طرز تهیه ی میگویه پفکی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ی میگویه پفکی (/showthread.php?tid=90130) |
طرز تهیه ی میگویه پفکی - tyjtfhdhr - 20-02-2014 اد لازم: میگو ۱ کیلو آبلیمو یک قاشق سوپخوری ماست دو قاشق سوپخوری پیاز یک عدد آرد ۲/۳ لیوان تخم مرغ یک عدد زعفران نصف قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: اول میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلن آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده این می ریزیم. بعلاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بی افزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم . یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد . RE: طرز تهیه ی میگویه پفکی - ×●SomeOne●× - 20-02-2014 به قیافش میخوره خوشمزه باشه! RE: طرز تهیه ی میگویه پفکی - Mᴏʙɪɴᴀ - 28-03-2014 حالم از میگو به هم میخورع |