انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه قلیه میگو ویژه خوزستان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه قلیه میگو ویژه خوزستان (/showthread.php?tid=90132)



طرز تهیه قلیه میگو ویژه خوزستان - tyjtfhdhr - 20-02-2014

طرز تهیه قلیه میگو ویژه خوزستان 1
موادلازم:
میگو : 500 گرم
گشنیز : 250 گرم
شنبلیله : 50 گرم
سیر : یک سر کامل
پیاز : 1 عدد بزرگ
عصاره تمر هندی : 1 پیمانه
آرد : 2 قاشق غذا خوری
روغن_ فلفل قرمز _ نمک
پودر دانه گشنیز _ فلفل قرمز _ فلفل سیاه_ پودر سیر
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
تمر را از قبل در آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم . سبزی را در سبزی خورد کن خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید. پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است.اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود. در صورت دلخواه میتوان به قلیه میگو رب گوجه اضافه کرد.