همه چیز در مورد الاغ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: همه چیز در مورد الاغ (/showthread.php?tid=91550) |
همه چیز در مورد الاغ - Mιѕѕ UηυѕυαL - 25-02-2014 حیوانی سخت کوش و سخت جان با قابلیت تولید مثل بالا از لحاظ تداوم و با تغذیه ای ارزان قیمت متوسط طول عمر بهطور متوسط بين ۵۰-۴۰ سال عمر مىکنند. سن بلوغ در سن ۵-۴ سالگى به بلوغ مىرسد طول دورهٔ آبستنى طول دورهٔ آبستنى ۱۲ ماه است. محصول - شير الاغ بهدليل داشتن ميزان بالاى قند و پروتئين و نيز پائين بودن ميزان چربي، شباهت زيادى به شير انسان دارد. - شستشوى پوست انسان با شير الاغ باعث لطافت و سفيدى پوست مىگردد. - شير الاغ زود فاسد مىشود. انواع الاغهاى غير اهلى - الاغهاى آفريقائى Equus asinus africanus - الاغهاى سوماليائى Equus asinus somalensis - الاغ نوسبائى - الاغهاى آسيائى - قولان Equus Hemionvs در آسياى ميانه - اوناگر Equus onager در ايران، سوريه و شمال عربستان انواع الاغهاى اهلى - الاغ اندلس: در جنوب اسپانيا، ارتفاع از جدوگاه ۱۵۹-۱۴۸ سانتىمتر. - الاغ مالت: رنگ سياه و يا قهوهاى. - الاغ کاتالونيا: رنگ سياه و يا قهوهاى - بر روى بدن نقاط روشنى نيز وجود دارد. - الاغ مايورکا: از بزرگترين نژادهاى الاغ مىباشد. - الاغ ايتاليائى: نسبتاً کوچک و ظريف، رنگ آن سياه و خاکسترى است. - الاغ پوآتو: بدن کشيده و دراز: براى قاطرکشى استفاده دارد. - الاغ مصرى: رنگ اکثراً نيلى - الاغ سورى: رنگ روشن - الاغ قبرسى: از الاغهاى درشت حوزهٔ مديترانه است. - الاغ عراقى این حیوان از لحاظ انجام کارها هنوز هم در کشور استفاده میشود و دارای بازار متوسطی میباشد ولی به دلیل سخت جانی و سخت کوشی و مقاومت بالای این حیوان در خارج از کشور نیز میتوان به پیدا کردن بازار امیدوار بود و در صورت انجام یک دوره اصلاح نژادی میتوان نسبت به بازار های خارج که بیشتر ممالک کمتر توسعه یافته هستند به مزیت دست یافت البته نباید از نظر دور داشت که کشور ما با کمبود مراتع روبرو است و در کشور های توسعه یافته این گونه از دامها به عنوان منبعی برای تولید غذای گوشتی و پروتئینی برای دیگر دام ها و حیوانات گوشتخوار مورد استفاده قرار میگیرد RE: همه چیز در مورد الاغ - Wєιяɗ - 25-02-2014 الاغ ینی مجموع دوستان مدرسه ی من اطلاعات میخاین از من بپرسین همه چی راجع به الاغ بتون میگم=)) کامل و بی نقص RE: همه چیز در مورد الاغ - @پوریا@ - 26-02-2014 یه روز پسر عمم یه الاقی رو گاز گرفت بیچاره به ار ار افتاد از اون روز فهمیدم الاق ها سخت جون هستن RE: همه چیز در مورد الاغ - ✘ ßαÐ-þʘy ✘ - 26-02-2014 بعضی از الاغا یه تختشون کمه مثل پسر داییم RE: همه چیز در مورد الاغ - Mιѕѕ UηυѕυαL - 27-02-2014 شمآ آدما رو الاغ میبنید نه ؟؟ :/ RE: همه چیز در مورد الاغ - Sara stayles♥ - 27-02-2014 این تویی : الاغهاى آسيائى RE: همه چیز در مورد الاغ - علیرضا10000 - 27-02-2014 دستت درد نکنه RE: همه چیز در مورد الاغ - Mιѕѕ UηυѕυαL - 27-02-2014 (27-02-2014، 13:01)Sara stayles♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خود الاختی ^__- نه من .. :| RE: همه چیز در مورد الاغ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 27-02-2014 این الاغ چه موجود مفیدی هست!:| من تا حالا نمیدونستم.. خیلی اطلاعات خوبی بود.من از این به بعد شیر الاغ میخورم RE: همه چیز در مورد الاغ - -Edgar - 18-04-2014 خدایی باید الاغ هارو پرستید |