انجمن های تخصصی  فلش خور
بیا و تصور کن.....به خدا قسم میام.... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: بیا و تصور کن.....به خدا قسم میام.... (/showthread.php?tid=87378)

بیا و تصور کن.....به خدا قسم میام.... - PeRFeKT G!Rl - 10-02-2014

تصور کن یه دستبند گرون و با ارزش تو دستته.یهو میپری تو استخر ..بعد از چند دیقه میبینی تو دستت نیست..چیکار میکنی..؟

تصور کن با یه کلاه سبز میری زیر اب وان حموم...بعد چند دیقه وقتی میای بیرون...میخوای موهاتو سشوار کنی...میبینی موهات سبز شده... چیکار میکنی...؟

تصور کن توی یه انباری وحشتناک یه خونه...گیر کردی..اونجا هم پر از ارواحه...گوشی هم نداری که به یکی زنگ بزنی...چیکار میکنی..؟

تصور کن تو خونه تنها ...یهو صدای در زدن تو اتاقت میاد...میری میبینی کسی نیست...تو اشپز خونه هم صدای شکستن میاد...اونجا هم کسی نیست...چیکار میکنی..؟

تصور کن تو کلاس درس...داری پشت سر معلم پیش دوستات شکلک در میاری...یهو معلمت مچتو میگیره...چیکار میکنی..؟

نظر و سپاس ندادی نامردی....cryingcryingcrying

RE: بیا و تصور کن.....به خدا قسم میام.... - تنها خـــودم - 10-02-2014

گزینه ی آخری هیچی فقط میخندم و عذر میخوام ولی بقیه ی
گزینه ها سکته رو میزنمSmile

RE: بیا و تصور کن.....به خدا قسم میام.... - نازدخت - 10-02-2014

دستبند با ارزش که نمیندازم
کلاه سبز هم نمیزارم سرم
از خدامه ارواح بیان پیش من
زبون دارم جواب معلممو بدم
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: بیا و تصور کن.....به خدا قسم میام.... - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 10-02-2014

تصورش سنگینه سرویس میشه مخمBig Grin

RE: بیا و تصور کن.....به خدا قسم میام.... - ʂհმოἶო - 01-03-2014

تواین لحظه هاقرارنگرفتم
ولی
ممنونSmile

RE: بیا و تصور کن.....به خدا قسم میام.... - ♥LOVELY♥ - 02-03-2014

تصور کن یه دستبند گرون و با ارزش تو دستته.یهو میپری تو استخر ..بعد از چند دیقه میبینی تو دستت نیست..چیکار میکنی..؟

کسی ک میره استخر پای لرزشم میشینه میرم ته آب میارمش
تصور کن با یه کلاه سبز میری زیر اب وان حموم...بعد چند دیقه وقتی میای بیرون...میخوای موهاتو سشوار کنی...میبینی موهات سبز شده... چیکار میکنی...؟

رنگ میزارمBlush

RE: بیا و تصور کن.....به خدا قسم میام.... - زهراجون80 - 02-03-2014

(10-02-2014، 23:17)الکساندریا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تصور کن یه دستبند گرون و با ارزش تو دستته.یهو میپری تو استخر ..بعد از چند دیقه میبینی تو دستت نیست..چیکار میکنی..؟ یه بار این اتفاق برام افتاده بود اگه تا حالا اموزشی شنا رفته باشه میتونی به مربیت بگی با یه چیزای مخصوص برات درش بیارن من به مربی ام میگم

خو مگه خلم که دارم میرم حموم کلاه سبز رو سرم بذارم؟؟
تصور کن توی یه انباری وحشتناک یه خونه...گیر کردی..اونجا هم پر از ارواحه...گوشی هم نداری که به یکی زنگ بزنی...چیکار میکنی..؟هرجا که هستم میشینم تا مردم بیان

تصور کن تو خونه تنها ...یهو صدای در زدن تو اتاقت میاد...میری میبینی کسی نیست...تو اشپز خونه هم صدای شکستن میاد...اونجا هم کسی نیست...چیکار میکنی..؟
میرم تو اتاقم درم قفل میکنم و بعد با گوشی تبلت لپ تاپ یاهرچیز دیگه ای کارمیکنم
تصور کن تو کلاس درس...داری پشت سر معلم پیش دوستات شکلک در میاری...یهو معلمت مچتو میگیره...چیکار میکنی..؟
ااوف من هیچوقت اینکارو نمیکنم چون من خیلیـــــــی باادب هستم

مرسیHeart

RE: بیا و تصور کن.....به خدا قسم میام.... - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 02-03-2014

وااااااای این خیلی تو بد شرایطیهBig Grin

RE: بیا و تصور کن.....به خدا قسم میام.... - گریس - 02-03-2014

کارخاصی نمیکنم چون من اززیورآلات باارزش بدم میاد
رنگ میکنم اصلا من کلاه سبز نمیزارم
میگیرم باخیال راحت میخوابم
میشینم قرآن میخونم
بازم کارخاصی نمیکنم چون زبان مبارکم کارانجام میدهSleepy

RE: بیا و تصور کن.....به خدا قسم میام.... - ~ArTaBaNoOs~ - 02-03-2014

وانهUndecided

وا Big Grin