اون Bang, bang, bang, this time I win بنگ بنگ بنگ اینبار من بردم I thought your love was all that, فک میکنم ک همه عشقت همون بود Til I let him in تا وقتی بذارم اونم بیاد RE: متن و ترجمه فارسی اهنگ Bang Bang از Selena Gomez - Roxanna - 06-03-2014 مر30 گلم ![]() RE: متن و ترجمه فارسی اهنگ Bang Bang از Selena Gomez - -м α є ∂ є- - 08-03-2014 خواهش میکنم عزیزم ![]() ![]() |