انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه ی میگویه پفکی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه ی میگویه پفکی (/showthread.php?tid=90130)



طرز تهیه ی میگویه پفکی - tyjtfhdhr - 20-02-2014

طرز تهیه ی میگویه پفکی 1
اد لازم:
میگو ۱ کیلو
آبلیمو یک قاشق سوپخوری
ماست دو قاشق سوپخوری
پیاز یک عدد
آرد ۲/۳ لیوان
تخم مرغ یک عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:
اول میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلن آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده این می ریزیم. بعلاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بی افزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .

یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد .


RE: طرز تهیه ی میگویه پفکی - ×●SomeOne●× - 20-02-2014

به قیافش میخوره خوشمزه باشه!


RE: طرز تهیه ی میگویه پفکی - Mᴏʙɪɴᴀ - 28-03-2014

حالم از میگو به هم میخورع