طرز تهیه قلیه میگو ویژه خوزستان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه قلیه میگو ویژه خوزستان (/showthread.php?tid=90132) |
طرز تهیه قلیه میگو ویژه خوزستان - tyjtfhdhr - 20-02-2014 موادلازم: میگو : 500 گرم گشنیز : 250 گرم شنبلیله : 50 گرم سیر : یک سر کامل پیاز : 1 عدد بزرگ عصاره تمر هندی : 1 پیمانه آرد : 2 قاشق غذا خوری روغن_ فلفل قرمز _ نمک پودر دانه گشنیز _ فلفل قرمز _ فلفل سیاه_ پودر سیر رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: تمر را از قبل در آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم . سبزی را در سبزی خورد کن خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید. پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است.اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود. در صورت دلخواه میتوان به قلیه میگو رب گوجه اضافه کرد. |