:-( اس ام اس غمگینی و نــآراحتــی )-: - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: :-( اس ام اس غمگینی و نــآراحتــی )-: (/showthread.php?tid=92074) |
:-( اس ام اس غمگینی و نــآراحتــی )-: - ~Mahnaz~ - 27-02-2014 مدتی میگذرد از تو ندارم خبری / چه کنم ناله من هیچ ندارد اثری شب و روز از غم تو پریشان حالم/ نه نشانی ز تو آمد نه پیامی جانم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در قید غمم ، خاطر آزاد کجایی ؟ / تنگ است دلم ، قوت فریاد کجایی ؟ با آنکه ز ما یاد نکردی / ای آنکه نرفتی دمی از یاد کجایی ؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خدایا ! آخرش نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من !! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * حق با تو بود از غم غربت شکسته ام / بگذار صادقانه بگویم که خسته ام ما می رویم و مقصدمان مشخص است / هر جا برویم از اینجا بهتر است * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دگر حس شقایق را نداری هوای قلب عاشق را نداریًَ از آن چشمان خون سرد تو پیداست ، که قلب تنگ سابق را نداری * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * قهوه ات را بنوش و باور کن من به فنجان تو نمیگنجم. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * من همان برگم که بر روی درخت / لرزم از برد چنین پاییز سخت در نهایت باید افتاد و گریست / به درخت گفت خداحافظ و رفت * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * من از اعدام نمیترسم نه از "چوبش" نه از "دارش" من از پایان بی دیدار میترسم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ما پیغام دوست داشتنمان را با دود آتش به هم میرسانیم، نمیدانم آن سو برای تو تکه چوبی هست یا نه؟ من اینجا جنگلی را به آتش کشیدم...! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دل هوای لاله زاران میکند ، بیقراری بهر یاران میکند ، چشمهایم ساکت و بی اختیار ، خلوتم را اشکباران میکند ، یاد یاران در غروب غصه ها ، بار غم را صدهزاران میکند. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شبی به دست من از شوق سیب دادی تو / نگو كه چشم و دلم را فریب دادی تو تو آشنای دل خسته ام نبودی حیف / و درد را به دل این غریب دادی تو... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * موج آرام نگاهت لاف دریا را شکست / از حصار شب گذشت و مرز فردا را شکست غم بر روی شانه هایم سالها لم داده بود / مهربانیهای تو ، قندیل غمهایم شکست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * مرا هیچ چیز عذاب نمی دهد، جز اینکه همیشه دانسته خطا کردم ندانسته آلوده شدم، نشناخته وابسته شدم، و نخواسته رانده شدم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * استعداد عجیبی در شکستن داری ، قلب ، غرور ، پیمان استعداد عجیبی در نشستن دارم ، به پای تو ، به امید تو ، در انتظار تو * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * پروانه شدم تا که چو پروانه بمیرم / با یاد تو در گوشه ی میخانه بمیرم پروانه شدم تا هدف عشق بپویم / آنگاه ببین تا چه غریبانه بمیرم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * توکه با دیگرانت بود میلی / چرا یادت مرا بشکست خیلی ؟ مگر قصدت پریشانی ما بود / که عشق ما نشد مجنون و لیلی ؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دلم بهانه میکند طلوع دیدن تورا ، تا به کجا دلم کشد حسرت دیدار تورا. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * چو گل های شقایق داغدارم / بیا پروانه شو بنشین کنارم بشو مرهم به زخم قلبم ای دوست / که خنجر خورده ی این روزگارم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خسته ام فردا نگاهت را برایم پست کن / یک بغل حال و هوایت را برایم پست کن گوشم از آواز غمگین سکوت شب پراست / لطفا آن لحن صدایت را برایم پست کن * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * رفتی و ندیدی که چه محشر کردم / با اشک ، تمام کوچه را تر کردم وقتی که شکست بغض تنهایی من ، وابستگی ام را به تو باور کردم. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * به هر دری که زدم سری شکسته شد / به هرجا که سر زدم دری بسته شد نه دگر در زنم به سر نه دگر سر زنم به دری / که روح در به درم از سر و در زدن خسته شد. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * جز من اگر عاشق شیداست بگو / ور میل دست به جانب ماست بگو ور هیچ مرا در دل تو جاست بگو / گر هست بگو نیست بگو راست بگو. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بسترم صدف خالی یک تنهاییست ، و تو چون مروارید گردن آویز کسان دگری! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * عاشقی با قلب من بیگانه شد / خنده از لب رفت و یک افسانه شد حس و حالی بعد عشق آمد پدید / بعد آنشب زندگی غمخانه شد. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هر شب زغم عشق تو من خواب ندارم / فکر دل من کن که دگر تاب ندارم بس گریه نمودم ز فراق غم عشقت / چشمم به زبان آمد و گفت اشک ندارم. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * راننده تاکسی اسکناس رو گرفت و پرسید: 1نفری؟ مکث کردمو گفتم خیلی وقته! |