![]() |
بالاخره نامه♥یونگ سنگ♥رسید! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- انجمن: فیلم و سینمای کره، ژاپن و چین (آسیای شرقی) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=71) +---- موضوع: بالاخره نامه♥یونگ سنگ♥رسید! (/showthread.php?tid=88688) |
بالاخره نامه♥یونگ سنگ♥رسید! - ko*minam - 14-02-2014 Firstly.. I am healthy!!ke and.. thank you for the many internet letters sent.. I guess everyone is worried that I couldn’t read them.. Squad commander printed all the letters out to give to me, so I try to read them all whenever I can! Keke The first thing is, flu... whenever I catch a flu, it will continue for about 3~4 weeks~ That’s why I am still...coughing... TT^TT But since I’m breathing fresh air and doing my training..it’s no big problem! Second thing, many are worried because I am shy with strangers.. after I’ve entered in, I’ve became close with my unit members, it was interesting and I’m enjoying the life now~ And also the dongsaengs listen to me so.. I am also thankful for that~^^ Third thing, about receiving training.. a lot of you are worried, I am able to do everything the others did~ke however, it’s just that I hate exercising! ke by the way, it’s like everyone likes resting~ but not preferring it over exercise/moving around~^^ Forth thing, food~~ke.. Like what PSY sunbaenim said in broadcasts, they’re delicious.. and it’s far more delicious.. than what I’ve imagined~!! Ke I guess I won’t lose any weight.. TT^TT Starting from the first letter, there are letters from overseas.. (translated and original letter) Birthday congratulatory letters. 1st week enlistment (anniversary) letters.. Thanks everyone~^^ In these 21 months.. everyone please do your best at your own place! Time passes by.. When we meet again.. I hope we will meet with a confident image that we are not ashamed of!! Do not give up on your dream, fulfill it no matter what!!^^ Hwaiting!! 2013.11.09 Company 11, Platoon 4, Squad 3, Recruit 202 Heo Young Saeng به تریپل اس ها... اول اینکه ... من سالمم ! که ![]() فکر کنم همتون نگران هستید که من اونا رو نخونده باشم... سرجوخه (سر گروهبان) همه ی اونا رو پرینت کرده و به من داده، منم سعی می کنم هر وقت که بتونم اونا رو بخونم ! که که اولین چیز؛ سرماخوردگیه ... هر وقت من سرما می خورم 3~4 هفته طول می کشه ~ به خاطر همین من هنوز ... سرفه می کنم ...TT^TT اما از اونجائیکه دارم هوای تازه تنفس می کنم و تمریناتم رو انجام می دم ... این مسأله ی مهمی نیست! دومین چیز اینه که؛ خیلیا نگران هستند چون من با غریبه ها خجالتی هستم ، بعد از اینکه به اینجا اومدم با اعضای یگان خودم صمیمی شدم، این جالب بود؛ و من الان دارم از زندگیم لذت می برم~ و دونگ سنگ ها به حرف من گوش می کنن ... منم بخاطر این ممنونم~ ^^ سومین چیز، به خاطر تمریناتی که به من می دن ... خیلی از شماها نگران بودید؛ اما منم می تونم کارایی که بقیه انجام دادن رو انجام بدم~ که ![]() ![]() چهارمین چیز؛ غذا~~ که.. همون طور که PSY سونبه تو برنامه هاش گفت، اونا خوشمزه ان ... و اونا خیلی خوشمزه تر از ... اون چیزی هستن که من تصور می کردم!! که~ ... فکر کنم اصلاً وزنم کم نشه TT^TT.. از اولین نامه ای که اومده؛ نامه هایی که از خارج از کشور اومدن ... (ترجمه شده و به زبان اصلی) نامه های تبریک تولدم . نامه های تموم شدن هفته اول سربازیم ... از همه ممنونم~ ^^ توی این 21 ماه همگی خواهش می کنم، هر جا هستید بهترین تلاشتون رو بکنید! زمان می گذره ... وقتی دوباره همدیگه رو ببینیم ... امیدوارم با یه چهره ی مطمئن و با اعتماد به نفس باشیم و ازش خجالت نکشیم!! از رویاهاتون دست نکشید، هر طور شده به اونا برسید !!^^ فایتینگ!! 2013.11.09 Company 11, Platoon 4, Squad 3, Recruit 202 هئو یونگ سنگ فایتینگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ !!! RE: بالاخره نامه♥یونگ سنگ♥رسید! - لی مین هو3 - 15-02-2014 ممنون ![]() RE: بالاخره نامه♥یونگ سنگ♥رسید! - ×●SomeOne●× - 15-02-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بالاخره نامه♥یونگ سنگ♥رسید! - گل سا2 - 15-02-2014 مرسی گلم! ![]() ![]() RE: بالاخره نامه♥یونگ سنگ♥رسید! - ko*minam - 16-02-2014 خواهشمندیم! ![]() RE: بالاخره نامه♥یونگ سنگ♥رسید! - pink apple - 26-02-2014 وااااااای مرسی من نیز شاد گشتم:29dz: RE: بالاخره نامه♥یونگ سنگ♥رسید! - دخمل کره ای - 18-08-2014 رویای من تویی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ازت دست نمیکشم و بهت میرسم هئو یونگی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |