مـــتــــــن بـرای امضــــــا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: مـــتــــــن بـرای امضــــــا (/showthread.php?tid=84922) صفحهها:
1
2
|
مـــتــــــن بـرای امضــــــا - ~Mahnaz~ - 02-02-2014 آدم ها … ، با هــــــم ها و بی هـــــم ها … زوج و فــــرد … و منـی که انگــــار با پـــلاک تـــنهــــائی … هیچ راهی به محدوده ی زوج و فرد نـدارم…! . . . آب از سرم گذشته! فریاد می زنم دوستت دارم و تو آرام و خونسرد به ترکیدن حباب ها می خندی… . . . بـی تو تنهـاییـم را پک می زنم تـا ریـه هایـم زنـدگـی را کـم بیـاورد و شـرعـی ترین خودکـشـی را تجـربـه کنـم !! . . . کاش تو تقویم روز نامرد هم داشتیم که بشه به بعضیا تبریک گفت ! . . . رو بعضی ها باید برچسب زد : تست شد ، آدم نیست ! . . . شاید بعضی وقتها راه رو عوضی برم ولی مهم اینه که هیچوقت با یه “عوضی” راه نمیرم ! . . . باید برای زمستان کتی گرم بخرم، با جیب هایی برای دستانم، تن های تنها،زود یخ میزنند… . . . جانباز چند درصد است؟ او که در حادثه ی عشق قلب و غرور خود را از دست داده است؟! . . . چقدر پابند بودن سخت است وقتی خیانت درب تمام خانه های شهر را میکوبد … . . . مواظبم باشید ، دست هایم را بگیرید می گویند آلزایمر گرفته ام اما من فقط دنیایتان را نمی شناسم ! . . . آرام میروم ، آنچنان آرام که ندانی کی رفته ام اما وقتی جای خالیه مرا ببینی آنچنان سخت رفته ام که تمام عمر زمان رفتنم را فراموش نکنی ! . . . تو سکوت می کنی فریاد زمانم را نمی شنوی ! یک روز من سکوت خواهم کرد ! تو آن روز برای اولین بار مفهوم “دیر شدن ” را خواهی فهمید !! آنقدر مدارا کردهام , که دیگر مدارا عادتم شده … وقتی خیلی نرم شدی , همه تو را خمّ میکنند … . . . مرا آنگونه که دوست داری تصور نکن من سوژه گالری پرتره عکس هایت نیستم من همینم،بدون فتوشاپ.. . . . چه شوری میزند دلم وقتی در چشم دیگران آنقدر شیرین میشوی . . . ! . . . لطفا واسه خالی کردن خودتون یکی دیگه رو پر نکنید … . . . یاد گرفتم دستانم اینبار که یخ کرد دیگر دستانت را نگیرم آستین هایم از تو با ارزشتر و ماندنی ترند … . . . انقدر مرا از رفتنت نترسان قرار نیست تا ابد با هم بمانیم روزی همه رفتنی اند ماندن به پای کسی معرفت میخواهد نه بهانه بلند میگویم : رفتی به درررررک ؛ لیاقت ماندن نداشتی ! . . . از اینکه بعضیا نمیان سمتت ناراحت نشو ، ایراد از تو نیست ! مگس هیچوقت سمت گل نمیره ؛ همیشه میره سمت اشغالی مث خودش … . . . ظرفیت باور من به اندازه ی همه ی دنیاست…. تو دروغت را بگو!!! . . . گرگ همان گرگ است ، شغال همان شغال و بین این همه حقیقت تنها آدم است که آدم نیست !!! RE: مـــتــــــن بـرای امضــــــا - noosha joon - 02-02-2014 مرسی عسیسم زحمت کشیدیهمه شون عالی بودن RE: مـــتــــــن بـرای امضــــــا - armin^ - 02-02-2014 خودم بهترین امضا رو دارم RE: مـــتــــــن بـرای امضــــــا - 30Ḱᗩᔕ - 02-02-2014 دوستانم را نمی دانم! ولی من در رفاقت اینگونه ام : «« پایدار »» تا پای دار! RE: مـــتــــــن بـرای امضــــــا - Ana Hita - 02-02-2014 mc ghashang budan RE: مـــتــــــن بـرای امضــــــا - ~Mahnaz~ - 03-02-2014 (02-02-2014، 19:48)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله امضای شما خیلی قشنگه..... RE: مـــتــــــن بـرای امضــــــا - ~KiAηA~ - 03-02-2014 اجی امضات با اواتارت سته!!!خیلی قشنگه!!!! RE: مـــتــــــن بـرای امضــــــا - امین رحیمی - 03-02-2014 باحال و جالب بود RE: مـــتــــــن بـرای امضــــــا - Mina! - 03-02-2014 میسی خوشگلم RE: مـــتــــــن بـرای امضــــــا - ♫♪ RoZa ♪♫ - 03-02-2014 مرسی خیلی قشنگ بود |