لعنت .... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: لعنت .... (/showthread.php?tid=85259) |
لعنت .... - A R M A N - 04-02-2014 لعنت به خیابان هایی که فروختن “مواد” درآن آزاد است اماگرفتن “دستان” کسی که دوستش داری درآن جرم است!!! ************************************************** امشب بخور و بزن ب سلامتی من منی ك با این سن كثافت كاری های دنیا رو دیدم منی ك تو اوج ناراحتی لبخند زدم و گفتم خوبم...آره من منی ك از دوستام زیاد ضربه خوردم منی ك تو دنیا مجازی و واقعی كلی "دوست"دارم. اما كسی نخواست پشتم وایسه منی ك خیلی ها رو آروم كردم اما هیچ وقت ناراحتیمو بروز ندادم بزن ب سلامتی من ك همه نیمه پر زندگیمو دیدن ولی هیچ كس نیمه خالی زندگیمو ندید بزن ب سلامتی من ************************************************** به بعضی ها حتی فحشم نباید داد فقط باید ((هه)) گفتو و رد شد ************************************************** بوی گنــد خیانت تمام شهر را گرفته ....! مردهای " چشم چــران " زن های " خـــائن " پسرهای " شهــوت ران " دخترهای " پـــول پرست " پس چه شد آدمیت ؟؟؟ چیدن یک سیــب و اینهمه تقــــاص ؟! ************************************************** بعدازسالها دخترکبریت فروش رادیدم بزرگ و زیباشده بود• ا ازاوپرسیدم کبریتهایت کو.?،میخواهم این دنیاروبه آتش بکشم • دخترک کبریت فروش لبخندتلخی زدوگفت.!! کبریتهایم رانخریدند،من سالهاست که تنم رامیفروشم • ************************************************** بـغـض فـنـدک سـیـگـــــار تــق کــام اول ! زیـر لـب مـیـگـم بـه درک کـه رفـتـی ... الـان تـو بـغـلـه یـه فـاحـشـه تـر از خـودت داری نـفـس مـیـزنـی و ازش کـام مـیـگـیـری ! ولـی مـن دارم از سـیـگـــــارم کـام مـیـگـیـرم کـه تـا تـه خـط بـدون اعـتـراض بـه پـام مـیـسـوزه ... حـسـودیـت شـد , نـه ؟ ************************************************** بعضی چیزهارو مینویسم نه برای اینکه همه بخوننو بگن عالیه برای اینکه توی این دنیای نامرد خفه نشم هـــمـــیـــن ************************************************** تلخ است كه همه فكركنند سرت شلوغ است.... ولی خودت میدانی كه تنهاترینی.... ************************************************** RE: لعنت .... - ×●SomeOne●× - 04-02-2014 عالی بود ممنون RE: لعنت .... - www.sara.love - 20-02-2014 عالی بود عشقم ممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممیسی RE: لعنت .... - شازده توپولو - 20-02-2014 چه قدر سخته فقط خودت بدونی چه قدر درد داری ولی جلوی بقیه خودتو خوب نشون میدی RE: لعنت .... - ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ - 20-02-2014 لعنت به خیابان هایی که فروختن “مواد” درآن آزاد است اماگرفتن “دستان” کسی که دوستش داری درآن جرم است!!! ممنون.خیلی قشنگ بووود. RE: لعنت .... - † αƖιєη † - 20-02-2014 این جاش تو ادبیاته نه اینجا RE: لعنت .... - I LOVE YOU FARHAD - 20-02-2014 ممنون خیلی قشنگ بود RE: لعنت .... - [ niki ] - 20-02-2014 لعنت به خیابان هایی که فروختن “مواد” درآن آزاد است اماگرفتن “دستان” کسی که دوستش داری درآن جرم است!!! از ته قلب به این ایمان دارم RE: لعنت .... - A R M A N - 20-02-2014 (20-02-2014، 9:16)دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قابل تو رو نداشت گلم RE: لعنت .... - mo0ozhi - 20-02-2014 عاااالی بود... چرا همیشه مادران بگویند:شیرم را حلالت نمیکنم؟من هم عشقم را حلالت نمیکنم،عشقم! |