![]() |
ســـاخت خمیــــر فوندانـــــت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ســـاخت خمیــــر فوندانـــــت (/showthread.php?tid=87931) |
ســـاخت خمیــــر فوندانـــــت - ~Mahnaz~ - 12-02-2014 نام خمیر فوندانت مواد لازم پودر شکر الک شده 480 گرم آب 3 قاشق سوپخوری ژلاتین 3 قاشق چایخوری گلوکز 2 قاشق سوپخوری گلیسیرین 2 قاشق چایخوری وانیل و یا اسانس دلخواه به میزان لازم چگونگی تهیه ژلاتین را روی آب بپاشید و صبر کنید تا به حالت اسفنج درآید سپس روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین حل شود . گلوکز و گلیسیرین را بیفزائید و مخلوط کنید. پودر شکر را در کاسه ای بریزید و مایه را کمی خنک کنید و به پودر شکر اضافه کنید. حالا با یک قاشق چوبی خوب به هم بزنید تا به صورت خمیر درآید . خمیر را روی سطحی که پودر شکر پاشیده اید ورز دهید تا یکدست و براق شود . جهت جلوگیری از خشک شدن خمیر آن را در کیسه نایلونی نگهداری کنید . در صورت تمایل می توانید از رنگهای مجاز خوراکی برای رنگ کردن خمیر فوندانت استفاده کنید. |