![]() |
متن اهنگ جاستین بیبر به نام All That Matters - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن اهنگ جاستین بیبر به نام All That Matters (/showthread.php?tid=82021) |
متن اهنگ جاستین بیبر به نام All That Matters - ☼ سلنا 1380 ☼ - 18-01-2014 ترجمه ی ترانه:ALL THAT MATTERS,ترانه ای از JUSTIN BIEBER Uh-oh, just as sure as the stars in the sky همون اندازه که از وجود ستاره ها در آسمون مطمئنم I need you to shine in the light نیاز دارم که بدرخشی Not just for the meanwhile, for a long long time, better believe it نه فقط برای الان، برای یه زمان خیلی خیلی طولانی، بهتره که باور کنی Uh-oh, whenever you're not in my presence هروقت که تو در حضورم نیستی It feels like I'm missing my blessings, yeah انگار که نعمتم رو ندارم So I sleep through the daylight, stay awake all night پس من تمام روز میخوابم، تمام شب بیدار میمونم Till you back again, yeah, yeah تا تو دوباره برگردی، آره آره You think I'm biased تو فکر میکنی من تبعیض قائل میشم Too much I never get other خیلی زیاد من هیچوقت کس دیگه رو نمیگیرم You hit it right on the head تو به هدف میزنی Only been missing my lover من فقط دلتنگ عشقم هستم Got a whole lot of texts in my phone and I don't reply کلی پیامک توی گوشیم هست و من جواب نمیدم But the next day bothers you, I ولی روز بعد من مزاحمت میشم You're all that matters to me تو تمام چیزی هستی که برای من مهمه Yeah yeah, ain't worry about nobody else آره آره، نگران کس دیگه نباش If it ain't you, I ain't myself اگه تو نباشی، من خودم نیستم You make me complete تو منو کامل میکنی You're all that matters to me تو تمام چیزی هستی که برای من مهمه Yeah, yeah, what's a king bed without a queen آره آره، یه تخت پادشاهی بدون ملکه فایده نداره There ain't no "I" in team توی تیم "من" وجود نداره You make me complete تو منو کامل میکنی You're all that matters to me تو تمام چیزی هستی که برای من مهمه Take the keys out the car it won't drive کلید رو از توی ماشین دربیار، دیگه کار نمیکنه That's how I feel when you're not by my side این حسیه که من دارم وقتی تو کنارم نیستی When I wake up in the morning up under you, and only you وقتی صبح کنار تو بیدارم میشم، و فقط تو Uh-oh, I'm grateful for your existence من برای وجودت سپاسگذارم Faithful no matter the distance بهت وفادارم مهم نیست که چقدر از هم دور باشیم You're the only girl I see تو تنها دختری هستی که میبینم From the bottom of my heart please believe از ته قلبم لطفا باور کن You're all that matters to me تو تمام چیزی هستی که برای من مهمه Yeah yeah, ain't worry about nobody else آره آره، نگران کس دیگه نباش If it ain't you, I ain't myself اگه تو نباشی، من خودم نیستم You make me complete تو منو کامل میکنی You're all that matters to me تو تمام چیزی هستی که برای من مهمه Yeah, yeah, what's a king bed without a queen آره آره، یه تخت پادشاهی بدون ملکه فایده نداره There ain't no "I" in team توی تیم "من" وجود نداره You make me complete تو منو کامل میکنی You're all that matters to me تو تمام چیزی هستی که برای من مهمه Yeah, yeah, yeah, yeah آره، آره، آره، آره You're all that matters to me تو تمام چیزی هستی که برای من مهمه Yeah, yeah, yeah, yeah آره، آره، آره، آره You're all that matters to me تو تمام چیزی هستی که برای من مهمه RE: دانلود موزیک ویدیو به همراه متن اهنگ جاستین بیبر به نام All That Matters - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 20-01-2014 لــیـنک دانلود ممنوعه|: راستی آواتارتو خیلی دوس دارم^__^ RE: متن اهنگ جاستین بیبر به نام All That Matters - *Nafas* - 22-01-2014 لینک دانلود حذف شد و به متن اهنگهاانتقال داده شد RE: متن اهنگ جاستین بیبر به نام All That Matters - яᎧмιиα - 22-01-2014 اسپه ها حذف شدــ!! RE: متن اهنگ جاستین بیبر به نام All That Matters - scarecrow - 02-02-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() لازم بذکر است در این پست ها جاستین بربری سیصد لایک و سیب زمینی پانزده هزار لایک گرفتند ![]() راستی اگه گفتید من کیم ![]() RE: متن اهنگ جاستین بیبر به نام All That Matters - Buse - 23-04-2014 عاشق این اهنگشم |