سری 3 اس ام اس های تنهایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: سری 3 اس ام اس های تنهایی (/showthread.php?tid=80687) |
سری 3 اس ام اس های تنهایی - ~Mahnaz~ - 12-01-2014 بگویید روی سنگ قبرم بنویسند : اگر تنها نبود ، شاید اینجا قبری نبود … . . رفته ای اما رد پایت مانده ست در من کنار تنهایی ام قدم میزند بی من … . . چرا بودنت راست و ریست نمی شود ؟ من که تمام پازل های تنهایی ام را درست چیده ام ؟!؟! فرستنده : مجید . . تنهایی یعنی فکر کردن به اینکه اون الان کجاست ؟ . . یه کم با من راه بیا ؛ تنهایی به جایی نمی رسم ! . . وقتی همه را شبیه او می بینی ؛ عاشق هستی وقتی که او را شبیه همه می بینی ؛ تنها هستی ! . . میخواهم از درد بگریزم ولی درد بدون من تنها میماند ؛ که این خود درد دیگری است ! . . چنان دستانم از گره های دستانت تهی گشته که من این یخ زده ها را “ها” میکنم از تنهایی هر شب. . . اگه باتری موبایلت خوب شارژ نگه میداره ، به جای اینکه به جون کارخونه سازنده دعا کنی یه فکری به حال تنهاییت بکن ! . . دلم خوش نیست غمگینم کسی شاید نمیفهمد کسی شاید نمیداند کسی شاید نمیگیرد مرا از دست تنهایی تو میخوانی فقط شعری و زیر لب آهسته میگویی عجب احساس زیبایی تو هم شاید نمیدانی … . . دستم را گرفت و با خود برد همه هرچقدر هم تلاش کردند نتوانستند چه قدرتی ! چه عظمتی ! تنهایی … فرستنده : مجید . . کنج تنهایی من قشنگ تر از بودن با کسی ست که هر بار دلش به هوای دیگری می پرد ! . . تنهایی یعنی بین آدمایی باشی که میگن دوستت دارن ولی کنار دلتنگیات نیستن ! فرستنده : مجید . . تنهایی آدم را عوض میکند … از تو چیزی میسازد که هیچوقت نبوده ای ! . . اینجا فقط واژه می فروشم و سکوت میخرم چه تجارت دردناکی ست تنهایی !!! فرستنده : حمیدرضا . . حتما نباید مدت ها دور از تو باشم تا تنها شوم یک روز من بی تو ، یک عمر تنهاییست ! فرستنده : مجید . SMSkhor.IR . هر طور که بچینم کنار هم این حروف الفبا را ، جز “تنهایی” معنی دیگری نمیدهند ! . . نمی دانم دوستش دارم یا نه ؟ با هم قدم میزنیم با هم میخوابیم دلم که میگیرد ، آغوشش را باز می کند و بر گونه هایم بوسه میزند اما نمی دانم دوستش دارم یا نه ؟ تنهاییم را … فرستنده : مجید . . تنهایی آنجایی ست که نبودنت آه هیچکس را بلند نکند ! . . چه درونم تنهاست و در این تنهایی ، شاخه ی خشک نگاهم گل چشمان تو را میجوید. فرستنده : سارا . . یه دریا اشک برای ریختن دارم یه دل گرفته یه زندگی پر از خالی من سرشارم از تنهایی … . . از تنهایی های من برایشان بگویید … بگذارید بدانند چه رنجی پشت رفتنشان است ؛ شاید تنهایتان نگذارند ! . . وقتی آدم یک نفر را دوست داشته باشه بیشتر تنهاست چون به هیچکس جز همان آدم فکر نمی کنه ! . . ترسناکند رابطه هایی که به خاطر فرار از تنهایی شکل میگیرند رابطه هایی که آخرش چیزی نمی ماند به جز تنهایی عمیقتر و یک مشت حس آزار دهنده تر از قبل در درون آدمها ! فرستنده : سما . . وقتی حالت بده روحت بی پناهه میبینی هر کاری کردی اشتباهه وقتی به جز شب هیچ رنگی توی نگات نیست وقتی کسی اندازه تنهاییات تنها نیست فرستنده : مجید . . زندگی چه اتفاق غم انگیزی است وقتی تنهایی ات سالها از تو بزرگتر باشد. . . شب ها پرنده هایش می روند روزها ستاره هایش ببین ، آسمان هم که باشی ، باز تنهایی … فرستنده : مجید . . تنهایی راه رفتن سخت نیست ولی وقتی ما این همه راهو با هم رفتیم ، تنهایی برگشتن خیلی سخته ! RE: سری 3 اس ام اس های تنهایی - mahdi_k - 18-01-2014 آنچه از دل برآید بر دل نشیند.. RE: سری 3 اس ام اس های تنهایی - @مهران - 18-01-2014 همه شون و خودت عالی هستید. RE: سری 3 اس ام اس های تنهایی - ♥♥♥♥♥♥ girl sky ♥♥♥♥♥♥ - 18-01-2014 ممنون RE: سری 3 اس ام اس های تنهایی - !~IмДи~! - 19-01-2014 مرسی .. قشنگ بود و. ....... سپاسیدم RE: سری 3 اس ام اس های تنهایی - عاشق(ali) - 28-01-2014 مرسی خیلی قشنگ بود.خیلی هم به دردم خورد RE: سری 3 اس ام اس های تنهایی - Esmi - 28-01-2014 merc RE: سری 3 اس ام اس های تنهایی - *گیسو کمند* - 30-01-2014 زیبا بود. |