انجمن های تخصصی  فلش خور
باقلوای استانبولی ویژه عید. - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: باقلوای استانبولی ویژه عید. (/showthread.php?tid=92167)



باقلوای استانبولی ویژه عید. - # αпGεʟ - 28-02-2014

ایام عیدرسیده بعضیاخونه تکونی وبعضیاخریدعیدمیکنندوبعضیاشیرینی برای عیدمیگیرن ایندفعه میخوام طرزباقلوای ترک رو بگم.
مواد لازم برای مغز باقلوا:
  • 2 فنجان بادام خرد شده
  • 1 فنجان گردوی خرد شده
  • ربع فنجان شکر ریزدانه
  • 2 قاشق دارچین آسیاب شده
  • یک هشتم قاشق چایخوری میخک آسیاب شده

مواد لازم برای شربت باقلوا:
  • 2 فنجان شکر
  • 2 فنجان آب
  • 1 تکه دارچین
  • 1 قاشق آب لیمو

مواد خمیر:
  • یک بسته خمیر نازک باقلوا

طرز تهیه:
1. مواد لازم برای مغز باقلوا را داخل کاسه ای بریزید.

2. خوب هم بزنید. مواد لازم برای شربت را نیز داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد. در این حین آن را هم بزنید تا شکر در آن حل شود. 10 دقیقه بگذارید بجوشد، سپس زیرش را خاموش کنید تا سرد شود.

3. ظرف پیرکسی را با کره چرب کنید. با قلم مو به 10 لایه از خمیر نازک، کره آب شده بمالید.

4. سپس آنها را یکی یکی داخل ظرف پیرکس روی هم پهن کنید.

5. مواد مغز باقلوا را در ظرف پیرکس روی خمیرها بریزید و یکنواخت کنید.

6. حالا 10 تا 12 لایه دیگر از خمیر نازک را روی مواد مغز بگذارید و بین لایه ها کره بمالید. قسمت های کناری و بیرون زده خمیر از پیرکس را ببرید. حالا روی کل آن کمی دیگر کره بمالید.

7. با چاقوی تیزی، لایه های فوقانی را به شکل لوزی ببرید.

8. حالا آن را در فر (که از قبل گذاشته بودید با دمای 325 درجه فارنهایت داغ شود) بگذارید تا یک ساعت بماند و لایه فوقانی آن طلایی قهوه ای شود. اگر دیدید لایه فوقانی زود تغییر رنگ می دهد، روی آن فویل بکشید.

9. سپس از فر درآورید و آرام آرام شربت را رویش بریزید.

10. حالا نوبت به سخت ترین مرحله می رسد. باید 5 تا 6 ساعت بگذارید بماند تا شربت جذب آن شود!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باقلوای استانبولی ویژه عید. 1
این تصویر یک ساعت بعد است!



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باقلوای استانبولی ویژه عید. 1
و این تصویر 8 ساعت بعد!
ی



RE: باقلوای استانبولی ویژه عید. - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 01-03-2014

بلدمـــــــــ!بلدمــــــــــــــ!قمپس در نمیکنم بلدمــــــــ!


RE: باقلوای استانبولی ویژه عید. - ✘PETER✘ - 02-03-2014

برای منم درست کن جمره