@# اس ام اس تیکــه دآر #@مناسب برای امضــآ@# - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: @# اس ام اس تیکــه دآر #@مناسب برای امضــآ@# (/showthread.php?tid=89397) |
@# اس ام اس تیکــه دآر #@مناسب برای امضــآ@# - ~Mahnaz~ - 18-02-2014 اگر افتخارت “دل شکستن” است. ….. بگو برایت اسپند دود کنند!…اینبار افتخار که نه، حماسه آفریدی… . . بـــــا مَــــــن تَلــــخ حَـــــــــــــــــرف نــــزن مَــــن خُــــودم زهـــــــــرِ مـــــارَم !! . . مدتھاست چیزی درگلویم سنگینی میکند چیزی شبیه گفتن کلمه ی “دوستت دارم” به يک انسان بالیاقت !! . . ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺯﻭﺭ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﺑﺎ ” ﺧﻮﺩﺕ ” ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻦ… ﻣﯿﺒﯿﻨﻦ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻦ! ﺗﺸﺮﯾﻒ ﻣﯿﺒﺮﻥ ” ﭘُﺸﺖِ ﺳَﺮﺕ ” زر ﻣﯿﺰﻧﻦ!!! . . کـسـی بـا نـام تـو دارد در مـن گـم مـی شـود کـم کـم نـکـنـد بـه سـرت بـزنـد و سـر زده بـیـایـی ! بـرای خـودت مـی گـویـم نـمـی شـنـاسـی ام دیـگـر . . . . اس ام اس تیکه دار جدید . بـــــه بعضیا باید گـــفت : عزیزم تو عـوضی شدی ، نگو شرایط عـــوض شـــــده !!!! . . وقـتی از چـشمِ کـسی بیُــفتی ، مثلِ یــک قـــطره اشک . . . دیگه فــرقـی نمیــکنه کجـــا بـــاشی !؟ گوشه ی چشم . . . رویِ گونه . . . و یا . . . رویِ خــاک ! تـــو دیـگه چــکیــدی . . . . اس ام اس تیکه دار جدید . افســـوس که هرگــز بــاور نکــــــــردم غریبه همیشــــه غریبه اســـــت حتـــــی اگــر مثــل تو مهربـــان باشـــد… . . دنبال تو نیستم… دنبال کسی هستم که تو را نشانش دهم و بگویم: مثل او نباش … . اس ام اس تیکه دار جدید . قصه ی من و تو قصه ی آسمان و زمین استـــ هیچ وقتــــــــ به هم نمی رسیم مگر قیامــــتی به پا شود… . . کجای زندگی را با تو مشترک بوده ام که حالا تلفن خوش خیالت تو را مشترک مورد نظر من میخواند ؟! مورد نظر شاید ولی مشترک !؟ هه ، گفتم که خوش خیال است ! . . بعضیارو اگه با پودر ۲۴آنزیم هم بشوری بازم لکه ننگشون از زندگیت و گذشتت پاک نمیشه ! . . غلط املایی بیش نبودی زیرت خط کشیدم و دو خط از روت نوشتم که دیگه تکرار نشی !!! . . اینایی که به یکی دس میدن ، به یکی پا میدن ، به یکی دل اینارو اذیت نکنین ، اینا کارت اهدا عضو دارن ! . . گذشتم ، گذشتی ! من از یک دنیا برای تو و تو از من برای … . . من لیمو شیرین زندگی تو بودم ؛ تموم شیرینی های زندگیمو به تو دادم اماچه زود تلخ شدم و چه ساده منو دور انداختی ! RE: @# اس ام اس تیکــه دآر #@مناسب برای امضــآ@# - [ niki ] - 18-02-2014 مرسی RE: @# اس ام اس تیکــه دآر #@مناسب برای امضــآ@# - ensii - 18-02-2014 ممنون RE: @# اس ام اس تیکــه دآر #@مناسب برای امضــآ@# - ~Mahnaz~ - 01-03-2014 خواهش میگنم....ولی بهتره اسپم ندید هاااا! RE: @# اس ام اس تیکــه دآر #@مناسب برای امضــآ@# - azmp - 01-03-2014 واقعنی خیلی قشنگ بود ممممننننووووووووون عزیز RE: @# اس ام اس تیکــه دآر #@مناسب برای امضــآ@# - دختربرفی - 01-03-2014 (01-03-2014، 21:48)azmp نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: @# اس ام اس تیکــه دآر #@مناسب برای امضــآ@# - اشکان پیشرو - 01-03-2014 ممنون جالب بود RE: @# اس ام اس تیکــه دآر #@مناسب برای امضــآ@# - عسل جوجو - 01-03-2014 مرسی... |