طرز تهیه کورن داگ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کورن داگ (/showthread.php?tid=84508) |
طرز تهیه کورن داگ - ( lιεβ ) - 31-01-2014 مواد لازم برای تهیه کورن داگ آرد ذرت ( زرد) : ۱ پیمانه آرد معمولی : ۱ پیمانه شکر : ۱/۴ پیمانه بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری شیر : نصف لیوان روغن گیاهی : یک قاشق غذا خوری عسل : یک قاشق غذا خوری تخم مرغ : ۱ عدد (تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و بوسیله چنگال یا مخلوط کن خوب بزنید) نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری هات داگ: ۱۰ عدد( هات داگ پنیری خوشمزه تر است) سیخ چوبی : ۱۰ عدد طرز تهیه کورن داگ یک کاسه بزرگ بردارید. آرد ذرت، آرد معمولی، شکر، بیکینگ پودر و نمک را درون آن بریزید و هم بزنید. حالا تخم مرغ، شیر، روغن و عسل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و به حالت خمیر در بیاید. هات داگ ها را از بسته در بیاورید و در هر یک از آنها یک سیخ چوبی قرار دهید. حالا خمیر را در یک لیوان بلند بریزید. هات داگ ها را یکی یکی از قسمت چوبی گرفته و داخل لیوان کنید تا اطراف آن ها کاملا به خمیر آغشته شود. سپس آنها را داخل روغن داغ بریزید تا سرخ شوند اگر روغن به اندازه کافی گرم باشد ۲ تا ۳ دقیقه برای سرخ شدن کافیست تا جایی که خمیر به رنگ طلایی تیره در بیاید. Corn Dog شما آماده است می توانید روی آن را با سس ها و ادویه جات مختلف تزیین کرده و سرو نمایید. |