![]() |
خيانت ................ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: خيانت ................ (/showthread.php?tid=87670) |
خيانت ................ - ~HiSssh~ - 13-02-2014 نه تو دروغگو نیستی من حواسم پرت است! گفته بودی دوستم داری بی اندازه خوب که فکر می کنم تازه می فهمم که “بی اندازه” یعنی چه! :: :: چرا فکر می کنی اون بهـت خیانت کـرده ؟! این تویی کـه بـا انتخاب کـردن و دوست داشتن کسـی که لیاقـتتو نداره به خودت خـیانت کردی . . . :: :: تو روزگار رفته ببین چی سهم ما شد … از عاشقی تباهی از زندگی مصیبت از دوستی شکست و از سادگی خیانت :: :: می دانی … !؟ به رویت نیاوردم … ! از همان زمانی که جای ” تو ” به ” من ” گفتی : ” شما “ فهمیدم پای ” او ” در میان است . . . :: :: ترکت میکنم ، تا هر سه راحت شویم . . . من ، تو و رقیبم ! من از قید تو ، او از قید من و تو از قید خیانت . . . :: :: آنان که بودنت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ر ا قدر نمی دانند رفتنت را “نامردی” میخوانند . . . :: :: اگر کسی یکبار به تو خیانت کردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. د این اشتباه از اوست اگر کسی دوبار به تو خیانت کرد این اشتباه از توست ! (شکسپیر) :: :: ” دوستت دارم ” را برای هر دویمان فرستادی ، هم من ، هم او ، خیانت میکردی یا عدالت ؟ :: :: دانه هایی از عشق کاشتم و خوشه هایی از غم برداشتم خیانت ، تکرار و رویش نفرت . . . :: :: اگر روزی دشمن پیداکردی ، بدان در رسیدن به هدفت موفق بودی اگر روزی تهدیدت کردند ، بدان دربرابرت ناتوانند اگر روزی خیانت دیدی ، بدان قیمتت بالاست :: :: حداقل اگر خیانت کردی و رفتی ، آنقدر انسان باش که بگی خیانت کردم ! نگو تو بد بودی ! :: :: کار دنیا رو می بینی ؟ حرف حرف میاره ، پول پول میاره ، خواب خواب میاره . . . ولی محبت خیانت میاره ! :: :: هر روز این عشق یکطرفه را طی میکنم یکبار هم تو گامی بدین سو بردار نترس جریمه اش با من ! :: :: به تو که فکر می کنم بی اختیار به حماقت خود لبخند می زنم سیاه لشکری بودم در عشق تو و فکر می کردم بازیگر نقش اولم … افسوس… :: :: حیران شده ی گریه ی پنهانی خویشم آرامشی از لحظه ی طوفانی خویشم پنهان شدی و فکر خیانت به سرم زد شرمنده ی این حالت شیطانی خویشم .. :: :: در زندگیم به هیچ کس خیانت نکردم ، جز خودم . . . ! پابندی به تو خیانت به خودم بود لعنتی . . . ! :: :: نفرین به تو که با زیباترین نقاب به چهره دوست درآمدی نفرین بر آن مرامی که اینگونه به اعتمادم خیانت کرد نمیبخشمت… :: :: خیانت همیشه در اوج اعتماد اتفاق می افتد . ( ناپلئون ) :: :: جای قول و قرارهایمان امن است ، زیر پاهای تو ! :: :: تو روزگار رفته ببین چی سهم ما شد . . . از عاشقی تباهی ! از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ز ندگی مصیبت ! از دوستی شکست و از سادگی خیانت . . . :: :: خائن بودن که راحته ! یه کار سخت تر مثلِ وفادار بودن و امتحان کن . . . ! :: :: اینجا زمین است ، زمین گرد است ! تویی که مرا دور زدی ….. فردا به خودم خواهی رسید ! حال و روزت دیدنیست…. :: :: این روزها از حوالیِ تو ، بوهایی به مشامم می رسد نکند بوی خیانت جایش را به عطر خوشت داده باشد … :: :: برای خیانت ، هزار راه هست ! اما هیچ کدام به اندازه تظاهر به دوست داشتن کثیف نیست ! RE: خيانت ................ - @mahsa078@ - 14-04-2014 ممنووووووووووووووووووووووووووون ![]() ![]() |