مــرباي گــريپ فـــورت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مــرباي گــريپ فـــورت (/showthread.php?tid=87937) |
مــرباي گــريپ فـــورت - ~Mahnaz~ - 12-02-2014 نام مرباي گريپ فورت مواد لازم شكر 1 كيلو و گريپ فوروت 1 كيلو چگونگی تهیه سعي كنيد گريپ فوروت پوستش سالم و بدون لك باشد و هر گريپ فوروت را به چهار قسمت تقسيم مي كنيد بعد از جدا كردن پوست گريپ فوروت به سليقه هر شخص قالب بزنيد و چون پوست گريپ فوروت تلخ مي باشد جهت گرفتن تلخي آن را بايد روي پوست را با رنده آشپزخانه شماره 2 رنده كنيم تا جائي كه به سفيد لايه داخلي برسد. بعداً به مدت 24 ساعت در آب سرد خيس نگه مي داريم و بعداً تقريباً به تعداد 3 يا 5 بار تلخي آن را با جوشاندن ملايم آن را مي گيريم. بعداً شهد شكر كه 2 پيمانه آب و يك پيمانه شكر آماده مي كنيم و سپس گريپ فوروت تلخي گرفته و آب آن را كلاً بگيريد بعداً در شهد مي ريزيد و به مدت 20 دقيقه قوام بيايد و در آخر كار يك دو قطره از آب گريپ فوروت به آن اضافه كنيد |