حتما بخونید...موضوع جالب و عجیب " اژدها"...(dragon) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: حتما بخونید...موضوع جالب و عجیب " اژدها"...(dragon) (/showthread.php?tid=8232) |
حتما بخونید...موضوع جالب و عجیب " اژدها"...(dragon) - فلانی - 04-06-2012 بسم الله الرحمن الرحیم سلام مقدمه کسل کننده نمینویسم..سریع میرم سر اصل مطلب... " توصیه میکنم بخونید...جالبه" از چند ماه پیش این موضوع میومد توی سرم بود که چرا اخیرا (حدود 2 سال پیش تا مخصوصا حالا حالاها) کلی فیلم و بازی در باره ازدها (dragon) ساخته شده...از فیلم گل شیفته فراهانی به نام there be dragon بگیر تااا سریال merlin که توی تمام فصولش بحث ازدها بود.فیلم هایی از قبیل paladin rise of the dragon slayer یا eragon یا کلی فیلم ها وسریال های دیگه که معروف ترینش سریال عظیم و فوق العاده جذاب و غنیه game of thrones هست که اونم بحث شوکه کننده اش وجود ازدها بود....یا بازی های کامپیوتری مثل dragon age( عصر ازدها) که دو سری ساخته شده از اون..یا بهترین بازی rpg سال با عنوان SKYRIM که اصلا اساس بازی روی ازدها بود یا کلی چیز های دیگه... خودتون خوب میدونین همیجوری خرکی نمیان اینهمه هزینه کنن و سر یه موضوعی مانور بدن...مثلا سریال game of thrones بسیار پر خرج بود...چراد اینهمه میخوان فرهنگ وجود ازدها رو توی اذهان جا بندازن؟؟...آیا ازدها مفهومی خاص تر از اون "پرنده ی آتشین" ی که ما فکر میکنیم داره؟؟؟..... حالا این وره قضیه رو داشته باشین... من اصلا خبر نداشتم تا همین امروز که یکی از اعضای خانواده ام گفت " بین اینهمه چیز چرا امسال شد سال ازدها"؟؟؟ تا اینو گفت گفتم " مگه سال ازدهاست؟؟؟"..گفت "آره از همون پارسال که تقویم امسال رو زده بودن نوشته بود که سال ساله ازدهاست... تازه نمیدونم میدونین یا نه...اومدن نام سال رو از ازدها به نهنگ تغییر دادن!@!!!...که چی؟؟که نهنگ خوش یمن تره!...خو واسچی پارسال این کارو نکردین؟؟...چرا نگفتین "ازدها بد یمنه؟"...چرا گفتین نهنگ خوش یمنه؟؟...بین اینهمه ساااال همین امسال باید بیاین عوض بکنید نام سال رو؟؟.... نه یه دلیلی باید واسه انتشار مفهوم ازدها به این وسعت توی هالیوود باشه... یه دلیلی باید واسه تعویض نام امسال به نهنگ باشه... حالا این یه ور قضیه.... امروز اقای طباطبایی با فرزاد حسنی و نجم الدین شریعتی که باهم برنامه داشتن آخر حرفشون جناب طباطبایی گفت " میخوام یچیزی بگم و تموم کنم بحث رو..ببینید هموطنان ..امسال عید نوروز مصادف شده با سه شنبه و محرم مصادف میشه با جمعه...از نظر ستاره شناسی این دو حادثه بسیار معنی داره و نادره...امسال اتفاقات عجیبی قراره بیافته..مواظب خودتون باشید...توی تابستون..مراقب خودتون فقط باشید..".. گرفتین؟؟؟ ستاره شناسی؟؟ چه اتفاقی؟ توی رسانه ملی زدن همچین حرفی اونم از طرف همچین شخصی معنی اش چیه؟؟ آیا ربطی به مسایل بالا داره یا نه؟ شما که نمیخواین بگین "ای بابا.چارتا حرفه دیگه..حساس نشو..جو درست نکن"...خب پس دلیل و انگیزه تمام مسایلی که از بالا گفتم تا حالا چی میتونه باشه؟؟.. امیدو.ارم خسته نشده باشید... RE: حتما بخونید...موضوع جالب و عجیب " اژدها"...(dragon) - mohsenniceboy - 04-06-2012 اینا همه از قبل برنامه ریزی شده بوده . همونطوری که گفتی و شکی هم داخلش نمی تونه باشه . اینا اتفاقی نیست . بقول استاد اودبی هیچ چیز اتفاقی نیست . خیلی جالب بود. اصلا خسته کننده نبود ! RE: حتما بخونید...موضوع جالب و عجیب " اژدها"...(dragon) - سپیده1 - 04-06-2012 آره خیلی عجیبه طبق قضیه نوستراداموس هم قراره تو سال2012 یه اتفاقای بدی بیفته حتی تویه برخی قبایل گذشته (مکان دقیق این قبایل را از یاد بردم)مجسمه هایی درست شده بود که با تکمیل آن ها به صورت هندسی به سال 2012 میرسیم اینارم به معلومات مسعله ی حل نشده ی بالا اضافه کن اینا به هم مربوطن به نظر منم اینا شدیدا مرتبطن RE: حتما بخونید...موضوع جالب و عجیب " اژدها"...(dragon) - همنفس - 04-06-2012 سپیده راست می گه منم مجسمه هارو دیدم خیلی جالبه RE: حتما بخونید...موضوع جالب و عجیب " اژدها"...(dragon) - سنیتا - 04-06-2012 وای ترسیدم به خدا قراره چی بشه ؟ حالا دیگه همش بهش فکر میکنم :4fv: RE: حتما بخونید...موضوع جالب و عجیب " اژدها"...(dragon) - AuTuMn - 20-11-2012 خیلی جالب بود واقعا ممنونم ولی من تاحالا جایی ندیدم که سال نهنگ داشته باشه RE: حتما بخونید...موضوع جالب و عجیب " اژدها"...(dragon) - best~boy - 23-11-2012 موضوع انتقال داده شد....... |