ترجمه آهنگ دایانا از 1dبیاتو. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: ترجمه آهنگ دایانا از 1dبیاتو. (/showthread.php?tid=84917) |
ترجمه آهنگ دایانا از 1dبیاتو. - (^_^)Negar Styles - 02-02-2014 فقط نظر و سپاس یادت نره به نظرم اینو واسه ما خوندن خودتون بخونین میفهمین DIANA Front page I saw your pictures روی کاور مجله عکسهات رو دیدم they make you look so small اونا باعث میشن خیلی کوچیک بنظر برسی How could someone not miss you at all? (oh-a-oh) چطور ممکنه کسی اصلا دلش برای تو تنگ نشه؟ I never would mistreat ya من هیچ وقت باهات بدرفتاری نخواهم کرد no I’m not a criminal نه، من یه مجرم نیستم I speak a different language من یه یه زبون دیگه حرف میزنم but I still hear you call ولی هنوز میشنوم وقتی تو صدام میکنی DIANA, let me be the one to دایانا، بذار کسی باشم light a fire inside your eyes که توی چشمات آتش روشن میکنه You look lonely, you don’t even know me تو تنهایی، حتی منو نمیشناسی but I can feel you crying ولی حس میکنم گریه ات رو DIANA, let me be the one to دایانا، بذار کسی باشم lift your heart up and save your life که قلبت رو بالا میبره و زندگیت رو نجات میده I don’t think you even realize فکر نمیکنم تو حتی متوجه میشی baby you’ll be saving mine عزیزم تو زندگی منو نجات میدی DIANA It’s only been four months but فقط چهار ماه شده ولی you’ve fallen down so far تو خیلی پایین افتادی How could someone mislead you at all? (oh-a-oh) چطور کسی میتونه تو رو به راه اشتباه ببره؟ I wanna reach out for ya میخوام دستمو برات دراز کنم I wanna break these walls میخوام این دیوارها رو بشکنم I speak a different language من یه یه زبون دیگه حرف میزنم but I still hear you call ولی هنوز میشنوم وقتی تو صدام میکنی DIANA, let me be the one to, دایانا، بذار کسی باشم light a fire inside your eyes که توی چشمات آتش روشن میکنه You look lonely, you don’t even know me تو تنهایی، حتی منو نمیشناسی but I can feel you crying ولی حس میکنم گریه ات رو DIANA, let me be the one to دایانا، بذار کسی باشم lift your heart up and save your life که قلبت رو بالا میبره و زندگیت رو نجات میده I don’t think you even realize فکر نمیکنم تو حتی متوجه میشی baby you’ll be saving mine عزیزم تو زندگی منو نجات میدی We all need something ما همه به یه چیزی نیاز داریم this can’t be over now این نمیتونه الان تموم شده باشه If I could hold ya اگه میتونستم در آغوش بگیرمت I swear I’d never put you down قسم میخورم که هیچوقت پایین نمیذاشتمت We all need something, this can’t be over now. If I could hold ya, I swear I’d never put you down. DIANA, let me be the one to, دایانا، بذار کسی باشم light a fire inside your eyes که توی چشمات آتش روشن میکنه You look lonely, you don’t even know me تو تنهایی، حتی منو نمیشناسی but I can feel you crying ولی حس میکنم گریه ات رو DIANA, let me be the one to دایانا، بذار کسی باشم lift your heart up and save your life که قلبت رو بالا میبره و زندگیت رو نجات میده I don’t think you even realize فکر نمیکنم تو حتی متوجه میشی baby you’ll be saving mine عزیزم تو زندگی منو نجات میدی baby you’ll be saving mine عزیزم تو زندگی منو نجات میدی Oh-a-oh DIANA Oh-a-oh-a-oh-a -oh-oh DIANA Baby you’d be saving mine عزیزم تو زندگی منو نجات خواهی داد Oh-a-oh DIANA oh-a-oh-a-oh-oh DIANA Baby you’d be saving mine عزیزم تو زندگی منو نجات خواهی داد RE: ترجمه آهنگ دایانا از 1dبیاتو. - ghjkl25 - 02-02-2014 دستت درد نکنه عالی RE: ترجمه آهنگ دایانا از 1dبیاتو. - محمدتنها - 02-02-2014 ....... ...... RE: ترجمه آهنگ دایانا از 1dبیاتو. - (^_^)Negar Styles - 02-02-2014 what? |